Προς το περιεχόμενο

Vero a9724 tablet

qweRRr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ηχείο το άκουσα ελάχιστα επειδή δεν είναι στα feature που με ενδιαφέρουν.  Είναι πράγματι χαμηλό και μετριότατο όπως λένε, αλλά κατά πόσο αυτό ενοχλεί κάποιον είναι σχετικό.  Εμένα δεν με νοιάζει και πολύ.  Δεν έχω εμπειρία από tablets, δεν είχα ποτέ, πάντως έχω πασπατέψει σχεδόν ότι υπάρχει σε δέιγμα σε καταστήματα.  Η ταχύτητα όμως είναι σχετικά αντικειμενική, όπως είπα είναι παραπάνω από εμφανές ότι είναι γρήγορο (επαναλαμβάνω, σε "άδειο" tablet, για να είμαστε εντάξει). Το ότι δεν είχα ποτέ tablet με κάνει επιφυλακτικό για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην ταχύτητα το "φόρτωμα", χωρίς φυσικά να λέω ότι είναι έτσι ή αλλιώς τα πράγματα.

Όσο για την οθόνη: γενικά δεν κυκλοφορούν 9άρια rebranded στην αγορά μας για να συγκρίνω (προφανώς δεν βάζω στην εξίσωση το Xperia), αλλά έχω δει μικρότερα tablets με ίδια ανάλυση που δείχνουν χιερότερα (μια βόλτα από Πλ**σιο θα σας πείσει).  Επίσης, δίπλα ακριβώς είχε ένα 7άρι Asus με την ίδια ανάλυση, αλλά η διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανής (στα pixels, γιατί στα χρώματα ήταν πιό εμφανής).  Οπότε θα έλεγα ότι η οθόνη είναι γενικά στην κατηγορία "καλή".   Αλλά γενικά όλα αυτά είναι υποκειμενικά.

Εν ολίγοις, ένα tablet από Κίνα σίγουρα θα είναι φθηνότερο, αλλά ούτε η αίσθηση της αφής και της ταχύτητας, ούτε η οθόνη του θα είναι εγγυημένες, και ουσιαστικά παίρνεις γουρούνι. Εννοείται ότι αν κάποιο το έχει γνωστός σου και το δοκιμάσεις δεν το συζητάμε, αλλά  το να προσπαθείς να καταλάβεις από τα βίντεο του Youtube για ταχύτητα και οθόνη είναι απλά αστείο, πρέπει να ξέρεις από πριν ότι παίρνεις "καρπούζι".  Με αυτό το δεδομένο, πιστεύω ότι το Vero είναι μια "ειλικρινής" αγορά.

Μάλιστα!!Και κάτι άλλο!¨οταν το δουλεύεις ένιωθες κάποια θερμότητα απο εκει που το κρατουσες??

Είναι ένας λόγος που θέλω να αποφύγω το λάπτοπ αυτό!!Και βέβαια και ο οικονομικός παράγοντας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από εκεί που το κρατούσα, όχι δεν αισθάνθηκα τίποτε, αλλά πρέπει να τονίσω ότι ούτε κάτι ιδιαίτερα απαιτητικό το έβαλα να κάνει, ούτε το κράτησα πάνω από 15-20', ούτε ξέρω αν ζεστάθηκε σε κάποιο άλλο σημείο.  Από όλα αυτά που έγραψα, πιό πολύ με απασχόλησε το βάρος του παρά όλα τα άλλα.  Δεν ξέρω εάν είναι ελαφρύτερο ή βαρύτερο από ένα 10άρι κινέζικο πάντως.

Είχε δίπλα ακριβώς και δύο 8άρια, ένα intenso και ένα ακόμη που φαίνονταν συμπαθητικά, αλλά έκαναν 170-180 ευρώ. Δεν κάθησα να τα σκαλίσω καθόλου, αλλά δεν μου φάνηκε ότι άξιζαν την διαφορά κατά τη γνώμη μου.

Επεξ/σία από arxaggelos

Αν ξέρει κανείς εάν μπορεί να παίξει με το γ@μ@μένο το Huawei E173 της Wind θα ήμουν ευγνώμων.

Χμμ δε γνωρίζω για το huawei.Έχω δει οτι παίζει με τα alcatel one touch x200,zte mf110.Γιατί δε ρωτάς στο forum της oktabit?

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα, μια τελευταία ερώτηση! Δέχεται otg για να βάζω στικακι η σκληρό δίσκο για να περνώ της ταινίες,μουσική??? Ευχαριστώ.

Δέχεται κανονικά,έχω συνδέσει και δίσκο και gamepad

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

παιδια επειδη με ενδειαφερει το εν λογω ταμπλετ, μπορει καποιος να μου πει αν το σημα wi-fi που εχει ειναι δυνατο? μενω σε δυοροφο σπιτι και το ρουτερ ειναι στον εναν οροφο, επισης αν εχει εγκατεστημενο το play store?

παιδια επειδη με ενδειαφερει το εν λογω ταμπλετ, μπορει καποιος να μου πει αν το σημα wi-fi που εχει ειναι δυνατο? μενω σε δυοροφο σπιτι και το ρουτερ ειναι στον εναν οροφο, επισης αν εχει εγκατεστημενο το play store?

Καλησπερα, αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου, στειλε μου μηνυμα να σου πω.

Καλο βραδυ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπερα, αν ενδιαφερεσαι πουλαω το δικο μου, στειλε μου μηνυμα να σου πω.

Καλο βραδυ

πές μας και εμάς,τι "ρόλο" βαράει το tabletaki..είδες vero ταμπλετ και όρμηξες :P :D μόνο να πουλάς ξέρεις μέσω μυνημάτων;;

Επεξ/σία από coolerman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...