christos43 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλησπερα, Φτιαχνω ενα joomla site για το καταστημα επιπλων που διατηρει συγγενικο προσωπο. Διαβαζοντας περι SEO επεσα πανω στη δημιουργια Sitemap ωστε να καταγραφεται καλυτερα η σελιδα απο τις μηχανες αναζητησης. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Το sitemap χρειαζεται να ειναι εμφανες σε καποιο μενου ωστε να ειναι ορατο στις μηχανες αναζητησης? Η αρκει να ειναι published σαν component ωστε να κανει αυτη τη δουλεια? Δεν θα ηθελα δλδ,αν δεν εχει καποια χρησιμοτητα να φαινεται σαν menu item στη σελιδα,αν ειναι δυνατο αυτο. Χρησιμοποιω το xmap για τη δημιουργια του. Ευχαριστω.
pOLoS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 μπορείς να το βάλεις στο robots.txt Sitemap: http://site.gr/sitemap.xml.gz
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 το sitemap το δηλωνεις στο webmaster google της σελιδας που εχεις συνδεσει. καλο ειναι να φαινεται και στη σελιδα σου
christos43 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 σ'ευχαριστω για την απαντηση σου pOLos θα γραψω δλδ στο robots.txt αυτο το κειμενο: Sitemap: http://tositemou.gr/sitemap.xml.gz ενω το sitemap δεν θα χρειαζεται να ειναι ορατο στον επισκεπτη και θα εχω το ιδιο αποτελεσμα? το sitemap το δηλωνεις στο webmaster google της σελιδας που εχεις συνδεσει. καλο ειναι να φαινεται και στη σελιδα σου Καλο εννοεις για τη σελιδα την ιδια και τη δομη της,τον επισκεπτη ή τις μηχανες αναζητησης? Δεν εχω πολυ χωρο για να το σριμωξω σε μενου πρεπει να σου πω,αλλα και αισθητικα ουτε πρακτικα μου κναει γι αυτο και θελω να το αποφυγω. σ'ευχαριστω επισης.
aledjo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 καλο για τις μηxανες αναζητησης. μπορεις να το βαλεις οπουδηποτε και στο footer... btw κανε το site καταχωρηση στο site της υπογραφης μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα