giokou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Θα προτιμήσω μάλλον όμως την lg γιατί και αυτή έχει ips panel και η διαφορά τιμης είναι σημαντική... Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε. Αυτοί που σου πρότειναν παραπάνω την Dell, δεν σκέφτηκαν καθόλου με τα δικά σου δεδομένα και ανάγκες, αλλά κοινώς έκαναν του κεφαλιού τους... Την ίδια (234V) έχω κι εγώ απ' τον Δεκέμβρη και είναι εξαιρετική σε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnny_B Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Και πολύ καλά θα κάνεις φίλε. Αυτοί που σου πρότειναν παραπάνω την Dell, δεν σκέφτηκαν καθόλου με τα δικά σου δεδομένα και ανάγκες, αλλά κοινώς έκαναν του κεφαλιού τους... Την ίδια (234V) έχω κι εγώ απ' τον Δεκέμβρη και είναι εξαιρετική σε όλα. Εγώ δεν του είπα σώνει και καλά να πάρει την Dell.Απλά δεν ήξερα αν το παλικάρι ξέρει την διαφορά του IPS με TN panel και στην περίπτωση αυτή αξίζει να θυσιάσει το hdmi για την dell.Όσο αφορά την Lg, την έχει φιλαράκι και ξέρω ότι δεν έχει διαφορές πέραν του hdmi αλλά δεν μου πήγε στο μυαλό να του την προτείνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tipestwra Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Millenium, sarpan, arianos16, zapermania, eSATA Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ακατάσχετο trolling, ακόμη μία φορά. Ανούσια, άσκοπα και αναιτιολόγητα σχόλια. Εσείς κουράζετε και μπερδεύετε κι εν τέλει διώχνετε κόσμο και όχι αυτοί που διατείνεσθε. Ο άνθρωπος έχει πει αυτό εξ αρχής: Εσείς γιατί κάνετε τους τσάμπα μάγκες και προσπαθείτε να επιβάλλετε το δικό σας??? Το έχετε τραβήξει πολύ το σχοινί τελευταία. Για τα υπόλοιπα παραπέμπω στην υπογραφή μου, αυτοί είστε. φιλε μου συνχαρητηρια ! εισαι ο μοναδικος που μπηκες στην ουσια κ καταλαβες τον λογο που απαντησα !!!! τα πραγματα εχου ως εξης .. Α . οι μεγαλυτεροι κατασκευαστες tv ποιοι ειναι ? Samsung LG Philips Sony εχουν 4 και 5 hdmi σε ολα τους τα μοντελα ! οι μεγαλυτεροι κατασκευαστες πολυκαναλων ποιοι ειναι ? Pioneer Yamaha κτλ εχουν 4 και 5 hdmi σε ολα τους τα μοντελα ! κατασκευαστες καρτες γραφικων το ιδιο (99% των καρτων ,που εχουν βεβαια καποιες δυνατοτητες δε μιλαμε για καρτες των 20 ευρο , εχουν hdmi) κατασκευαστες μονιτορ το ιδιο ! γιατι να παει λοιπον ο ανθρωπος στην dell που για δικους της μαρκετ λογους προωθει DispayPort και ειναι απο τις λιγες που δεν εχουν hdmi , οταν μαλιστα στο πρωτο του μηνυμα ζητησε αν γινεται 2 hdmi !!! Β. οσοι δε συμφωνειτε με τα παραπανω μαζευτείτεκαι καντε like στον 16χρονο τον αρειανο που λεει (και με κεφαλαια κι ολας ο μπαγασας) πως δε περναει ηχος μεσα απο το hdmi της καρτας , στον μιλενιουμ που μας λεει πως το hdmi φτιαχτηκε για αλλες συσκευες (ποιες ειναι αυτες οι συσκευες ρε μεγαλε ? ο φουρνος μικροκυματων η οι τοστιερες ?? να μας το πεις να ψησουμε κανα τοστ ψηφιακα αν ειναι) και στον αλλον που του θηξαμε την dell κ βγηκε να πει την πονηραδα του ! και καντε αναφορα σε μενα .. καλο θα ειναι ομως οι συντονιστες του φορουμ και της σελιδας γενικοτερα να ριχνουν πρωτα μια ματια στα ποστ και να διαβαζουν τι λεει ο καθενας ! ετσι ισως γυρισει μπουμερανκ σε αυτους που πατανε το κουμπακι !!! αυτα απο μενα .. χαλαρωστε και εκμεταλευτητε τις γνωσεις καποιων εδω μεσα ! δε μιλαω για μενα μιλαω για ατομα οπως ο Gio akisk o giokou που με δυο κουβεντες πουθα πουνε καταλαβαινεις αμεσως 5 πραγματα .. αυτα .. υγεια και αγαπη σε ολους .. ξεκολατε .. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2013 από tipestwra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν του είπα σώνει και καλά να πάρει την Dell.Απλά δεν ήξερα αν το παλικάρι ξέρει την διαφορά του IPS με TN panel και στην περίπτωση αυτή αξίζει να θυσιάσει το hdmi για την dell.Όσο αφορά την Lg, την έχει φιλαράκι και ξέρω ότι δεν έχει διαφορές πέραν του hdmi αλλά δεν μου πήγε στο μυαλό να του την προτείνω Δεν πήγαινε σε σένα το σχόλιό μου φίλε. Μη μασάς! @ tipestwra Οι απαραίτητες αναφορές έγιναν, διότι δε θα τους περάσει με το στανιό... Φυσικά και κατάλαβα, γιατί απάντησες και με τον τρόπο που απάντησες. Μάλλον αργά ή γρήγορα θα το έκανα κι εγώ, διότι οι εμμονές είναι προφανέστατες. Δε θα 'πρεπε, αλλά θα το πω κι ας σβηστεί το μήνυμά μου. Πριν λίγο έλαβα υβριστικό μήνυμα από κάποιον εκ των άνω στενόμυαλων, ο οποίος έφτιαξε σε χρόνο dt λογαριασμό με σκοπό μόνο την ύβρη αυτών που απλά λένε την αλήθεια και ακούν πραγματικά τους ενδιαφερόμενους... Αυτά τα ολίγα και τέλος από μένα στο παρόν θέμα._ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 ribo10 προτίμησε την gigabyte.Μη κοιτάς από εξωτερικό για μνήμες. Από τροφοδοτικά αξίζει παραπάνω το xfx αν δεν το βάλεις σε πολύ μεγάλο κουτί και μετά το thermaltake έναντι του lepa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Λοιπόν τελικά η παραγγελία θα γίνει από Ελλάδα εκτός από την οθόνη, και σκέφτομαι την τελική σύνθεση παρακάτω: cpu: AMD FX-8320 mobo: Gigabyte GA-970A-UD3 ram: Kingston 8GB 1600MHz DDR3 gpu: PowerColor Radeon HD7870 - Sapphire Radeon HD7870 Αξίζει η διαφορά απόδοσης/τιμής να πάω Απο τη Powercolor στη Saphire ή οχι? ή υπάρχει κάτι καλύτερο στα ίδια χρήματα ή σχεδόν ίδιο με λιγότερα? psu: Thermaltake Berlin 630W monitor: LG IPS234V-PN.AEK PS 23 inch LED Wide Screen Monitor case: Thermaltake Commander MS-I Snow Edition Τι έχετε να πείτε? Ξέχασα τίποτα να συμπεριλάβω? (εκτός από hdd που έχω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μνήμες??? Ίδιες επιδόσεις έχουν οι συγκεκριμένες κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μνήμες??? Ίδιες επιδόσεις έχουν οι συγκεκριμένες κάρτες. Πρόσθεσα ram στη σύνθεση παραπάνω. Τώρα λείπει τιποτα αλλο? Αρα λες δεν αξιζει να δωσω το 20αρικο που θελει παραπανω η saphire ε? Αν μπορουσα να κοψω λιγο ακομα στη τιμη χωρις να χασω απο επιδοσεις, υπαρχει καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 να κόψεις ένα 10αρικο από Psu μπορείς και να βάλεις το Hamburg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 να κόψεις ένα 10αρικο από Psu μπορείς και να βάλεις το Hamburg Θα με καλύπτει σίγουρα ή μπορεί και όχι? Για να μην το ρισκάρω για ένα δεκαρικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Θα σε καλύψει αλλά καλύτερα πάρε το xfx που σου είχα προτείνει με 5 χρόνια εγγύηση.http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Ωραία. Αρα σε ολα αυτα υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καποιο θεμα ασυμβατοτητας? Μπορειτε να τα ελέγξετε για να ειμαστε 100% σιγουροι οτι δεν θα υπάρξει καποιο προβλημα??? Θα ειναι ευκολο να τα συναρμολογήσω μόνος μου ολα αν και δεν το εχω ξανακανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μια χαρά είναι.Από τις 2 κάρτες η sapphire έχει λίγο καλύτερο σύστημα ψύξης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Για την συναρμολογηση μπορεις να ριξεις μια ματια στον οδηγο που υπαρχει εδω στο φορουμ http://www.insomnia.gr/topic/401729-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE/ Ειναι αρκετα ευκολο.Υπομονη και ορεξη.Καλοδουλευτο το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Τα cases έρχονται με ανεμιστηράκια μέσα ή πρέπει να πάρω έξτρα? σκέφτομαι μήπως πάω σε αυτό τελικά: http://www.skroutz.gr/s/2009953/Zalman-Z11-Plus.html?keyphrase=Zalman+Z11+Plus επίσης χρειάζεται να πάρω πάστα όπως είδα στον οδηγό για τον cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα