Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευτυχώς το κατάλαβες..  :-)  Ήθελα και να ξερα αν πρόσωπο με πρόσωπο μιλάς έτσι.. ή μόνο στα forum.. 

Ενώ ξέρεις ότι έχεις άδικο... αντί να πεις ένα ΟΚ, προσπαθείς να "επιτεθείς" στο τέλος. 

Δεν ξέρω πόσο σε τιμάει μία τέτοια τακτική. 

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εντάξει.. Με έχετε βγάλει λαμόγιο, ότι κοροιδεύω λέω ψέματα, ότι θα πετύχω στη ζωή μου επειδή έχω μάθει δυο τρία πράγματα και θα πουλάω μούρη, ότι δεν ξέρω προγραμματισμό, ότι κολλάω σε λιγούρια και δεν κάνω τίποτα μόνη μου, ότι ότι ότι........ οκ... Κανένα πρόβλημα.. Κατα τ'άλλα δεν έχετε πρόβλημα μαζί μου ούτε θέλετε να με προσβάλλετε.. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζει αυτό.. 

Ενώ ξέρεις ότι έχεις άδικο... αντί να πεις ένα ΟΚ, προσπαθείς να "επιτεθείς" στο τέλος. 

Δεν ξέρω πόσο σε τιμάει μία τέτοια τακτική. 

Να σκεφτείς πόσο σε τιμάει η δική σου τακτική Timon.. Γιατί ενώ καταλαβαίνω πως είσαι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος σε σημείο εντυπωσιασμού, ο τρόπος σου, σου χαλάει την εικόνα.. Κι ενώ πραγματικά θέλω να συμφωνήσω μαζί σου και να πω αυτό το οκ, δε θα το κάνω γιατί σέβομαι τον εαυτό μου.. 

Δημοσ.

Εγώ χαιρετώ σε αυτό το σημείο γιατί δε νομίζω να έχει νόημα η συνέχεια της συζήτησης. Δε σε βλέπω πρόθυμη να κουνηθείς καθόλου από τη θέση σου και να παραδεχτείς αυτά που λέμε. Για άλλη μια φορά προσπαθείς να μας παρουσιάσεις ότι σου κάνουμε επίθεση και να αποπροσανατολίσεις την συζήτηση αυτή τη φορά όμως παίζοντας το θύμα και τη θιγμένη. Το μόνο που θα πω είναι αυτό που είπε και ο Timon ότι δεν σε τιμά κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

Δε θεωρώ ότι θα έπρεπε να παραδεχτώ όλα αυτά που μου έχετε πει. Ότι έκανα λάθος με το αρχικό μου post νομίζω ότι το παραδέχτηκα. Όλα τα υπόλοιπα τώρα τι να σου πω. Δηλαδή επειδή εσείς έχετε στο μυαλό σας ένα συγκεκριμένο πρότυπο ανθρώπου όλοι πρέπει να είναι έτσι. Εσείς μάλλον είστε τέλειοι! 

Δημοσ.

Αν και θα έπρεπε να μην απαντήσω... απλά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις..

Μιλώντας αποκλειστικά για εμένα (πιστεύοντας όμως ότι πολλοί συμμερίζονται την άποψή μου), το σκηνικό που έγινε δεν είναι προσωπικό. Εάν θα ήταν ποτέ δυνατό να είναι προσωπικό. Ούτε ξέρει κανείς κανένα, ούτε και νομίζω να τον μάθει με τους ρυθμούς ζωής που έχουμε. 

Όμως, εάν από κάτι πάσχει η ελληνική κοινότητα λογισμικού είναι από συναδελφικότητα και καλώς εννοούμενη αλληλεγγύη. Παραδείγματα πολλά... και δεν θα επεκταθώ. 

Έτσι, έστω και μέσα από ένα forum, πιστεύω πως είναι δυνατή η συνειδητοποίηση των συναδέλφων σε οποιοδήποτε στάδιο της σταδιοδρομίας τους και εάν είναι.

Η αξιοκρατία, η απόδοση πηγής, η τήρηση των κανόνων λογοκλοπής και ο σεβασμός στα πνευματικά δικαιώματα είναι αξίες που αξίζει να τις προασπίζουμε ως ασχολούμενοι με το αντικείμενο της Πληροφορικής. Όσο λίγο ή όσο πολύ. 

