grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Σε αγγελια βρηκα 2 OCZ Agility 3 120gb στα 130 ευρω και οι 2 με ημερομηνιες αγορας 05/12 και 08/12. Σαν τιμη ειναι καλη ομως σαν δισκος αξιζει ?? Και αν ναι τι πρεπει να προσεξω ? Ενα τεστ με Hdsentinel θα ηταν αρκετο?? Τους δισκους τους θελω μονο για λειτουργικο και προγραμματα.
zapermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Εάν είναι full extra με κουτιά-αποδείξεις-εγγυήσεις κλπ ζητάς,είτε ένα hdd sentinel είτε από το πρόγραμμα της ocz,για το health και των δυο δίσκων και αν και εκεί είναι όλα οκ συνεχίζεις (εάν τους θες).Εγώ είχα έναν ίδιο αλλά την 60αρα έκδοση και μπορώ να πω ότι μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.Ειδικά από το πρώτο firmware update και μετά άλλος δίσκος (έφυγαν πολλά bugs και μια μικρή αλλά αισθητή αύξηση απόδοσης). Η τιμή που δίνει τους δίσκους δεν είναι ούτε καμία τρελή προσφορά αλλά ούτε και άσχημη.Είναι μια καλή τιμή για τέτοιους δίσκους με όλα τους τα κουτιά-αποδείξεις και εντός εγγύησης. Εσύ θες τόσο πολύ χώρο για win+προγράμματα?Το raid το ξεχνάς,μηδενική διαφορά θα δεις σε επιδόσεις (μόνο σε bench και αν) οπότε μόνο για τα εξτρά gb είναι ο 2ος. Με λιγότερα λεφτά πας σε καινούργιο,σφραγισμένο που εσύ θα τον αγγίξεις 120αρι.
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Οι δισκοι θα μπουν σε διαφορετικα μηχανηματα.Εχεις δικιο οτι ειναι μεγαλοι μονο για λειτουργικο και προγραμματα.Απλα σκεφτομουν οτι απο την μια ειναι μια συμπαθιτικη τιμη και απο την αλλη να τους σπασω σε 2 partitions τον καθενα για 2 λειτουργικα.
zapermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Οκ,αν μπουν σε διαφορετικά μηχανήματα πάω πάσο.Εάν ήμουν στην θέση σου να σου πω την αλήθεια δεν θα έσπαγα τα 120gb σε 2 partitions εκτός και αν έχεις ανάγκη τα 2 λειτουργικά σε κάθε μηχάνημα.Γενικά τα 120 gb αυτή τη περίοδο,κατά την άποψή μου πάντα,είναι οι πιο vfm ssd.Βέβαια εδώ είναι ανάλογα και το τι θέλει να κάνει ο καθένας με το pc του.Άλλες χωρητικότητες θέλει ένας gamer,άλλες ένας απλός χρήστης που χαζεύει στο internet και βλέπει και καμία ταινία και άλλες ένα pc κατεβαστήρι.
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Περισσοτερο θελω να πειραματιστω .Σκεφτομουν 1 partition windows 7 ή 8 και ενα partition linux .(XP και SSD το ξεχναμε.Σωστα??).Αυτη την στιγμη με ολα οσα χρειαζομαι φορεμενα δεν ξεπερναω με τιποτα τα 50gb. Η αλλη εκδοχη ειναι να αφησω και τα 120 μαζι και να εχω τον χωρο που θα μου περισεψει για προσωρινη αποθηκη γιατι εχω συχνα πυκνα το προσωρινο γεμισμα καποιων δισκων. Tο κατεβαστηρι μου (ενα μπρικι 8ετιας) δεν θα το ενοχλησω.
zapermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Εάν έχεις όρεξη διάβασε εδώ μια συζήτηση για xp σε ssd -> http://superuser.com/questions/203430/ssd-on-windows-xp Εγώ θα σου έλεγα να βάλεις τα 7αρια σου (ή αν θες να δοκιάσεις τα 8αρια) χωρίς να κόψεις το δίσκο και αν δεις πως σε καλύπτουν άνετα τα 120 gb τότε τον διασπάς. Τελικά θα πάρεις τους μεταχειρισμένους ή έναν καινούργιο σε πιο χαμηλή τιμή?
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Οκ.Εχεις δικιο.Το πολυ πολυ να παει ο ενας για 7αρια ή 8αρια και ο αλλος για Linux. Μαλλον τους μεταχειρισμενους.Ετοιμαζω κανουργιο μηχανημα και ταυτοχρονα συμαζευω ,οσο γινεται, τους παλιους.Οποτε το θεωρω καλη ιστορια.
zapermania Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Όπως σου είπα και πιο πάνω,εάν είναι για 2 μηχανήματα go for it.Φαντάζομαι ο ένας θα μπει στο τωρινό και ο άλλος στο νέο.Οπως και να έχει,πριν τους αγοράσεις τσέκαρε όλα αυτά που είπαμε και πιστεύω πως θα κάνεις μια καλή αγορά!Η συγκεκριμένη σειρά,αν και στην αρχή είχε μικροθεματάκια,μετά τα firmware update έστρωσαν και έδειξαν πως είναι αξιόλογοι για τα λεφτά τους. Καλή συνέχεια και καλούς πειραματισμούς από εμένα.
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλα μαντεψες. Σε ευχαριστω και καλη συνεχεια και σε σενα
pcfan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 https://www.skroutz.gr/s/339586/OCZ-Agility-3-120GB-2-5-SSD.html απο εδω βγαινουν κατι λιγοτερο απο 120 ο ενας μαζι με μεταφορικά και αντικαταβολή. Εισαι σιγουρος οτι θες μεταχειρισμενο σε τετοια τιμη; Κανονικα κατω απο 90-80 επρεπε να τους βρεις μεταχειρισμενους.
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν λεμε κατι διαφορετικο. 130 ευρω και οι 2.
pcfan Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν λεμε κατι διαφορετικο. 130 ευρω και οι 2. Ααα οκ. Εγω καταλαβα 130 ο ενας. Γραψε λαθος.
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Θεωρω οτι ειναι μια συμπαθητικα καλη τιμη.Τι λες?
conkal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Θεωρω οτι ειναι μια συμπαθητικα καλη τιμη.Τι λες? Παρακατω απο συμπαθητικη και καλη πιστευω
grwarlock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Παρακατω απο συμπαθητικη και καλη πιστευω Αρα κακη τιμη ? Μπερδευτηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα