maik42 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 της corsair ειναι εντελως απαραδεκτα και θα πανε στην ανακυκλωση. σκεφτομαι να βαλω 2 noctua nf - f12. δηλαδη κατω απο αυτες τις συνθηκες δινω εως 20,00€ το ενα, αν αξιζει τα λεφτα του. αν υπαρχει καλυτερη προταση σ'αυτο το κοστος χρηματων παρακαλω τα φωτα σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 κοιτα επειδη ημουν και εγω σε αναζητηση ανεμιστηρων για την συγκεκριμενη ψυκτρα πλεον ολοι λενε τους noctua nf f12pwm. μετα απο αυτους λενε τους typhoon 1850rpm το θεμα ειναι πλεον καθαρα και μονο οικονομικο μιας και αν υπαρχει χωρος στο κουτι σου για push pull θα σου φτανουν σε θεμα αποδοσης και αλλη ανεμιστηρες οπου το μπατζετ θα ειναι αρκετα πιο χαμηλο (αλλα με ενα τιμημα που λεγεται φασαρια συγκριτικα με οτι αλλο εχει αναφερθει )... αν παλι δεν σε παιρνει push pull τοτε η επιλογη των noctua ειναι ισως η καλυτερη ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το θέμα ανεμιστήρες είναι οικονομικό, εμφανισιακό και τι απαιτήσεις έχουμε. Θέλουμε αθόρυβούς και καλή απόδοση; Θέλουμε αθόρυβους γενικά να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα; Θέλουμε να έχει κ κανα led? Να είναι γκρί; μαύρος; πράσινος; φούξια; Όπως βλέπεις έχουμε 100 παράμετρους και 1 για το τι ανεμιστήρες να βάλεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ΜΙας και υπαρχει ανοιχτο θεμα προτινετε μου και μενα κανα καλο fan για την H80 μου (Κανα δυνατο και να εχει και ledakia πανω του κατα προτημιση μπλε!) !! ευχαριστω πολυ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ΜΙας και υπαρχει ανοιχτο θεμα προτινετε μου και μενα κανα καλο fan για την H80 μου !! ευχαριστω πολυ ! λεφτα και τι ζητας.. (ησυχια επιδοσεις κλπ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider1996 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 λεφτα και τι ζητας.. (ησυχια επιδοσεις κλπ) Τερμα επιδωσεις φιλε μου ! Δεν με ενδιαφερει η ησυχια καθολου ! Ετσι οπως το Εχω γεμισει κανει σαν εργοστασιο και το εχω συνηθισει πολυ ! :P Απο λεφτα γυρω στα 25 με 35 ευρω και τα δυο ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 κοιτα επειδη ημουν και εγω σε αναζητηση ανεμιστηρων για την συγκεκριμενη ψυκτρα πλεον ολοι λενε τους noctua nf f12pwm. μετα απο αυτους λενε τους typhoon 1850rpm το θεμα ειναι πλεον καθαρα και μονο οικονομικο μιας και αν υπαρχει χωρος στο κουτι σου για push pull θα σου φτανουν σε θεμα αποδοσης και αλλη ανεμιστηρες οπου το μπατζετ θα ειναι αρκετα πιο χαμηλο (αλλα με ενα τιμημα που λεγεται φασαρια συγκριτικα με οτι αλλο εχει αναφερθει )... αν παλι δεν σε παιρνει push pull τοτε η επιλογη των noctua ειναι ισως η καλυτερη ... ωραια . αρα η αρχικη μου σκεψη για τους noctua ειναι σωστη. οσο για push-pull στο υπαρχων κουτι με περνει χαλαρα, αλλααααα 90,00€ για push-pull, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. ισως αργοτερα. @sobi εσυ τελικα αν καταλαβα τους εβαλες; εντυπωσεις; και κατι αλλο. καπου διαβασα οτι ειχες προβληματα θορυβου με την μητρικη σου. τι εγινε τελικα; Το θέμα ανεμιστήρες είναι οικονομικό, εμφανισιακό και τι απαιτήσεις έχουμε. Θέλουμε αθόρυβούς και καλή απόδοση; Θέλουμε αθόρυβους γενικά να μην ακούγεται σχεδόν τίποτα; Θέλουμε να έχει κ κανα led? Να είναι γκρί; μαύρος; πράσινος; φούξια; Όπως βλέπεις έχουμε 100 παράμετρους και 1 για το τι ανεμιστήρες να βάλεις. οπως δεν θα καταλαβες μαλλον, αναφερομενος στο πρωτο post στους noctua, νομιζω οτι εδωσα σαφεις ενδειξεις για το τι αγορα ψαχνομαι να κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SwAToNeR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2272123/CoolerMaster-SickleFlow-120-2000-RPM-Blue-LED.html Χωρίς LED http://www.skroutz.gr/s/2271878/Corsair-SP120-High-Performance-Edition-High-Static-Pressure-120mm.html @ maik42 Ακόμα δεν έχω καταλάβει. Με συγχωρείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ωραια . αρα η αρχικη μου σκεψη για τους noctua ειναι σωστη. οσο για push-pull στο υπαρχων κουτι με περνει χαλαρα, αλλααααα 90,00€ για push-pull, ειναι πολλα τα λεφτα Αρη. ισως αργοτερα. @sobi εσυ τελικα αν καταλαβα τους εβαλες; εντυπωσεις; και κατι αλλο. καπου διαβασα οτι ειχες προβληματα θορυβου με την μητρικη σου. τι εγινε τελικα; οπως δεν θα καταλαβες μαλλον, αναφερομενος στο πρωτο post στους noctua, νομιζω οτι εδωσα σαφεις ενδειξεις για το τι αγορα ψαχνομαι να κανω. εγω εχω τους be quiet shadow wings high rpm πανω και σκεφτομουν να τους αλλαξω αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για μενα .... απο κει και περα το αλλο που με κραταει για να ειμαι ειλικρινης ειναι οτι ειναι pwm και θα θελα να τους συνδεσω στον κοντρολλερ πανω αλλα δεν γινεται... με την μητρικη αυτη την στιγμη ειμαι με νεα μητρικη καθως εγινε rma για 3 φορα και μεχρι στιγμης φτου μη την ματιασω δεν εχω παρατηρησει κατι.... απο κει και περα να σου πω το εξης... εχοντας την ud5 αρχικα μπορουσα να κανω push pull και ειχα βαλει 4 artirc f12 και ημουν μια χαρα ικανοποιημενος μονο που κατα την διαρκεια των παιχνιδιων ηταν πιο θορυβωδης.... τωρα που δεν μπορω να εχω ειμαι με bq και ψαχνομαι να δω τι θα κανω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 εντομεταξυ οι ανεμηστηρες ειναι τοποθετημενοι πανω απο το ψυγειο τους και στην κορυφη του κουτιου και τους εχω βαλει να εισαγουν αερα απο πανω. μηπως θα επρεπε να τους βαλω μεσα απο το κουτι και να εξαγουν ζεστο αερα; θα ειχα καλυτερα αποτελεσματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα