Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή οι 2 καινούργιοι κάνουν περίπου 240 ευρώ. Οι 2 μεταχειρισμένοι κάνουν 130 ευρώ, άρα γλιτώνεις 110 ευρώ ή το 46% της τιμής των καινούργιων. Πολύ καλή προσφορά μου ακούγεται. Σχεδόν στους 2 ο ένας δώρο, εφόσον λειτουργούν απροβλημάτιστα βέβαια...

Δημοσ.

Συμφωνω.Αν ολα ειναι καλα και δεν ειναι καμμια μουφα.......

Εγώ με το συγκεκριμένο δίσκο είχα αρχικά προβλήματα (κόλλαγε το pc). Από τότε που πέρασα το τελευταίο firmware και επανεγκατέστησα τα win7 δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχομαι να συμβει το ιδιο και σε εμενα.Για την ωρα παντως δεν εχω παρει απαντηση στο μυνημα που του εστειλα.

Μια ερωτηση. Βλεπω στην υπογραφη σου οτι εχεις το Asus P8Z77-V LX. Εισαι ευχαριστημενος??? Σκεφτομαι να παρω αυτον.  Asus P8Z77-V Deluxe

Δημοσ.

Πήρα αυτή τη motherboard γιατί ήθελα μια οικονομική και αξιόπιστη. Δε σκοπεύω να κανω crossfire ή SLI, οπότε η V LX με καλύπτει μια χαρά. Σίγουρα η Deluxe που λές εφόσον έχει και διπλάσια τιμή θα κάνει crossfire, SLI και λοιπά. Από αξιοπιστία σίγουρα η ASUS είναι πολύ καλή. Το θέμα είναι αν πράγματι χρειάζεσαι όλα αυτά τα extra που δίνει η DELUXE έκδοση.

Οι περισσότεροι posters πάντως εδώ μέσα θεωρούν τις ASUS ακριβές για αυτά που προσφέρουν και προτείνουν άλλες μάρκες (ASROCK, GIGABYTE κλπ) που στα ίδια λεφτά προσφέρουν περισσότερα extra.

Δημοσ.

Δουλευω με την Asus αρκετα χρονια και δεν ειχα σχεδον ποτε κανενα προβλημα (εκαψα καποτε μια απο σταματημενη υδροψυξη) .Αυτη την στιγμη δουλευω απο το 2010 με μια P5k3 Deluxe (δουλευει οσο εχει ρευμα) . Ο λογος που θελω την Deluxe ειναι για τους παραπανω δισκους (8) τις 2 καρτες δικτυου το wi-fi και το bluetooth. Θα συμφωνησω με τους περισσοτερους οτι ειναι πιο ακριβες αλλα στην τελικη οτι πληρωσεις παιρνεις. Αν και μαλλον προκειται για συνθεια περισσοτερο :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...