Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Επιθυμώ να αγοράσω έναν SSD χωρητικότητας 120GB όπου θα έχω εγκατεστημένο μόνο το λειτουργικό σύστημα και τις όποιες εφαρμογές.

Είναι εύκολο, σας παρακαλώ πολύ, να μου προτείνετε αξιόλογες εταιρείες και χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Η Mushkin έχει βγει πολύ καλή εταιρεία με αυτό να είναι κορυφαίο κομμάτι σε αυτό που ψάχνεις!

μια χαρα φαινεται ,ψιλοακριβος ομως! με λιγα ακομη πας στον pro 840  που ειναι καρατσεκαρισμενος κ απ τους καλυτερους που κυκλοφορουνε σημερα ..

Δημοσ.

ο απλος 840 εχει πολυ χαμηλες επιδοσεις στο Write Sequential , ο pro  ειναι super αλλα σχετικα ακριβος  !

Για αυτό πρότεινα τον καλύτερο σε αυτά τα λεφτά, γιατί δεν ξέρω τι σύστημα έχει, μπορεί να έχει κανένα παλιό λαπτοπ η ακόμα netbook

Δημοσ.

Πάλι υπερβάλλετε!

Ότι σύστημα και να έχει, η διαφορά απόδοσης HDD με SSD είναι ΧΑΟΤΙΚΗ όποιον ssd και να βάλει.

Τα καλύτερα value for money με βάση τις επιδόσεις αλλά και τη διαμορφωμένη τιμολογιακή πραγματικότητα στην Ελλάδα είναι:

https://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html

https://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html

https://www.skroutz.gr/s/439041/Sandisk-Extreme-120GB-SSD-for-Notebook.html

Δημοσ.

Πάλι υπερβάλλετε!

Ότι σύστημα και να έχει, η διαφορά απόδοσης HDD με SSD είναι ΧΑΟΤΙΚΗ όποιον ssd και να βάλει.

σε αυτο που λες συμφωνω και επαυξανω , γιατι υπερβαλουμε?

Δημοσ.

σε αυτο που λες συμφωνω και επαυξανω , γιατι υπερβαλουμε?

Υπερβάλλετε, διότι αναφέρατε τον 840 pro και τον Mushkin περίπου στα 120+ €, ενώ με 90 - 100€ με έναν εκ των 3 που παρέθεσα, θα δει ακριβώς τα ίδια πράγματα στη καθημερινότητά του.

Οπότε ποιος ο ουσιαστικός λόγος για τα παραπάνω χρήματα???

Ρητορική η ερώτησις...

Δημοσ.

επειδη συμφωνω 100% γι αυτο του ειπα πως ειναι ακριβη λυση ο 840 κ δε του προτινα κανεναν!

η γνωμη μου ? να παρει τον φθηνοτερο που θα βρει ! οσο η αναλογια ευρο-γιγα στουσ  ssd ειναι ακομη πανακριβη μια χαρα δουλεια κανεις με τον πιο φθηνο ! οι διαφορες ειναι χαοτικες οπως λες ..

Δημοσ.

επειδη συμφωνω 100% γι αυτο του ειπα πως ειναι ακριβη λυση ο 840 κ δε του προτινα κανεναν!

η γνωμη μου ? να παρει τον φθηνοτερο που θα βρει ! οσο η αναλογια ευρο-γιγα στουσ ssd ειναι ακομη πανακριβη μια χαρα δουλεια κανεις με τον πιο φθηνο ! οι διαφορες ειναι χαοτικες οπως λες ..

Για αυτο απο την πρώτη απάντηση πρότεινα τον 840 στα 89€ που ειναι και σχέδον ο φθηνότερος...

• Like 1
Δημοσ.

η βασικη διαφορα στους ssd εκτος απο τον controler ειναι και synchronous/ansynchronous nand...

παραδειγμα ο sumsung o 840 o απλος ειναι asynchronous

ενω ο sumsung pro ειναι synchronous που τον κανει πιο γρηγηρο. (και πιο ακριβο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...