sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=476 Συμφωνα με το site εχει fans πισω,πανω(x1) μπροστα και στο πλαι(x2).Μετα προφανως ειναι δικο σου θεμα αν θελεις να αλλαξεις fans.Σε περιπτωση δηλαδη που ειτε ειναι θορυβωδη ειτε πιστευεις πως δεν ειναι τοσο αποδοτικα στην ψυξη του συστηματος σου. Ωστοσο πρεπει να δεις σε καθε θεση του κουτιου τις διαστασεις των ανεμιστηρων που μπορει να παρει. Οσο αναφορα για την παστα, η στοκ ψυκτρα με την οποια ερχονται οι επεξεργαστες εχουν προεγκατεστημενη παστα στη βαση τους, οποτε το μονο που χρειαζεται ειναι απλα να την κουμπωσεις στον επεξεργαστη.Βεβαια μπορεις να αγορασεις καποια αλλη καλυτερη,αλλα μην ξεχασεις να καθαρισεις αυτη στη βαση της στοκ ψυκτρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 thanks sapan! κατι τελευταίο (μάλλον ), για διαχείριση των καλωδιων και για να ειναι ολα τακτοποιημενα μεσα χρειαζεται να παρω τιποτα extra? επισης για να βαλω ledakia και σε αλλα σημεια που βρισκω και που τα συνδεω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Για το cable management απλα φροντισε να περασεις τα καλωδια στο πλαινο μερος του κουτιου ετσι ωστε να μην ειναι χυμα και εμποδιζουν στο airflow.Το κουτι υποθετω οτι θα εχει Site: http://2.bp.blogspot.com/-_i-GsOY33hE/UIprUrAtzbI/AAAAAAAAAAk/iISqLpbk1zI/s1600/7.jpg">cable ties για να τα δεσεις. Για led μπορεις να πας ειτε Site: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/92/0/Cold-Cathode-Lights">εδω ειτε Site: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/index/162/0/FlexLight">εδω . Αν μενεις Αθηνα γνωριζω ενα μαγαζι στο κεντρο. "Φανος" λεγεται και ειναι Σολωμου 39 στα Εξαρχεια. Η συνδεση γινεται στο molex του τροφοδοτικου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Είδα μερικους στο youtube να εχουν βαλει fan controllers στο μπροστινό μέρος, με διακοπτάκια, οθόνες κλπ. Μπορώ να βάλω και εγώ και εαν ναι εχετε να προτεινετε τιποτα? Τι ακριβως κανουν και πως μπορουν και ρυθμιζουν τον καθε ενα ανεμιστηρα ξεχωριστα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Είδα μερικους στο youtube να εχουν βαλει fan controllers στο μπροστινό μέρος, με διακοπτάκια, οθόνες κλπ. Μπορώ να βάλω και εγώ και εαν ναι εχετε να προτεινετε τιποτα? Τι ακριβως κανουν και πως μπορουν και ρυθμιζουν τον καθε ενα ανεμιστηρα ξεχωριστα?? Φιλε μου ναι.ακριβως αυτη τη δουλεια κανουν.Υπαρχουν παρα πολλες επιλογες.Ποσα σκεφτεσαι να δωσεις http://www.skroutz.gr/c/675/case-panels.html?keyphrase=fan+controller&order_dir=asc&page=1 Ριξε μια ματια παντως και συ.Εγω εχω ας πουμε Site: http://www.skroutz.gr/s/416199/Lamptron-Touch.html">αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blendizzy5000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Ribo10 μην το σκεφτεσαι εγω τωρα φτιαχνω pc και πηρα το ζαλμαν z11 plus ενταξει το κουτι δεν υπαρχει εχει 5 ανεμιστηρες μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Λοιπόν παιδιλα τελική ερώτηση και σύνοχη γιατι σας κουρασα. Η σύνθεση: cpu: AMD FX-8320 mobo: Gigabyte GA-970A-UD3 ram: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 gpu: Sapphire Radeon HD7870 psu: Thermaltake Berlin 630W monitor: LG IPS234V-PN.AEK PS 23 inch LED Wide Screen Monitor case: Zalman Z11 Plus Εάν κόψω απο το τροφοδοτικό και πάω σε αυτό Thermaltake 530W Hamburg θα υπαρχει προβλημα? Θα το σηκωνει 100% ολο το συστημα χωρις προβλημα? πως μπορουμε να βεβαιωθουμε για αυτο? Επισης καμια αλλη τελευταια διορθωση? ή καποια προταση για να μειωθει λιγο η τιμη χωρις μεγαλες απωλειες??? Εκτος απο το κουτι και την οθονη που δεν αλλαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εντάξει θα είσαι και με το hamburg.Μια χαρά είναι η σύνθεση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Για μενα καλο θα ηταν να μην πας στο τροφοδοτικο με τα 530w οχι επειδη δεν θα στο σηκωνει το συστημα σου αλλα στην περιπτωση μελλοντικης αναβαθμισης,οπως για παραδειγμα να προσθεσεις αλλη μια 7870 καρτα γραφικων δεν θα σου ειναι αρκετο και θα αναγκαστεις να παρεις εκ νεου νεο τροφοδοτικο.Για μενα γνωμη μου,αν σε παιρνει οικονομικα βεβαια,να παρεις ενα πιο μεγαλο τροφοδοτικο (οχι και 800-1000w) ωστε να καλυπτεις και το περιθωριο της μελλοντικης αναβαθμισης διοτι το τροφοδοτικο ειναι ενα απο τα υποσυστηματα του υπολογιστη μας που δεν το αλλαζουμε-αναβαθμιζουμε συχνα.Τωρα αν δεν σε παιρνει οικονομικα τοτε και αυτο που επελεξες θα σε καλυπτει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εαν βαλω στο μελλον αλλη μια καρτα γραφικων ίδια 7870 (αυτο δεν λεγεται crossfire??) τι κερδιζω σε σχεση με το να εβαζα μια αλλη απλη καρτα γραφικων? Ποιο τροφοδοτικο οσο γινεται πιο οικονομικο θα σηκωνε και αλλη μια ιδια καρτα γραφικων οπως λες φιλε? Επίσης αυτές εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/ram/115209-kingston-ram-hyper-x-ddr3-grey-edition?cmicc=skroutz#prettyPhoto είναι σίγουρα 8gb ή 4gb??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Ναι crossfire λεγεται ( cf ),αν κανεις cf με 2 HD7870 θα φτασεις και θα ξεπερασεις τις επιδοσεις μιας 7970 για παραδειγμα,απλα ανεβαινουν κατα πολυ οι επιδοσεις στα γραφικα.Βεβαια ισως να μην σου χρειαστει ποτε,ειδικα αν παιζεις στην FULL HD αναλυση.Ισως να το κανεις οταν η 7870 δεν θα αρκει για τα παιχνιδια σε καποια χρονια,και αν δεν εχεις τα χρηματα να αγορασεις μια αλλη καρτα γραφικων πιο καλη για την εκαστοτε εποχη που μιλαμε,τοτε ισως να παρεις μια 7870 με τα μισα λεφτα απο τι κανει τωρα και να εχεις καλες επιδοσεις.Οπως ας πουμε σημερα αν εχει καποιος μια 5850 μπορει με 70-80 ευρω να παρει μια τετοια μεταχειρισμενη και να ανεβασει τις επιδοσεις του αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να παρει μια πιο συγχρονη.Βεβαια το cf σε ενα ποσοστο 85-90% δεν χρησιμοποιειται απο τους περισσοτερους χρηστες που παιζουν σε αναλυση 1080p αλλα απο εκεινους που παιζουν σε αναλυσεις μεγαλυτερες απο αυτες,ειτε απο αυτους που ασχολουνται με τα benchs.Απλα η γενικη φιλοσοφια μου εμενα σχετικα με το τροφοδοτικο ειναι,οτι αν ας πουμε το συστημα μου απαιτει 500watt (ειναι παραδειγματα,μην τα λαβεις υποψιν σου τα νουμερα) αντι να παρω ενα τροφοδοτικο 550w που θα με καλυπτει βεβαια,θα δωσω λιγα παραπανω χρηματα,να παρω ενα 650αρι για παραδειγμα ωστε και το παρον συστημα που θα εχω να δουλευει ανετα και οχι να ειναι στο οριο,αλλα και για να ειμαι καλυμμενος σε πιθανη αναβαθμιση στο μελλον,οποια και αν ειναι αυτη. Εγω ας πουμε θα ελεγα να πας σε ενα ποιοτικο 600αρι οπως αυτο http://www.skroutz.gr/s/342010/Corsair-Builder-Series-CX600-V2-80Plus.html Εγω ισως και να πηγαινα ακομα και σε αυτο http://www.skroutz.gr/s/2760936/Corsair-GS-Series-GS600-80Plus-Bronze-2013-Edition.html Πιστευω οτι θα σηκωνε ακομα και cf με 2x7870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για το κόπο που εκανες να γραψεις ολο αυτό το κείμενο για να μου εξηγησεις! Κατα δευτερον αν παω στο Thermaltake Berlin 630W θα σηκώνει σίγουρα crossfire στο μέλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superpie Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νομιζω ναι θα στο σηκωνει,αν και μπορει οριακα.Γιαυτο σου ειπα αν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω για να ειναι πιο ανετο,γενικα,μην κολλας στο cf που σου λεω,ισως ας πουμε σου κολλησει σε 2 χρονια να παρεις μια καρτα γραφικων πιο ενεργοβορα απο την 7870 ας πουμε,να μπορεις να το κανεις,να μην χρειαστεις νεο τροφοδοτικο παλι.Απλα για μενα τουλαχιστον το τροφοδοτικο και το κουτι ειναι επενδυση του υπολογιστη,και ετσι εγω θα επαιρνα ενα μεγαλυτερο για να μην χρειαστω να παρω ενα καινουριο σε 2-3 χρονια για παραδειγμα.Στην υπογραφη μου οπως βλεπεις εχω ενα corsair 750w παρολο που και με ενα 550αρι ποιοτικο θα εκανα την δουλεια μου.Ειχα τα χρηματα και αφου με επαιρνε πηρα αυτο.Και ετσι δεν εχω προβλημα.Τωρα αν εσυ δεν μπορεις να διαθεσεις παραπανω χρηματα οκ,δεν χαλασε ο κοσμος,μια χαρα ειναι το 630αρι,δεν θα εχεις κανενα προβλημα,μην σε πιανει αγχος.Μια χαρα τροφοδοτικο ειναι και θα σε καλυψει πληρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Για το αν θα σηκώνει CF/SLI το τάδε τροφοδοτικό που ρωτάς είναι πάντα αναλόγως για ποιές κάρτες μιλάμε κυρίως και μετά παίζουν ρόλο τα υπόλοιπα μέρη ενός συστήματος.Επίσης πρέπει να κοιτάς και τι καλώδια απαιτεί η κάθε κάρτα για την έξτρα τροφοδοσία από το τροφοδοτικό.Το berlin δεν σε καλύπτει ως προς αυτό.2 6πινα θέλει η κάθε μια 7870 XT.Μπορείς με molex μετατροπείς να δώσεις αλλά δεν προτείνεται. Εσύ θα χρειαζόσουν ποιοτικό τροφοδοτικό των 80 ευρώ και πάνω.Κάτι σαν το XFX 650 pro. Οι ενεργειακές απαιτήσεις των καρτών σε σχέση με τις επιδόσεις που δίνουν όσο πάνε μειώνονται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δεν υπάρχουν χρήματα για πάνω από 55-60€ για το τροφοδοτικο. Αρα να παω σε hamburg ή στο berlin? Αν δεν σηκωνει crossfire το berlin με τις 7870 τοτε δεν υπαρχει λογος να παω σε αυτο και παω στο πιο οικονομικο hamburg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα