Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

who cares, έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν παραεισαγωγές που θα φέρουν και την έκδοση με το Exynos...

Ακριβώς! Θα περιμένουμε να δούμε από birdphone και αλλά καταστήματα τι θα φέρουν,αλλιώς να ναι καλά οι συγγενείς και φίλοι στην Γερμανία.

Και φυσικά να βάλουμε και κανα φράγκο στην άκρη.

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ε δεν ξέρω αν από την μία άκρη στην άλλη δεν έχει 2G (καλύτερα έτσι? :P) αλλά σε αρκετά κεντρικά σημεία δεν. τουλάχιστον πριν 2 μήνες , δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

με ποιον πάροχο?
Δημοσ.

λιγο οτι να ναι αυτη η κινηση της σαμμυ ...!!
αλλα δεν πειραζει ..!!
θα βρουμε τροπο παραεισαγωγης ... ειτε παραγγελια απεξω να παρουμε το μοντελο με τον Exynos Πανω ...!
:)

Πιστευω να βγει και λιγο πιο φθηνο αποτι θα εχει εδω στην Ελλαδα το μοντελο με τον Snapdragon 600 γιατι ειματε και λιγο κλεφτες εδω περα !!
:) :P

Δημοσ.

Η Samsung διαφήμιζε τον Octa με τους 4+4 πυρήνες και την χαμηλή κατανάλωση και τελικά φλωμωσε την Ευρώπη με τον Snap. Γ.Τ.Π

Δημοσ.

Και οπως παντα το χειροτερο θα πωλειται ακριβοτερα εδω στο Ελαντα απο οτι θα πωλειται εξω το καλυτερο.

Δημοσ.

fake wannabe LTE

λόγω έλλειψης σήματος?
Πιστεύω ότι φταίνε οι πάροχοι σε αυτό, βγαίνει πχ η Vodafone και διαφημίζει 4g ενώ δεν εχει δίκτυο 4g , όταν λέει 4g εννοεί 8 κεραίες όλες και όλες ; Η apple γιατί είχε απορρίψει τους παρόχους ;;; Είχε βγει παλιότερη είδηση.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Καραγκιοζιλίκια... Δεν μπορεί να βγάλει τόσους πολλούς Octa λέει... Μόνο την περίοδο των γιορτών πουλήθηκαν περί τα 100 εκ. IPhone και Galaxy S3 των οποίων τους επεξεργαστές κατασκευάζει η Samsung και τώρα δεν προλαβαίνει μέσα σε 1 μήνα να κατασκευάσει 5-10 εκ (x2=10-20εκ.) για τις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας...

Yeah right...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eφοσον υπαρχει αδυναμια παραγωγης και ειμαστε μικρη αγορα λογικο μου φαινεται που δεν θα στειλει εδω και τις 2 εκδοσεις.

Επεξ/σία από billdanos
  • Super Moderators
Δημοσ.

εννοούσε στο the maill & στο σύνταγμα για το LTE :P

πάμε μία βόλτα Κηφισιά που είναι και Β.Π. high class καταστάσεις (να ούμε) να πιάσουμε 3G

oops δεν έχει ούτε edge εκεί?? :P

δεν διαφωνώ. αλλά πως θα έρθει LTE όταν σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει καν EDGE?

Cosmote όταν είχα (μέχρι και το καλοκαίρι)

Wind μετέπειτα

Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο! Δες από το σπίτι μου τι κάνει η Wind (η μέτρηση είναι με iphone 5 αλλά είχα τα ίδια σχεδόν νούμερα και με το xperia Z):

post-40751-0-70909600-1363877750_thumb.png

Δημοσ.

στην αθήνα έχει καλό σήμα,εδώ που είμαι εγώ(ψαχνά ευβοίας) πρέπει να είσαι στο παράθυρο για να πιάνεις σήμα και το δε vodafone που έχω πρέπει να βγείς και στο μπαλκόνι :P για ποιο 3g όταν δεν πιάνει καν gsm.

όσο για τον επεξεργαστή πιστεύω πως το κάνει για να είναι πιο low budget το κινητό σε χώρες όπως η ελλάδα κλπ για να μπορέσει στο μέλλον(μετά απο 3-5 μήνες) να του κατεβάσει την τιμή αν δει και δεν πάει με τέτοια τιμή,ενώ στην αγγλία ξέρει δεν πανα το βάλει και σε τιμή διαστημοπλοίου....θα το πάρουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...