nikostoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έχω ένα μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί αρκετά αυτό τον καιρό. Πατάω το κουμπί του start του υπολογιστή και περιμένω (όπως είναι λογικό) να ανάψει ο υπολογιστής μου. Από εδώ και πέρα ξεκινάει το πρόβλημα.Ενώ το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα στα διάφορα συστήματα μέσα στον υπολογιστή ωστόσο δεν ξεκινάει τίποτα. Τα φωτάκια του power και του HDD είναι συνεχόμενα φωτισμένα. Παρόλα αυτά όση ώρα και να αφήσω έτσι τον υπολογιστή δεν ξεκινάει τίποτα ( ούτε το bios ούτε το OS). Αν βέβαια ανοίξω το κουτί και παίξω λίγο με την τροφοδοσία (βάζω βγάζω τροφοδοσία σε όλα τα συστήματα εκτός της μητρικής) και τις μνήμες (αλλάζω την θέση της μνήμης) τότε μπορεί (μετά από πολλές προσπάθειες) να ανάψει. Παρακαλώ δώστε την βοήθεια σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 1)Reset cmos 2)δοκιμή με άλλο τροφοδοτικο 3)boot μόνο με τα απαραίτητα με 1 μνήμη και χωρίς δίσκο. 4)στήσιμο υπολογιστή έξω από το κουτί και έλεγχο στα πάντα. 5)έλεγχος μητρικής για φουσκωμένο πυκνωτή.
nikostoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έχει σπάσει ένας πυκνωτής. Τι κάνω τώρα?
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έχεις εγγύηση ? την ενεργοποιείς. Αλλιώς βρίσκεις έναν καλό ηλεκτρονικό και στον αλλάζει.το κόστος είναι μικρο.
nikostoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Εγγύηση δεν ισχύει έχουν περάσει τα χρονάκια. Πάντως ο πυκνωτής είναι πολύ καιρό σπασμένος. Το πρόβλημα εμφανίστηκε τώρα τελευταία.
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τώρα ίσως είναι και καμένος.το σίγουρο είναι ότι ξεκινάς από εκεί και μάλλον και εκεί θα τελειώσεις.
coolerman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 νά πάρεις μιά "ιδέα" από τιμές ενάς καλός ποιοτικός πυκνωτής αξιζεί 1 με 2 ευρώ 1 λεπτό δουλειά είναι γιά έναν πού γνωρίζει..μήν σου πεί κανένας 30 ευρώ
mikegad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 αν πιάνουν τα χεράκια σου ,μπορείς να το κάνεις και μόνος σου
nikostoul Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τα χεράκια μου πιστεύω πως πιάνουν αλλά δεν ξέρω με τί θα κάνω την ένωση..
mikegad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 κολλητήρι χρειάζεσαι. Αν δεν το έχεις ξανακάνει άστο μην κάνεις καμιά ζημιά Αν έχει κάποιος γνωστός σου και ξέρει ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα