Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, guides, βιντεάκια στο youtube υπάρχουν πολλά και εφόσον υπάρχει όρεξη και μεράκι, go for it. Είναι εύκολο, θα δεις. Βρέθηκε και φίλος απ'την Τρίπολη να βοηθήσει  :)

Δημοσ.

Θα πάω μάλλον για το κουτί που έχω διαλέξει. Άμα αγοράσω τα κομμάτια θα μπορέσεις να με βοηθήσεις δηλαδη? Ναι μέσα τρίπολη μένω. Με έψησες άσχημα τώρα :D

Δημοσ.

Τότε ξανακοίταξε τη σύνθεση στο post 3.. Κατά τη γνώμη μου (προφανώς :P) είναι η καλύτερη επιλογή.. 

Δημοσ.

Θα βάλω για mobo την Formula Z που θέλω για να κουμπώσω τις 2400Mhz RAM που επίσης θέλω. Το Overseer για κουτί( εξήγησα το γιατί) Τα υπόλοιπα μάλλον θα πάνε σύμφωνα με την σύνθεσή σου. Thanks a lot!!! :mrgreen:

Δημοσ.

Φυσικά κουτί βάζεις ότι σου αρέσει.. Για μητρική πιστεύω πως δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα -δεν είναι και λίγα-, αλλά αν τα διαθέτεις, εσύ πληρώνεις!

Να'σαι καλά.. :-)

Δημοσ.

Φυσικά κουτί βάζεις ότι σου αρέσει.. Για μητρική πιστεύω πως δεν αξίζει τα παραπάνω χρήματα -δεν είναι και λίγα-, αλλά αν τα διαθέτεις, εσύ πληρώνεις!

Να'σαι καλά.. :-)

Γιατί όμως?? Δεν είναι καλύτερη? Οι μεγαλύτερες οι μνήμες δεν θα αποδίδουν πολύ καλύτερα?

Γιατί όμως?? Δεν είναι καλύτερη? Οι μεγαλύτερες οι μνήμες δεν θα αποδίδουν πολύ καλύτερα?

Οι RAM που μου έχεις βάλει είναι στα 2400Mhz ενώ η 990-FX σηκώνει μέχρι 1866....

Δημοσ.

Βρε καλύτερη είναι, αλλά κάνει και ~ 60 παραπάνω. Οι μνήμες το ίδιο θα αποδίδουν και στις δύο.. Πολύ πολύ να χρειαστεί να τις βάλεις χειροκίνητα, υπόθεση ενός λεπτού. That's all. 

Δημοσ.

Φυσικά και μπαίνουν. Μέχρι 1866 υποστηρίζει "κανονικά" ή αλλιώς "τυπικά". Με oc (δηλαδή χειροκίνητα στα bios) μπορείς να τις πας στα 2400 που είναι και το κανονικό των μνημών χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι πραγματικά υπόθεση ενός λεπτού. Και κράτα τα χρήματα σου για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο.. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...