Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

θέλω να πάρω ένα ultrabook, με ενδιαφέρει κυρίως η φορητότητα, χωρίς όμως να δώσω τρελά λεφτά.

Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτά τα δύο

Asus Vivobook S400CA http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00APGM2S2/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers#productDetails

και 

Acer S5 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B009R17326/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers#productDetails

αν και το acer μεχρι πρότεινος ήταν πολύ ακριβότερο, τώρα έχει πέσει αρκετά, οπότε είναι και τα δύο σε παρόμοια τιμή.

Τί προτείνετε να πάρω????

Απο χαρακτηριστικά είναι παρόμοια, απλά το Asus έχει και touchscreen, το οποίο θα το ήθελα...

Δημοσ.

Το Acer αν και δεν έχει αφή,αλλά η Acer αν δεν κάνω λάθος παρέχει 1 χρόνο εγγύηση,ενώ η Asus 2 στη απ οπουδήποτε το πάρεις απο Ευρώπη.

Σταθμίζεις και αποφασίζεις τη σε βολευει/συμφέρει καλύτερα.

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

Δημοσ.

εγω ακεφτομαι μια αναβαθμιση σε νεο ultrabook  τωρα εχω  το hp probook 4330s με τον i3 2310m με ssd πανω αξιζει να παω σε κατι 14αρι με ξεχωριστη καρτα γραφηκων?η να κατσω οπως εχω και πιο μελλοντικα να κανω αναβαθμιση με την καινουρια σειρα της ιντελ?

Δημοσ.

Εγώ θα καθόμουν στα αυγά μου και καινούργια με τους Haswell,αν και έκανα τη ζαβολιά μου,αλλά δικαιολογημένος 2ετια ήταν το προηγούμενο λαπτοπ μου.

Δημοσ.

Εγώ θα καθόμουν στα αυγά μου και καινούργια με τους Haswell,αν και έκανα τη ζαβολιά μου,αλλά δικαιολογημένος 2ετια ήταν το προηγούμενο λαπτοπ μου.

Δημοσ.

εγω ακεφτομαι μια αναβαθμιση σε νεο ultrabook  τωρα εχω  το hp probook 4330s με τον i3 2310m με ssd πανω αξιζει να παω σε κατι 14αρι με ξεχωριστη καρτα γραφηκων?η να κατσω οπως εχω και πιο μελλοντικα να κανω αναβαθμιση με την καινουρια σειρα της ιντελ?

καινουργια γενια intel? αντε παλι καθε χρονο τα ιδια.αυτο ονομαζεται καταναλωτισμος.
Δημοσ.

ευχαριστώ παιδια!

κ γω αρχικα για το dell πηγαινα,αλλα μπηκα στο site της dell στην αγγλια, οπου ειμαι τωρα και το συγκεκριμενο μοντελο εχει πολυ ασχημες κριτικες, με παρα πολλά προβλήματα και επιστροφές στην εταιρία, γιαυτό και διαλεξα αυτά που σας ειπα!!!

Δημοσ.

είναι λογικό από την στιγμή που το site της dell δίνει την δυνατότητα να ανεβαίνουν κριτικές να υπάρχουν και δυσαρεστημένοι, νομίζω πάντως πως αν πχ το έκαναν και στο επίσημο site της acer ή της asus θα έβλεπες άσχημες κριτικές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...