fitsou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω μια μικρή επιχείρηση (Video Club) και πλέον οι ανάγκες του μαγαζιού με αναγκάζουν να προχωρήσω σε αναβάθμιση της τρέχουσας Office σουίτας που έχω (είναι η Starter έκδοση που είναι δωρεάν και έχει μόνο περιορισμένα Word και Excel)Το έχω ψηλό ψάξει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω 100% ακόμα ποια η διάφορα του Office 2013 και του Office 365.. οπότε εάν μπορεί καποιος ας μου δωσει τα φώτα του.Να σας πω λίγο κάποια στοιχεία που ίσως σε βοηθήσουν να με βοηθήσετε να διαλέξω.θα ήθελα όλα τα προγράμματα να είναι εγκατεστημένα στα pc μου (κάτι το οποίο δεν κατάλαβα εάν κάνει ή δεν κάνει το Office 365..)Θέλω τα Office να μπουν σε 3 pc: το ένα είναι του μαγαζιού (οπότε και είμαι αναγκασμένος βάση νόμου να έχω το Professional ή Small Business ή όπως λέγεται..)Το άλλο είναι laptop και ναι μεν το έχω στο μαγαζί αλλά επειδή είναι προσωπικό δεν χρειάζεται να πάρω κάποια επαγγελματική έκδοση.Και τέλος το άλλο είναι το προσωπικό μου pc που έχω στο σπίτι.Από προγράμματα, αυτά που κυρίως θέλω είναι: Word, Excel, Outlook, OneNote και το ποιο σημαντικό είναι το Skydrive (αποθηκεύω όλη τη δουλεία στο δίκτυο για να μπορώ να τα δουλεύω από το σπίτι), βέβαια είμαι και υπερκαλυμμένος με την δωρεάν χωρητικότητα που δίνει το Skydrive στους χρήστες Outlook (πρώην Hotmail)Αυτά πάνω, κάτω. Εάν μπορείτε θα εκτιμούσα οποιαδήποτε συμβουλή. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από fitsou
NemeSis1990 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αγόρασα μια φορά το Office 365 με 10 ευρώ και πέρασε ο ένας μήνας της συνδρομής. Εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά χωρίς να κάνει τις αναβαθμίσεις, απλά χάνεις τα 20gb που σου δίνει στο skydrive όπως και τα 60 λεπτά στο skype. Οπότε μάλλον είναι η καλύτερη λύση και παίρνεις και 5 άδειες. Επίσης μπορείς με 8 ευρώ να αγοράζεις 20gb και είσαι έτοιμος!
fitsou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το 365 αποθηκεύεται στο pc ή ειναι ολο στο Cloud???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα