Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συνδυάζοντας τις 2 συνθέσεις του saks80 και του evagelou σκέφτομαι την παρακάτω σύνθεση:

Δημοσ.

Συνδυάζοντας τις 2 συνθέσεις του saks80 και του evagelou σκέφτομαι την παρακάτω σύνθεση:

Aπό αυτές τις δυο μητρικές θα έπαιρνα την Gigabyte λόγω του Vrm. Στην  τιμή της extreme3 παίζει και η msi http://www.amazon.co.uk/MSI-990FXA-Motherboard-Processor-Gigabit/dp/B004ZHC2DC/ref=sr_1_1?s=computers&ie=UTF8&qid=1363952671&sr=1-1 την οποία προτείνω.

Τροφοδοτικό https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html?keyphrase=xfx+550

Και 7870 ΧΤ καλύτερα κάποια από τις παρακάτω.

https://www.skroutz.gr/s/2838652/PowerColor-Radeon-HD7870-2GB-PCS-Myst-Edition.html

https://www.skroutz.gr/s/2820121/Sapphire-Radeon-HD7870-2GB-XT.html

Δημοσ.

Πολυ καλη συνθεση

Στις μητρικες εγω θα πηγαινα στην Giga,κυριως λογω του dual bios

Aπο τροφοδοτικα θα πηγαινα στο Berlin,οι επιδοσεις τους ειναι παρομοιες θεωρω το Berlin πιο αξιοπιστο.Αν μιλαγαμε για την σειρα G της Lepa(Enermax inside)τοτε αλλαζουν τα πραγματα

Και για την καρτα ναι εχουν διαφορα,η συγκεκριμενη φοραει τονgraphicprossesor Tahiti LE και αγγιζει σε επιδοσεις την 7950.Και η Saphire XT ειναι παρομοια καρτα και με καλυτερο και πιο υσηχο συστημα ψυξης

Ουπς με προλαβες eSATA

Αν τελικα παρεις το XFX και επειδη το εχω να εισαι προετοιμασμενος για κοντο καλωδιο τροφοδοσιας CPU(αν σκεφτεσαι διαχειριση καλωδιων καλυτερα εφοδιασου με προεκταση)

Επισης οταν κοιτας τροφοδοτικα να βλεπεις τα αμπερ που βγαζουν,τα βατ ακομα και 550 ειναι υπεραρκετα.Το XFX βγαζει στην +12,44 amper ενω τα αλλα 45 και σκεψου οτι τα αλλα ειναι 650-630 βατ

Δημοσ.

Ώραία με μπερδέψατε περισσότερο :P

• Άρα πάω στη gigabyte μαλλον. Η msi τι παραπανω εχει απο τη gigabyte??
  • Τροφοδοτικο υπαρχει καποιο απο amazon για να γλιτωσω μεταφορικα?
  • Σε κάρτα γραφικών να πάω κατά σειρά σε ποιες?
  • Το XFX είναι το κουτι ή το τροφοδοτικό??
Δημοσ.

Ώραία με μπερδέψατε περισσότερο :P

• Άρα πάω στη gigabyte μαλλον. Η msi τι παραπανω εχει απο τη gigabyte??
  • Τροφοδοτικο υπαρχει καποιο απο amazon για να γλιτωσω μεταφορικα?
  • Σε κάρτα γραφικών να πάω κατά σειρά σε ποιες?
  • Το XFX είναι το κουτι ή το τροφοδοτικό??
  • το 990fx που δίνει 2 x16 pcie κυρίως
  • Δεν έχουν και άσχημες τιμές τα μικρά τροφοδοτικά στην Ελλάδα. Τώρα αν υπάρχει κάποια καλή πρσοφορά στο Amazon δεν γνωρίζω.
  • Saphire-Powercolor-joker
  • Το τροφοδοτικό
Δημοσ.

η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια !!!!!

εχεις πλακα που γραφεις κ με κεφαλαια κ ολας !

ακου λοιπον που to  hdmi sto    pc  ειναι ανουσιο κ που δε περναει κανενας ηχος απο την καρτα γραφικων !

η καρτα μου εχει  displayPort  κ  hdmi , την hdmi  την συνδεω (εννω θα μπορουσα να παρω ηχο και οπτικη ινα απο την καρτα ηχου)

την συνδεω λοιπον απ ευθειας στον πολυκαναλο  home cinema (TI ΚΟΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ HOME CINEMA  ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ 5  HDMI) και παιρνω τον καλυτερο ψηφιακο ηχο ! απο την καρτα στον πολυκαναλο  .. και απ την displayport  με ανταπτοτακι  hdmi  συνδεω την καρτα και με την tv !  αυτα για να μαθαινεις 5 πραγματα και θαστο ξαναπω ..

η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πες μου που μένεις να έρθω τώρα!Μην την πετάξεις,θα ανέβω εγώ να τη πάρω. B)

@tipestwra:Φίλε μου,καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο γιατί δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο.Το να μπαίνεις και να κράζεις έτσι δεν νομίζω πως ταιριάζει σε ένα τεχνολογικό forum σαν το insomnia ούτε νομίζω πως σου δίνει κάποιο κύρος σαν χρήστη αυτού.Πες την άποψη σου όμορφα και ωραία.

Στα του τεχνολογικού επιτεύγματος του 21ου αιώνα (aka hdmi),η άποψη μου είναι ότι δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης σε οθόνη υπολογιστή (monitor) εάν αυτή δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία.Συγνώμη φίλε tipestwra που θα στο χαλάσω αλλά ότι εικόνα δεις με ένα αξιόλογο (ή μη) καλώδιο hdmi την ίδια θα δεις και με ένα αξιόλογο (ή μη) dvi.

Το μόνο extra που θα σου δώσει μια είσοδος hdmi σε ένα monitor άνευ ηχείων είναι συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (κινητά,tablets,laptop,κονσόλες) που και για εκεί θα χρειαστείς εξωτερικά ηχεία (όπως και στο pc σου).

συγνωμη φιλε μου  ζαπερμανια πως σε λενε πια ενταση  κ πιο κραξιμο πλακαα κανεις ??  ζηταει ο ανθρωπος 2  hdmi και του προτινουν  KAMMIA !!!!

K  εσυ βλεπω εχεις αγνοια του θεματος αλλα μιλας πολιτισμενα  δε θα σου την χαλασω ουτε θα σου πω που εχεις αδικο οταν λες δεν υπαρχει λογος υπαρξης αν δεν υπαρχει ηχος στο μονιτορ !

ο αλλος αντι να πει για την χαζομαρα που  ειπε  καθεται κ σχολιαζει το Αντιρρησίες συνείδησης!!! και υπαρχει κ ο πιτσιρικας ο αρειανος που του κανει  like !!! χαχαααχχααχ

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε γιατί κάνεις σαν ψυχοπαθής?Γιατί αυτή η συμπεριφορά?

PC Θέλει να φτιάξει ο άνθρωπος όχι τα village cinema...

Έχω και εγώ αυτή την οθόνη και δεν χρειάζεται καν το hdmi.

Άμα είναι έτσι το συνδέει μια και καλή στην TV του και δεν αγοράζει οθόνη....

Δημοσ.

Είχα και εγώ οθόνη με HDMI, είχε και ηχεία, αλλά πραγματικά ποτέ δε το χρειάστηκα το hdmi παρά μόνο για τα ενσωματωμένα ηχεία του!
Και το HDMI έχει versions με την 1,4 να κυριαρχή! ακριβώς ίδια εικόνα με το DVI έχει, ούτε μια διαφορά!

Και έξτρα home cinema να έχεις, θα το έχεις στο δωμάτιο σου? θα βάλεις καλώδιο hdmi άνω από 5 μέτρα για να το πας στο σαλόνι? (μιλάμε τώρα μόνο για ήχο ο οποίος πάει  και με ψηφιακή ίνα που έχουν σχεδόν όλες οι μητρικές) Από τη στιγμή που δε θέλεις ήχο στην οθόνη σου, τότε είναι μόνο θέμα περιφερικών (π.χ. playstation, xbox τα οποία θέλεις και έχτρα καλώδιο για ηχεία μετά)

Αν ο φίλος μας tipestwra βλέπει κάποια διαφορά που εμείς δε την βλέπουμε (ίσως έχει θεϊκά μάτια αυτός) τότε θα παρακαλέσω πολύ να μας την πει για να την δούμε και εμείς οι απλοί άνθρωποι!

AAAA ξέχασααα... πιάστηκα και εγώ κότσος γιατί η τηλεόραση μου (samsung D8000) έχει μόνο 3 hdmi :( και όχι 4-5 όπως ανάφερε ο φίλος μας πφφφ θα την πετάξω και εγώ ρε πφφφφ... :'(

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην τσακώνεστε για το hdmi και νιώθω και ένοχος :P

Η Dell έχει ενσωματωμένα ηχεία επάνω?

Δημοσ.

Πες μου που μένεις να έρθω τώρα!Μην την πετάξεις,θα ανέβω εγώ να τη πάρω. B)

@tipestwra:Φίλε μου,καλό είναι να χαλαρώσεις λίγο γιατί δημιουργείς εντάσεις χωρίς λόγο.Το να μπαίνεις και να κράζεις έτσι δεν νομίζω πως ταιριάζει σε ένα τεχνολογικό forum σαν το insomnia ούτε νομίζω πως σου δίνει κάποιο κύρος σαν χρήστη αυτού.Πες την άποψη σου όμορφα και ωραία.

Στα του τεχνολογικού επιτεύγματος του 21ου αιώνα (aka hdmi),η άποψη μου είναι ότι δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης σε οθόνη υπολογιστή (monitor) εάν αυτή δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία.Συγνώμη φίλε tipestwra που θα στο χαλάσω αλλά ότι εικόνα δεις με ένα αξιόλογο (ή μη) καλώδιο hdmi την ίδια θα δεις και με ένα αξιόλογο (ή μη) dvi.

Το μόνο extra που θα σου δώσει μια είσοδος hdmi σε ένα monitor άνευ ηχείων είναι συνδεσιμότητα με άλλες συσκευές (κινητά,tablets,laptop,κονσόλες) που και για εκεί θα χρειαστείς εξωτερικά ηχεία (όπως και στο pc σου).

Αυτο που εχεις με bold ειναι το θεμα.Κανεις δεν ειπε οτι το hdmi ειναι αχρηστο.Αλλα προφανως σε μια οθονη υπολογιστη δεν ειναι καν απαραιτητο.Απο την αλλη αν μας ενδιαφερει η συνδεση με τηλεοραση θελουμε hdmi(στην καρτα γραφικων) για να εχουμε και ηχο.Πολυ απλα.

Δημοσ.

Millenium, sarpan, arianos16, zapermania, eSATA

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ακατάσχετο trolling, ακόμη μία φορά.

Ανούσια, άσκοπα και αναιτιολόγητα σχόλια. Εσείς κουράζετε και μπερδεύετε κι εν τέλει διώχνετε κόσμο και όχι αυτοί που διατείνεσθε.

Ο άνθρωπος έχει πει αυτό εξ αρχής:

επίσης να μπορώ να συνδέσω τα 5.1 logitech ηχεία μου αλλά και αν είναι δυνατόν να υπάρχουν 2 εξοδοι hdmi για σύνδεση ταυτόχρονα στην tv αλλά και στο monitor.

Εσείς γιατί κάνετε τους τσάμπα μάγκες και προσπαθείτε να επιβάλλετε το δικό σας???

Το έχετε τραβήξει πολύ το σχοινί τελευταία.

Για τα υπόλοιπα παραπέμπω στην υπογραφή μου, αυτοί είστε.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά μην τσακώνεστε για το hdmi και νιώθω και ένοχος :P

Η Dell έχει ενσωματωμένα ηχεία επάνω?

Όχι δεν έχει αλλά έχει ips panel και η αγορά της αξίζει.Πιστεψέ με

Δημοσ.

Θα προτιμήσω μάλλον όμως την lg γιατί και αυτή έχει ips panel και η διαφορά τιμης είναι σημαντική...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...