Δεν υπάρχει εχθρικότητα προς κανένα, μόνο προς τις πράξεις και τις τακτικές. 

Έτσι, δεν σε βρήκαν 5 - 10 παράξενοι και αρχίσαν να "βαράνε". Ούτε το κάνανε για δικό σου καλό. Για καλό όλων μας το κάνουν (και άρα ΚΑΙ δικό τους). 

Ούτε εσύ, ούτε και ο επόμενος που θα κάνει το ίδιο, προφανέστατα, έχετε διδαχθεί να τηρείται αυτές τις αρχές. Δεν είναι θέματα που έχουν εισαχθεί στην παιδεία... ούτε στο σχολείο ούτε στο πανεπιστήμιο (περίπου δηλαδή... το απαλύνω και λίγο :P ).

Όμως, αντί να βλέπετε, εσύ και όσοι άλλοι κάνουν το ίδιο, αυτές τις περιστάσεις σαν ευκαιρίες για να κάνετε εχθρούς, μπορείτε να τις δείτε σαν ευκαιρίες για να μάθετε και να βρείτε φίλους. Αρκεί να ρίξετε το εγώ σας, που περισσεύει στον κάθε Έλληνα πιο πολύ από κάθε Ευρωπαίο (θαρρώ), και να μάθετε όντως. 

Anywayz...

Τα 'παμε. 

Δημοσ.

Δεν μπορείς να περιμένεις κάποιος να φερθεί όπως θες εσύ. Πόσο μάλλον δε, να επιρρίπτεις ευθύνες επειδή δεν το έκανε.

Επίσης, δεν μπορείς να περιμένεις να μην απαντήσει κανείς, ασχέτως του αποτελέσματος ή της άποψης. Αυτός είναι ο σκοπός του forum. 

Εάν δεν σου αρέσει, ξανασκέψου την χρήση αυτού του μέσου. 

Οπότε, δεν έχει ούτε "απλά" ούτε περίπλοκα. 

Anywayz... that's all from me. Το κουράσαμε. 

Εμενα γιατι με εκανες ιγκνορ τοτε ρε φιλε περυσι το καλοκαιρι? Ουτε εγω ειχα φερθει οπως περιμενες...

Αν και θα έπρεπε να μην απαντήσω... απλά για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις..

Μιλώντας αποκλειστικά για εμένα (πιστεύοντας όμως ότι πολλοί συμμερίζονται την άποψή μου), το σκηνικό που έγινε δεν είναι προσωπικό. Εάν θα ήταν ποτέ δυνατό να είναι προσωπικό. Ούτε ξέρει κανείς κανένα, ούτε και νομίζω να τον μάθει με τους ρυθμούς ζωής που έχουμε. 

Όμως, εάν από κάτι πάσχει η ελληνική κοινότητα λογισμικού είναι από συναδελφικότητα και καλώς εννοούμενη αλληλεγγύη. Παραδείγματα πολλά... και δεν θα επεκταθώ. 

Έτσι, έστω και μέσα από ένα forum, πιστεύω πως είναι δυνατή η συνειδητοποίηση των συναδέλφων σε οποιοδήποτε στάδιο της σταδιοδρομίας τους και εάν είναι.

Η αξιοκρατία, η απόδοση πηγής, η τήρηση των κανόνων λογοκλοπής και ο σεβασμός στα πνευματικά δικαιώματα είναι αξίες που αξίζει να τις προασπίζουμε ως ασχολούμενοι με το αντικείμενο της Πληροφορικής. Όσο λίγο ή όσο πολύ. 

Δεν υπάρχει εχθρικότητα προς κανένα, μόνο προς τις πράξεις και τις τακτικές. 

Έτσι, δεν σε βρήκαν 5 - 10 παράξενοι και αρχίσαν να "βαράνε". Ούτε το κάνανε για δικό σου καλό. Για καλό όλων μας το κάνουν (και άρα ΚΑΙ δικό τους). 

Ούτε εσύ, ούτε και ο επόμενος που θα κάνει το ίδιο, προφανέστατα, έχετε διδαχθεί να [Β]τηρείται[/Β] αυτές τις αρχές. Δεν είναι θέματα που έχουν εισαχθεί στην παιδεία... ούτε στο σχολείο ούτε στο πανεπιστήμιο (περίπου δηλαδή... το απαλύνω και λίγο :P ).

Όμως, αντί να βλέπετε, εσύ και όσοι άλλοι κάνουν το ίδιο, αυτές τις περιστάσεις σαν ευκαιρίες για να κάνετε εχθρούς, μπορείτε να τις δείτε σαν ευκαιρίες για να μάθετε και να βρείτε φίλους. Αρκεί να ρίξετε το εγώ σας, που περισσεύει στον κάθε Έλληνα πιο πολύ από κάθε Ευρωπαίο (θαρρώ), και να μάθετε όντως. 

Anywayz...

Τα 'παμε. 

Με 'ε' γράφετε στο τέλος οταν προκειται για β' πληθυντικο προσωπο. Ετσι δεν ειναι? επειδη μιλαμε για παιδεια :P

Για να δουμε τωρα εσυ θα παραδεχθεις το λαθος σου που κατηγορεις αλλο κοσμο για εγωισμο.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά φοβάμαι..  :-D

:lol: :lol:

Ρώτα, αλλά παρέθεσε πρώτα τι έχεις κάνει μέχρι στιγμής πάνω σε αυτό που θα ρωτήσεις ;)

ΥΓ. Εκτός αν θες να ρωτήσεις κάτι ας πούμε φιλοσοφικό, οπότε δεν χρειάζεται να μας παραθέσεις τίποτα :-D

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση με τον κώδικα. Πρέπει να τρέξω το πρόγραμμα στο putty. Συνδέομαι, φτιάχνω φάκελο με το mkdir, ανοίγω το nano, γράφω τον κώδικα μέσα, αποθηκεύω το αρχείο ask2.c, μετά πάω να το τρέξω με το mpiexec -n 10 .\ask2.c και δεν τρέχει. Μου λέει ότι δε βρίσκει το αρχείο. Τι λάθος κάνω? Σίγουρα καμία βλακεία ε?

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να κάνεις compile το ask2.c για να σου βγάλει εκτελέσιμο (χωρίς περαιτέρω μέριμνα, σε Unix/Linux θα σου βγάλει το εκτελέσιμο: a.out).

Αν έχετε mpicc προτίμησέ το, γιατί σε απαλλάσσει από το να περνάς χειροκίνητα την MPI βιβλιοθήκη στη γραμμή εντολών. Διαφορετικά θα το κάνεις αναγκαστικά με cc/gcc και θα διαβάσεις στις σημειώσεις σου ή στην τεκμηρίωση του MPI ποιες βιβλιοθήκες πρέπει να ορίσεις και πως, στη γραμμή εντολών χειροκίνητα.

Δες κι αυτό: http://people.sc.fsu.edu/~jburkardt/c_src/mpi/mpi.html

κι αυτό: http://www.linuxcommand.org/man_pages/mpicc1.html

Δημοσ.

Δεν είμαι εξοικειωμένος με το MPI οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω περαιτέρω (για να μπορέσω θα πρέπει να κάτσω να διαβάσω κι εγώ, κάτι που βαριέμαι αφάνταστα να κάνω :P)

Εσύ όμως μπορείς να διαβάσεις τα links που σου έδωσα, ώστε να διασταυρώσεις τουλάχιστον αν έχεις ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία ή όχι.

Δημοσ.

το κανα ήδη!  :-D δεν τρέχει ακόμα..

Αυτό π.χ. το διάβασες;

Indeed, since mpicc/mpiCC are very thin wrappers on top of an underly-

ing compiler, there are very, very few compelling reasons not to use

mpicc/mpiCC. When it is not possible to use mpicc/mpiCC, the

-showme:compile and -showme:link arguments should be used instead. For

example:

shell$ cc -c file1.c ‘mpicc -showme:compile‘

shell$ cc -c file2.c ‘mpicc -showme:compile‘

shell$ cc file1.o file2.o ‘mpicc -showme:link‘ -o my_mpi_program

Δοκίμασε επίσης: http://www.google.com/webhp?hl=en#hl=en&sclient=psy-ab&q=how+to+compile+mpi+program+in+c&oq=mpi+how+to+compile+in+&gs_l=hp.1.3.0i22i30j0i22i10i30j0i22i30l2.4350.4350.16.8982.1.1.0.0.0.0.135.135.0j1.1.0...0.0...1c..7.psy-ab.X0l_cpL6xpQ&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44442042,d.Yms&fp=48e617cf3eb72f95&biw=1280&bih=599

>

Σ'ευχαριστώ πάντως!

Παρακαλώ :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...