panosno1com Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για αρχάριο στο linux κανει το κουταβι; ή προτεινεται το mint αρχικα ; Για αδυναμο τεχνολογικα μηχανημα [netbook] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για αρχάριο στο linux κανει το κουταβι; ή προτεινεται το mint αρχικα ; Για αδυναμο τεχνολογικα μηχανημα [netbook] Δεν ειμαι τοσο εμπειρος οσο τα αλλα παιδια αλλα θα σου ελεγα καλυτερα δοκιμασε mint αμα τα σηκωνει το μηχανημα σου. Τα puppy ειναι ωραια αλλα ειναι λιγο "περιεργα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Από θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών πως τα πας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Από θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών πως τα πας ? Για το puppy λες; Αν ναι εχω υψηλες σε σχεση με τον ΜΟ αλλα ειναι η πρωτη διανομη που μπορω να δω μια ταινια χωρις να φοβαμαι μην κλεισει αποτομα λογω υπερθερμανσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Για το puppy λες; Αν ναι εχω υψηλες σε σχεση με τον ΜΟ αλλα ειναι η πρωτη διανομη που μπορω να δω μια ταινια χωρις να φοβαμαι μην κλεισει αποτομα λογω υπερθερμανσης. Ναι για το puppy , δεν την έχω δοκιμάσει αυτή την διανομή άλλα γενικά έχω θέματα με τις θερμοκρασίες με μια Ατι 5450 σχεδόν με όσες διανομές έχω δοκιμάσει και με τους ανοιχτούς και με τους κλειστούς οδηγούς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Συνδυασμος ATI και GNU/Linux δεν υφισταται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Συνδυασμος ATI και GNU/Linux δεν υφισταται. Το καταλαβα με το δυσκολο τροπο Ναι για το puppy , δεν την έχω δοκιμάσει αυτή την διανομή άλλα γενικά έχω θέματα με τις θερμοκρασίες με μια Ατι 5450 σχεδόν με όσες διανομές έχω δοκιμάσει και με τους ανοιχτούς και με τους κλειστούς οδηγούς Εγω ειμαι με Xorg και scaling αλλιως δεν την παλευει το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Εγω ειμαι με Xorg Ολοι με Xorg ειμαστε. Κατι εχεις μπερδεψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Ολοι με Xorg ειμαστε. Κατι εχεις μπερδεψει. Καλα τα ελεγε ο Linus αλλα επρεπε να πει f@ck you AMD Τι μπερδεψα ρε παλι ? Για το scaling λες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberrobot Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Είναι οφτοπικ αλλά ξέρει κανείς πότε θα βγει επιτέλους το debian 7... όλο περιμένουμε και όλο bugs φτιάχνουν! Περιμένω πώς και πώς να φύγω από τα ubuntu.... αν και έχω καλό βολευτεί εδώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Τι μπερδεψα ρε παλι ? ειπες "Εγω ειμαι με Xorg" ε και σου λεω ολες οι διανομες, με Xorg ειναι δεν ειναι "driver" o Xorg. μηπως εννoουσες "Ειμαι με τον ανοιχτο/κλειστο driver" ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 ειπες "Εγω ειμαι με Xorg" ε και σου λεω ολες οι διανομες, με Xorg ειναι δεν ειναι "driver" o Xorg. μηπως εννoουσες "Ειμαι με τον ανοιχτο/κλειστο driver" ? Κοιτα τι μαθαινεις! Τοσο καιρο ειχα την εσφαλμενη εντυπωση υπαρχουν δυο ειδων οδηγοι ο ανοικτος δηλαδη Xorg και οι κλειστοι ATI, NVIDIA κλπ. Ο Xorg τι ειναι τελικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χοντρικα, το υποσυστημα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDODIN7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Χοντρικα, το υποσυστημα γραφικων. Κατι σαν γραφικο περιβαλλον τυπου gnome ας πουμε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 οχι δεν ειναι desktop enviroment (gnome kde xfce lxde κλπ) ειναι αυτο, πανω στο οποιο "πατανε" τα παραπανω - χοντρικα παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα