Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα προσωπικά που δηλώνω fan της εταιρίας, ναι αξίζει η αγορά του. Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν όσο το δυνατόν αντικειμενικά.

Το συγκεκριμένο κουτί:

Έχει 2 ανεμιστήρες προεγκατεστημένους, μπροστά 20άρης και πίσω 140άρης και παίρνει μέχρι 9 συνολικά!

Υποστηρίζει aftermarket ψύκτρες για cpu έως 18,6cm ύψος

Πολύ καλό cable management.

Αντικραδασμικές βάσεις για HDD και SSD

Τρύπες για watercooling

2 usb 3.0 θύρες μπροστά

Και κατ' εμέ είναι πανέμορφο!!!

Φυσικά θα σπεύσουν να σου προτείνουν κι άλλα (ενδεχομένως καλύτερα), αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου! ;)

Δημοσ.

Για μένα προσωπικά που δηλώνω fan της εταιρίας, ναι αξίζει η αγορά του. Είναι πολύ υποκειμενικό το θέμα, αλλά υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψιν όσο το δυνατόν αντικειμενικά.

Το συγκεκριμένο κουτί:

Έχει 2 ανεμιστήρες προεγκατεστημένους, μπροστά 20άρης και πίσω 140άρης και παίρνει μέχρι 9 συνολικά!

Υποστηρίζει aftermarket ψύκτρες για cpu έως 18,6cm ύψος

Πολύ καλό cable management.

Αντικραδασμικές βάσεις για HDD και SSD

Τρύπες για watercooling

2 usb 3.0 θύρες μπροστά

Και κατ' εμέ είναι πανέμορφο!!!

Φυσικά θα σπεύσουν να σου προτείνουν κι άλλα (ενδεχομένως καλύτερα), αλλά εμένα αυτή είναι η άποψή μου! ;)

και μενα μου αρεσε στο ματι γιαυτο το μπανισα.απο οτι ειδα εχει και ελεγχο στροφων ανεμιστηρων

Δημοσ.

αν κοιτας απο αμαζον ριξε μια ματια στο fractal design arc midi  που εχει περιπου 68 λιρες και χωραει σχεδον τα παντα μεσα

• Like 1
Δημοσ.

αν κοιτας απο αμαζον ριξε μια ματια στο fractal design arc midi  που εχει περιπου 68 λιρες και χωραει σχεδον τα παντα μεσα

πολυ λιτο μου φαινεται.χωρους εχει αλλα το χανει απο εμφανιση.

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/Sharkoon-Tauron-ATX-Midi-Tower/dp/B006GKF3AA/ref=sr_1_186?ie=UTF8&qid=1363899162&sr=8-186">Sharkoon Tauron ATX Midi Tower - White

τό έχει "εξωτερικός" πωλητής τού amazon. εδώ ελλάδα πάει στό 100αρικο. έχει χώρους καί είναι καί λευκό ^_^

είναι καί θέμα γούστου βέβαια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...