Προς το περιεχόμενο

Vero a9724 tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, κάτι μερεΣ τώρα. Γλυκόκοιτάω το.συγκεκριμένο.λάπτοπ!!!

Με ενδιαφέρει το hdmi για να το συνδέω στην τηλεόραση και.η.μεγάλη οθόνη του...

Αυτό που Θ ήθελα να ρωτήσω.ειναι για την μπαταρία του... Πόσο κρατάει με χρήση.ίντερνετ??? Και γενικά ???

Θα ήθελα γνώμες από άτομΑ που έχει περάσει από τα χέρια τους!!

Πιστεύω στα 200 φαίνεται πολύ καλό... Ειδικά εάν το βρω και στις αγγελίες θα ήταν ακόμα καλύτερα..

Δημοσ.

Το πήρα το Δεκεμβρη, το χρησιμοποιώ κυριως για διαβασμα και browsing, αντε να δω και καμια σειρά όταν ταξιδευω. Η μπαταρία σε αναπαραγωγή βιντεο με όλα στο Low διαρκει max 6 ώρες ενώ για διάβασμα βιβλίου περίπου 10. 

Δεν ειμαι ειδικός στα ταμπλετ αλλά νομιζω ότι έχει εξαιρετική οθόνη, ειναι αρκετά γρήγορο, εχει πολύ καλό support από την οκταμπιτ, ενώ δεν ειχε κανένα προβλημα σε αναπαραγωγή ταινιας 720p και η τιμή του επίσης ειναι εξαιρετική. Στα μειον ότι ο ήχος ειναι πολύ χαμηλά και θα πρέπει να βάλεις app για να τον βελτιώσεις (με ακουστικά ακούγεται πολύ καλα) ενώ δεν υποστηρίζει 3g και από οσο ξέρω δεν δέχεται stickaki για ιντερνετ. Λένε ότι μπορεί να παρει απο το κινητο αν το συνδεσεις με bluetooth αλλά δεν το έχω δοκιμασει. 

• Like 2
Δημοσ.

Το πήρα το Δεκεμβρη, το χρησιμοποιώ κυριως για διαβασμα και browsing, αντε να δω και καμια σειρά όταν ταξιδευω. Η μπαταρία σε αναπαραγωγή βιντεο με όλα στο Low διαρκει max 6 ώρες ενώ για διάβασμα βιβλίου περίπου 10.

Δεν ειμαι ειδικός στα ταμπλετ αλλά νομιζω ότι έχει εξαιρετική οθόνη, ειναι αρκετά γρήγορο, εχει πολύ καλό support από την οκταμπιτ, ενώ δεν ειχε κανένα προβλημα σε αναπαραγωγή ταινιας 720p και η τιμή του επίσης ειναι εξαιρετική. Στα μειον ότι ο ήχος ειναι πολύ χαμηλά και θα πρέπει να βάλεις app για να τον βελτιώσεις (με ακουστικά ακούγεται πολύ καλα) ενώ δεν υποστηρίζει 3g και από οσο ξέρω δεν δέχεται stickaki για ιντερνετ. Λένε ότι μπορεί να παρει απο το κινητο αν το συνδεσεις με bluetooth αλλά δεν το έχω δοκιμασει.

Όταν λες όλα στο low????

Φωτεινότητα εννοείς??? Το συνδέσες σε τηλεόραση κ έπαιξες ταινία 720p???

Δεν μ ενδιαφέρει το 3g !!!! Κ ο.ήχος εντάξει!! Κάποιο άλλο αρνητικό??

Δημοσ.

Οταν λέω low εννοω κλειστό wifi, φωτεινότητα στο low (αν και παλι ειναι εξαιρετικά καλή η οθόνη αφου και όταν ειμαι σπίτι δεν την ανεβαζω) κλπ. Σε τηλεόραση δεν το σύνδεσα.

Αλλο αρνητικό ίσως ειναι ότι το wifi δεν φαίνεται να εχει τοσο καλό σε σχεση με ενα λαπτοπ (αν το λαπτοπ είχε καπου 3/5, το ταμπλετ θα ειχε 1 με 2/5..).

Ριξε μια ματια και εδω αν θέλεις. http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-97-ips-dual-core

Δημοσ.

Οταν λέω low εννοω κλειστό wifi, φωτεινότητα στο low (αν και παλι ειναι εξαιρετικά καλή η οθόνη αφου και όταν ειμαι σπίτι δεν την ανεβαζω) κλπ. Σε τηλεόραση δεν το σύνδεσα.

Αλλο αρνητικό ίσως ειναι ότι το wifi δεν φαίνεται να εχει τοσο καλό σε σχεση με ενα λαπτοπ (αν το λαπτοπ είχε καπου 3/5, το ταμπλετ θα ειχε 1 με 2/5..).

Ριξε μια ματια και εδω αν θέλεις. http://forum.oktabit.gr/topic/vero-tablet-a9724-97-ips-dual-core

θα ριξω μια ματια!!

Ευχαριστώ αν και πιστευω ειναι παρα πολυ καλο για τα λεφτα του!!!

Δημοσ.

Παιδιά εχει πάρει κανείς από την καινούρια παρτίδα; Έχει αρχίσει να ξανακυκλοφορεί στα σκρουτζομάγαζα και το σκέφτομαι.

Δημοσ.

Με αυτη την αναλυση οθονης και 200 ευρω;Κλεψια εμενα μου φαινεται...

10αρη,διπυρηνο,με τετραπυρηνη καρτα γραφικων αξιοπρεπη οθονη (IPS) ελληνικο,που για μενα τουλαχιστον μετραει!!

Δεν μου φαινεται κλεψια!!!

• Like 1
Δημοσ.

η οκταμπιτ το θεμα ταμπλετ το κυνηγαει πολυ.αξιζουν τα λεφτα τους τωρα που ειναι διπυρηνα.και φυσικα γιατι εκει στην οκταμπιτ εμαθαν τι παιζει με αυτα και μπορουν να ανταπεξελθουν αμεσα.προσωπικα θα σου ελεγα αν μπορεις να τα διαθεσεις να το παρεις..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέρασα σήμερα και το είδα στον Κωτσόβολο.  Η αρχική εντύπωση είναι ότι πρόκειται για στιβαρή κατασκευή, δεν μοιάζει καθόλου ψεύτικο, αλλά ταυτόχρονα το βρήκα και κάπως βαρύ.  Δηλαδή μετά από 10' περίπου σε landscape άρχισα να αισθάνομαι έντονα το βάρος στον καρπό.  Προφανώς σε portrait είναι καλύτερα τα πράγματα, και εξαρτάται και από το χέρι του καθενός.  Στο λίγο που το πασπάτεψα ήταν ταχύτατο, βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται αν το πατώσεις στις εφαρμογές και ειδικά στα widget. Όπως το είδα, δεν είχε φορτωμένο τίποτε από widget στις οθόνες και από εφαρμογές μόνο τις βασικές (μια "σελίδα" με το ζόρι στο app drawer) και πήγαινε γ@μιώντας.  Δεν υπάρχει bloatware ούτε για δείγμα 

Επειδή δεν μπορούσε για κάποιο λόγο να συνδεθεί με το δίκτυο στο μαγαζί, το σύνδεσα με hotspot (Voda) από το Galaxy S μου και πήγαινε απροσδόκητα γρήγορα.  Δοκίμασα και live tv (alpha) και πήγε πολύ καλά, αλλά δεν ξέρω μήπως αρχίσει το buffering μετά από κάποια ώρα, δεν κάθησα τόσο πολύ.

Τέλος να πω ότι το συγκεκριμένο που δοκίμασα είχε Play Store και Flash Player προεγκατεστημένα, και η έκδοση ήταν η 4.1.1.

Η οθόνη ικανοποιητική, τίποτε ουάου, αλλά σε καμία περίπτωση κακή.

Γενικά αρκετά καλές οι εντυπώσεις.  Αν είχε 160-170 θα ήταν ο δολοφόνος όλων των άλλων της κατηγορίας και μπορεί και να το χτυπούσα επι τόπου :)

Αν ξέρει κανείς εάν μπορεί να παίξει με το γ@μ@μένο το Huawei E173 της Wind θα ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.

Το ηχείο του το άκουσες καθόλου???

Έχεις ξανάδουλέψει ταμπλέτα??

Πέρασα σήμερα και το είδα στον Κωτσόβολο. Η αρχική εντύπωση είναι ότι πρόκειται για στιβαρή κατασκευή, δεν μοιάζει καθόλου ψεύτικο, αλλά ταυτόχρονα το βρήκα και κάπως βαρύ. Δηλαδή μετά από 10' περίπου σε landscape άρχισα να αισθάνομαι έντονα το βάρος στον καρπό. Προφανώς σε portrait είναι καλύτερα τα πράγματα, και εξαρτάται και από το χέρι του καθενός. Στο λίγο που το πασπάτεψα ήταν ταχύτατο, βέβαια δεν ξέρω τί γίνεται αν το πατώσεις στις εφαρμογές και ειδικά στα widget. Όπως το είδα, δεν είχε φορτωμένο τίποτε από widget στις οθόνες και από εφαρμογές μόνο τις βασικές (μια "σελίδα" με το ζόρι στο app drawer) και πήγαινε γ@μιώντας. Δεν υπάρχει bloatware ούτε για δείγμα

Επειδή δεν μπορούσε για κάποιο λόγο να συνδεθεί με το δίκτυο στο μαγαζί, το σύνδεσα με hotspot (Voda) από το Galaxy S μου και πήγαινε απροσδόκητα γρήγορα. Δοκίμασα και live tv (alpha) και πήγε πολύ καλά, αλλά δεν ξέρω μήπως αρχίσει το buffering μετά από κάποια ώρα, δεν κάθησα τόσο πολύ.

Τέλος να πω ότι το συγκεκριμένο που δοκίμασα είχε Play Store και Flash Player προεγκατεστημένα, και η έκδοση ήταν η 4.1.1.

Η οθόνη ικανοποιητική, τίποτε ουάου, αλλά σε καμία περίπτωση κακή.

Γενικά αρκετά καλές οι εντυπώσεις. Αν είχε 160-170 θα ήταν ο δολοφόνος όλων των άλλων της κατηγορίας και μπορεί και να το χτυπούσα επι τόπου :)

Αν ξέρει κανείς εάν μπορεί να παίξει με το γ@μ@μένο το Huawei E173 της Wind θα ήμουν ευγνώμων.

Δημοσ.

στο site της octabit βλεπω πολλα προβληματα απο οσους εχουν το tabletaki.ειναι και κινεζια τι να γινει.βεβαια τα παιδια ειναι πολυ εξυπηρετικα και αμεσως  βοηθανε με συμβουλες η σερβις.ειμαι και εγβ μεταξυ αυτου λογω οθονης και του nexus7.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ηχείο το άκουσα ελάχιστα επειδή δεν είναι στα feature που με ενδιαφέρουν.  Είναι πράγματι χαμηλό και μετριότατο όπως λένε, αλλά κατά πόσο αυτό ενοχλεί κάποιον είναι σχετικό.  Εμένα δεν με νοιάζει και πολύ.  Δεν έχω εμπειρία από tablets, δεν είχα ποτέ, πάντως έχω πασπατέψει σχεδόν ότι υπάρχει σε δέιγμα σε καταστήματα.  Η ταχύτητα όμως είναι σχετικά αντικειμενική, όπως είπα είναι παραπάνω από εμφανές ότι είναι γρήγορο (επαναλαμβάνω, σε "άδειο" tablet, για να είμαστε εντάξει). Το ότι δεν είχα ποτέ tablet με κάνει επιφυλακτικό για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει στην ταχύτητα το "φόρτωμα", χωρίς φυσικά να λέω ότι είναι έτσι ή αλλιώς τα πράγματα.

Όσο για την οθόνη: γενικά δεν κυκλοφορούν 9άρια rebranded στην αγορά μας για να συγκρίνω (προφανώς δεν βάζω στην εξίσωση το Xperia), αλλά έχω δει μικρότερα tablets με ίδια ανάλυση που δείχνουν χιερότερα (μια βόλτα από Πλ**σιο θα σας πείσει).  Επίσης, δίπλα ακριβώς είχε ένα 7άρι Asus με την ίδια ανάλυση, αλλά η διαφορά δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανής (στα pixels, γιατί στα χρώματα ήταν πιό εμφανής).  Οπότε θα έλεγα ότι η οθόνη είναι γενικά στην κατηγορία "καλή".   Αλλά γενικά όλα αυτά είναι υποκειμενικά.

Εν ολίγοις, ένα tablet από Κίνα σίγουρα θα είναι φθηνότερο, αλλά ούτε η αίσθηση της αφής και της ταχύτητας, ούτε η οθόνη του θα είναι εγγυημένες, και ουσιαστικά παίρνεις γουρούνι. Εννοείται ότι αν κάποιο το έχει γνωστός σου και το δοκιμάσεις δεν το συζητάμε, αλλά  το να προσπαθείς να καταλάβεις από τα βίντεο του Youtube για ταχύτητα και οθόνη είναι απλά αστείο, πρέπει να ξέρεις από πριν ότι παίρνεις "καρπούζι".  Με αυτό το δεδομένο, πιστεύω ότι το Vero είναι μια "ειλικρινής" αγορά.

Επεξ/σία από arxaggelos
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...