nikos1982 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 βγαλε φωτο οταν τρεχεις το στρες τεστ να φανουν η θερμοκρασιες.και σε idle που εισαι 43 βαθμους στο ΤΜPIN1 εχεις 43 που ειναι παλη αρκετη για αυτη την ψυχτρα.33 το πολυ 35 εχω οταν ειμαι στα win και στον firefox αντε να παει 37 με κανα βιντεο και παιχνιδι μαζι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Η πρωτη στο 2λεπτο ποθ ειχε φτασει το τεστ , η δευτερη κοντα στο 3:30 και η τελευταια με idle !! λες να προσπαθησω να τον clockarο με το AMD OverDrive?(με το Auto Clock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι θερμοκρασιες σε αυτες τις φωτο ειναι αρκετα ασφαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι θερμοκρασιες σε αυτες τις φωτο ειναι αρκετα ασφαλεις Το CPU μου ομως εχει χτυπισει 70 C πιστευω ειναι αρκετα υψηλες !! :/ Και για ιδλε που τρεχει στους 40 ενω σε αλλους που το CPU τρεχει στα 4 GHz και μονο στους 35 με 37 δεν ειναι καπως περιεργο ?! Μολις τελειωσα το Stability test με το AMD OverDrive και ενω το CPU ειχε φτασει γυρω τους 67-68 τα πρωτα 5 λεπτα μετα τα υπολιπα 55 λεπτα ηταν γυρω στους 60-62 ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι 3-5 βαθμοι διαφορα σε σχεση με αλλους μπορει να επηρεαζονται απο πολλους λογους οπως θερμοκρασια δωματιου και κουτι με καλυτερο airflow μη σου πω ακομα και σκονη στο κουτι (προχθες ξεσκονισα μετα απο καιρο το δικο μου μηχανημα και επεσα πανω απο 5 βαθμους παντου ) δεν ειναι κατι στο οποιο αξιζει να δινεις ιδιαιτερη σημασια αν ησουν 10-15 βαθμους παραπανω απο ολους τους υπολοιπους εκει θα μιλουσαμε για προβλημα, αλλα τωρα η αποκλιση σου ειναι αποδεκτη πιστευω ΥΓ 40 idle ειναι αστεια θερμοκρασια για να καθομαστε να το συζηταμε , πιο ζεστο ειναι το κινητο μου ΥΓ2 70 βαθμοι που λες οτι χτυπας ειναι το worst case scenario που επιτυγχανεται μονο με benchmarks τα οποια ειναι πολυ πιο βαρια απο τη νορμαλ συνηθισμενη χρηση εκτος αν κανεις πολυ πραγματα οπως video editing οπου ο επεξεργαστης ειναι για ωρες στο 100% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 οι 3-5 βαθμοι διαφορα σε σχεση με αλλους μπορει να επηρεαζονται απο πολλους λογους οπως θερμοκρασια δωματιου και κουτι με καλυτερο airflow μη σου πω ακομα και σκονη στο κουτι (προχθες ξεσκονισα μετα απο καιρο το δικο μου μηχανημα και επεσα πανω απο 5 βαθμους παντου ) δεν ειναι κατι στο οποιο αξιζει να δινεις ιδιαιτερη σημασια αν ησουν 10-15 βαθμους παραπανω απο ολους τους υπολοιπους εκει θα μιλουσαμε για προβλημα, αλλα τωρα η αποκλιση σου ειναι αποδεκτη πιστευω ΥΓ 40 idle ειναι αστεια θερμοκρασια για να καθομαστε να το συζηταμε , πιο ζεστο ειναι το κινητο μου ΥΓ2 70 βαθμοι που λες οτι χτυπας ειναι το worst case scenario που επιτυγχανεται μονο με benchmarks τα οποια ειναι πολυ πιο βαρια απο τη νορμαλ συνηθισμενη χρηση εκτος αν κανεις πολυ πραγματα οπως video editing οπου ο επεξεργαστης ειναι για ωρες στο 100% Εχεις δικιο σε αυτο που λες !! Η αληθεια ειναι πως θελω να τον ανεβασω κιαλλο για λογους Gaming στα 4 GHz αλλα οταν το κανω δεν προλαβαινω να κανω ενα stress test για 10 δευτα fullari το CPU και μετα κλεινει το pc !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 κι εγω ηθελα να παω απο τα 3.8 στα 4, αλλα για λογους θερμοκρασιας επισης και δυσαναλογα πολλης τασης για μολις 200mhz εμεινα στα 3.8 δυστυχως δε γινεται παντα να τα εχουμε ολα.. τι να κανουμε... πρωτα βαζουμε τη μακροημερευση του hw μας και μετα ολα τα αλλα και εδω που τα λεμε αυτα τα 200 mhz δε θα κανουν ιδιαιτερη διαφορα στο gaming (ισως και καθολου) , αλλα μπορει να κανουν μεγαλη διαφορα στο αν θα παρεις τον επεξεργαστη στο χερι ή οχι απλα ειναι αυτο το ψυχολογικο του να στρογγυλοποιηθει η συχνοτητα στα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Εχεις δικιο σε αυτο που λες !! Η αληθεια ειναι πως θελω να τον ανεβασω κιαλλο για λογους Gaming στα 4 GHz αλλα οταν το κανω δεν προλαβαινω να κανω ενα stress test για 10 δευτα fullari το CPU και μετα κλεινει το pc !! Δεν υπάρχει λόγος να τον ζορίσεις με αυτή τη κάρτα κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα