tony81 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες.Το ξέρω ότι είναι το 1000 topic για tablet αλλά ως πρωτάρης δώστε μια βοήθεια.Θέλω να πάρω ένα για να χαζεύω κανα net και είδα το ipad mini και μου άρεσε.Θέλω να ρωτήσω 1. πάιρνει usb; 2. η μπαταρία πόσο κρατάει περίπου με μέτρια χρήση; 3.υπάρχει κάτι ποιο vfm στα 350ε; 4. word μπορείς να επεξεργαστείς; 5. οι εφαρμογές από το store είναι ίδιες με το iphone ε; http://www.gsmarena.com/apple_ipad_mini_wi_fi-5070.php Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τη βοήθεια Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από tony81 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 1. Δεν παιρνει USB2. H μπαταρία κρατάει 2 μέρες με μέτρια χρήση 3, Υπάρχει το Nexus 7 στα 230 ευρώ. Αλλα εκει πάς σε Android με τα οσα αρνητικά και θετικά έχει αυτο 4. Aυτο δεν το γνωρίζω 5. Υπάρχουν εφαρμογές αποκλειστικά για ipad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 4. word μπορείς να επεξεργαστείς; 5. οι εφαρμογές από το store είναι ίδιες με το iphone ε; 4. Υπάρχουν πολλά προγράμματα επεξεργασίας κειμένου. (π.χ. Pages) 5. Αν δεν κάνω λάθος είναι ίδιες. Και πολλές έχουν λειτουργούν με διαφορετικό γραφικό περιβάλλον στο tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα