j11h Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 who cares, έτσι κι αλλιώς θα υπάρχουν παραεισαγωγές που θα φέρουν και την έκδοση με το Exynos... Ακριβώς! Θα περιμένουμε να δούμε από birdphone και αλλά καταστήματα τι θα φέρουν,αλλιώς να ναι καλά οι συγγενείς και φίλοι στην Γερμανία. Και φυσικά να βάλουμε και κανα φράγκο στην άκρη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ε δεν ξέρω αν από την μία άκρη στην άλλη δεν έχει 2G (καλύτερα έτσι? ) αλλά σε αρκετά κεντρικά σημεία δεν. τουλάχιστον πριν 2 μήνες , δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.με ποιον πάροχο?
PsyGreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Cosmote όταν είχα (μέχρι και το καλοκαίρι) Wind μετέπειτα
Livas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 λιγο οτι να ναι αυτη η κινηση της σαμμυ ...!!αλλα δεν πειραζει ..!!θα βρουμε τροπο παραεισαγωγης ... ειτε παραγγελια απεξω να παρουμε το μοντελο με τον Exynos Πανω ...!Πιστευω να βγει και λιγο πιο φθηνο αποτι θα εχει εδω στην Ελλαδα το μοντελο με τον Snapdragon 600 γιατι ειματε και λιγο κλεφτες εδω περα !!
Vasilisxd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Η Samsung διαφήμιζε τον Octa με τους 4+4 πυρήνες και την χαμηλή κατανάλωση και τελικά φλωμωσε την Ευρώπη με τον Snap. Γ.Τ.Π
j11h Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αν πάρουμε το μοντέλο με exynos από έξω θα έχουμε θέμα με την εγγύηση;
disqualified Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 την τιμή δε μας είπαν ακόμα αρχικη τιμη κατω απο 650 εγω δεν θα περιμενα
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Και οπως παντα το χειροτερο θα πωλειται ακριβοτερα εδω στο Ελαντα απο οτι θα πωλειται εξω το καλυτερο.
conkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 γιατι ο επεξεργαστης Exynos ειναι γρηγοροτερος απο τον Snapdragon ??
lagman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 fake wannabe LTE λόγω έλλειψης σήματος?Πιστεύω ότι φταίνε οι πάροχοι σε αυτό, βγαίνει πχ η Vodafone και διαφημίζει 4g ενώ δεν εχει δίκτυο 4g , όταν λέει 4g εννοεί 8 κεραίες όλες και όλες ; Η apple γιατί είχε απορρίψει τους παρόχους ;;; Είχε βγει παλιότερη είδηση.Sent from my iPhone using Insomnia
dali13gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καραγκιοζιλίκια... Δεν μπορεί να βγάλει τόσους πολλούς Octa λέει... Μόνο την περίοδο των γιορτών πουλήθηκαν περί τα 100 εκ. IPhone και Galaxy S3 των οποίων τους επεξεργαστές κατασκευάζει η Samsung και τώρα δεν προλαβαίνει μέσα σε 1 μήνα να κατασκευάσει 5-10 εκ (x2=10-20εκ.) για τις πρώτες βδομάδες κυκλοφορίας... Yeah right...
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Eφοσον υπαρχει αδυναμια παραγωγης και ειμαστε μικρη αγορα λογικο μου φαινεται που δεν θα στειλει εδω και τις 2 εκδοσεις. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από billdanos
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εννοούσε στο the maill & στο σύνταγμα για το LTE πάμε μία βόλτα Κηφισιά που είναι και Β.Π. high class καταστάσεις (να ούμε) να πιάσουμε 3G oops δεν έχει ούτε edge εκεί?? δεν διαφωνώ. αλλά πως θα έρθει LTE όταν σε πολλές περιοχές δεν υπάρχει καν EDGE? Cosmote όταν είχα (μέχρι και το καλοκαίρι) Wind μετέπειτα Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο! Δες από το σπίτι μου τι κάνει η Wind (η μέτρηση είναι με iphone 5 αλλά είχα τα ίδια σχεδόν νούμερα και με το xperia Z):
georgepppo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 στην αθήνα έχει καλό σήμα,εδώ που είμαι εγώ(ψαχνά ευβοίας) πρέπει να είσαι στο παράθυρο για να πιάνεις σήμα και το δε vodafone που έχω πρέπει να βγείς και στο μπαλκόνι για ποιο 3g όταν δεν πιάνει καν gsm. όσο για τον επεξεργαστή πιστεύω πως το κάνει για να είναι πιο low budget το κινητό σε χώρες όπως η ελλάδα κλπ για να μπορέσει στο μέλλον(μετά απο 3-5 μήνες) να του κατεβάσει την τιμή αν δει και δεν πάει με τέτοια τιμή,ενώ στην αγγλία ξέρει δεν πανα το βάλει και σε τιμή διαστημοπλοίου....θα το πάρουν!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα