Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάποια φθηνή λύση smartphone που να κοστίζει σήμερα εως 120€.

Ποιο απο αυτά που κυκλοφορούν θα μου προτείνατε?

Δημοσ.

από χαρακτηριστικά το Tipo. για καινούργια αναφερόμουν, αν είναι για μεταχειρισμένα πάμε αλλού, με το ανάλογο ρίσκο :P

Δημοσ.

Με κόστος κάτω από 120€ υπάρχει και το Vodafone Smart II στα 99€,

το οποίο είναι και best seller στην κατηγορία αυτή χρημάτων.

Πάντως στα χρήματα αυτά, όποιο και να επιλέξεις, η εμπειρία χρήσης θα είναι η ίδια.

Ακόμα και το Blade, παρόλο που έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης, δεν παλεύεται πλέον και έχει αρκετά κακογραμμένο OS.

Οπότε επιλέγεις το φθηνότερο.

Αξίζει να δώσεις λίγα παραπάνω για καινούριο,

όπως το Xperia U το οποίο είναι διπύρηνο και ασύγκριτα πιο γρήγορο από τα προαναφερθέντα.

Το μοναδικό του μειονέκτημα είναι η αδυναμία επέκτασης της μνήμης και πως έχεις μόνο 4GB διαθέσιμα.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Στη θεση σου αν θελεις μια καλη εμπειρια απο smartphone (στο οποιο θα εχεις καποιους περιορισμους που ειτε θα σε ενοχλησουν ειτε οχι) θα προτεινα lumia 610 με ανεβασμα στα 150 (αντε και το xperia u). Αλλιως θα σκεφτομουν ακομα και το motorola defy mini (εχει πιο αδυναμο επεξεργαστη) απο amazon στα 70€ αν υπαρχει ακομα, οποτε να περιοριστει η χασουρα γιατι οποιαδηποτε παρομοια android σε αυτο το ευρος τιμης δεν τα πολυεμπιστευομαι

Δημοσ.

Στη θεση σου αν θελεις μια καλη εμπειρια απο smartphone (στο οποιο θα εχεις καποιους περιορισμους που ειτε θα σε ενοχλησουν ειτε οχι) θα προτεινα lumia 610 με ανεβασμα στα 150 (αντε και το xperia u). Αλλιως θα σκεφτομουν ακομα και το motorola defy mini (εχει πιο αδυναμο επεξεργαστη) απο amazon στα 70€ αν υπαρχει ακομα, οποτε να περιοριστει η χασουρα γιατι οποιαδηποτε παρομοια android σε αυτο το ευρος τιμης δεν τα πολυεμπιστευομαι

Το Lumia το ξέχασα αλλά νομίζω πως λόγω μικρής RAM δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Skype.

Αλλά πέραν τούτου ειναι πολύ καλη επιλογή για οικονομικό smartphone.

Δημοσ.

Το Lumia το ξέχασα αλλά νομίζω πως λόγω μικρής RAM δεν μπορεί να εγκατασταθεί το Skype.

Ναι σε Κ.Σ. δεν εχεις skype, γι αυτο αναφερω και περιορισμους στο post μου. Απλα το παιδι να το ξερει αυτο οπως και επισης οτι η διαφορα στη RAM δε σημαινει και υπεροχη της συσκευης που εχει την περισσοτερη. Για μενα το ιδανικο θα ηταν το 710 ή το 800 αλλα βγαινουμε εκτος Budget το οποιο ηδη εχει ξεπερασει το 610. Γενικα το skype εχει θεμα σε 7.5 και 7.8 ως app 

Δημοσ.

Βάζεις το Im+ και έχεις Skype messaging. Για κλήσεις όμως όντως τις ξεχνάς. Απο την άλλη κερδίζεις nokia apps και nokia maps. Μακριά απο φτηνά android πόσο μάλλον απο προτάσεις τύπου blade/wildfire. 

• Like 1
Δημοσ.

Βάζεις το Im+ και έχεις Skype messaging. Για κλήσεις όμως όντως τις ξεχνάς. Απο την άλλη κερδίζεις nokia apps και nokia maps. Μακριά απο φτηνά android πόσο μάλλον απο προτάσεις τύπου blade/wildfire. 

Επειδη δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε φανταζομαι οταν χρησιμοποιεις το IM+ για skype εχεις push notifications ετσι;

Δημοσ.

Επειδη δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε φανταζομαι οταν χρησιμοποιεις το IM+ για skype εχεις push notifications ετσι;

Ναι για αυτό το προτείνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...