Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω ξανακάνει ποτέ oc αλλά το κάνουν τόσοι, γιατί να μην μπορέσω εγώ?(LOL) Ποντίκι-πληκτρολόγιο έχω ήδη κλείσει τα http://www.skroutz.gr/s/92713/Razer-MMO-Naga.html

και http://www.skroutz.gr/s/79590/Razer-Lycosa-Mirror.html

αυτά είναι έτοιμα. Τώρα ψάχνω να βρώ απο πού να πάρω τα υπόλοιπα κομμάτια

Δημοσ.

Καλές επιλογές έχεις κάνει. Κουτί, υδρόψυξη, τροφοδοτικό, κάρτα γραφικών και ραμ π.χ μπορείς να τα πάρεις όλα από το visionstudio για να γλιτώσεις πολλαπλά μεταφορικά (και πιθανές αντικαταβολές). Τα υπόλοιπα από όπου σε βολεύει καλύτερα.. 

Δημοσ.

Το visionstudio έχει σχεδόν σε όλα 7+ημέρες. Κάπως έτσι το έχω κάνει και εγώ(visionstudio-mrcheap-you.gr) για να γλυτώσω τα μεταφορικά. Το μόνο που με προβληματίζει τώρα είναι το ποια mobo να βάλω :D

Δημοσ.

Απ'τη μία η sabertooth είναι πιο value for money, απ΄την άλλη η formula είναι καλύτερη. .Όποια και να πάρεις πάντως, λάθος επιλογή δε θα κάνεις.. Μακάρι όλα τα διλλήματα να ήταν έτσι.. :P

Δημοσ.

Χαχα λές ε?? Με τα razer μου βγαίνει στα 1688 ευρώ χωρίς μεταφορικά-αντικαταβολές. Τελικά βγαίνει αρκετά παραπάνω από όσο νόμιζα :S

Δημοσ.

Ε αφού "τα πονάς" τα παραπάνω χρήματα, πήγαινε για sabertooth. Είναι ήδη υπερβολικά "οπλισμένη" με features και μόνο απογοητευμένος δε θα μείνεις.. 

Δημοσ.

Λογικό είναι πιστεύω, δεν είναι και λίγα!!! Αλλά μια φορά γίνονται τέτοιες αγορές...

Επομένως μάλλον πάω για την Formula Z... Που δεν θέλει και τίποτα χειροκίνητο :P

Δημοσ.

Ναι, αλλά με oc. Κι επίσης τι είναι πιο πιθανό να λέει την αλήθεια: Η επίσημη ιστοσελίδα της asus ή ο skroutz; (Ok, ok, ρητορική ήταν η ερώτηση :mrgreen:) Όποια μητρική και να πάρεις το πιο πιθανό είναι πάντως να τις βάλεις χειροκίνητα τις μνήμες. 

Δημοσ.

Τώρα είναι αργά, τα έχω ήδη παραγγείλει όλα τα κομμάτια του παζλ :P Θα περιμένω να έρθουν όλα πρώτα για να αρχίσω το στήσιμο.... Πολύ καθυστέρηση αυτό το visionstudio....

Δημοσ.

Στην Formula-Z. Έδωσα 1500 και ευρώ στα 50 θα κολλήσω?? :P Από 4 διαφορετικά μαγαζιά τα πήρα βέβαια, οπότε θα μου έρχονται σιγά σιγά. Μέχρι το πάσχα πιστεύω θα το έχω έτοιμο... :D

Να αρχίσω απο τώρα το διάβασμα για το στήσιμο?

Δημοσ.

Δε μπόρεσες ν'αντισταθείς.. :D  Καλορίζικο και καλοδούλευτο νά'ναι.. Κι όταν με το καλό το συναρμολογήσεις, περιμένουμε και photo στο αντίστοιχο topic! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...