Unabomber Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Hello, επεσε στα χερια μου ενα ''κουκλι'' Macbook Unibody 2008 late και τωρα φοραει πανω του 10.6.8 , αξιζει να του βαλω Mountain Lion ή θα πεθανει ? thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Hello, επεσε στα χερια μου ενα ''κουκλι'' Macbook Unibody 2008 late και τωρα φοραει πανω του 10.6.8 , αξιζει να του βαλω Mountain Lion ή θα πεθανει ? thanks. Aν δεν έχει τουλάχιστον 4 ραμ θα σέρνεται. Δες αν μπορείς να του βαλεις 4 και εναν ssd και θα πετάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 8 φοραει πανω του... και εχει τον σκληρο τον μανισιο 160gb. Επισης, που μπορω να βρω μια μπαταριουλα σε λογικη τιμη παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Εναν ssd οπωσδήποτε και θαναι σουπερ! Προσοχή με τις μπαταρίες γιατί ο τεχνικός μας έχει δει θέματα με μπαταρίες αγορασμένες απο ebay κλπ, να τρέχουνε υγρά και ένα air το γλίτωσε ίσα ισα απο το να καεί η μητρική. Από καταστήματα που ρωτησα (istorm κλπ) λένε περιπου 150 με την εργασία μαζί η οποία δεν ειναι τοσα πολλά. Μονο ενα απο αυτά την πουλάει την μπαταρία, τα αλλα λενε οτι δεν μπορούν να την πουλήσουν, πρέπει να την εγκαταστήσουν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Να φανταστω ουτε απο αμαζον για μπαταρια ε? Λονδινο ειμαι τωρα, οποτε αν γνωριζεις κανενα καταστημα εκτος απο μηλομαγαζο για μπαταρια πες μου. Και κατι τελευταιο, προτεινετε μου 2-3 64gb ssd για να μπει πανω το λειτουργικο. thanks. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2013 από Unabomber Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μπαταρια Amazon και Εbay..Αν του βαλεις και ενα ssd θα πεταει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Απο αμαζον για μπαταρια ποια προτεινεις? Γιατι οπως ειπε η Μαριλινα πιο πανω ειναι επιφοβες λογω υγρων κλπ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Αυτον εδω να τον βαλω στο Late 2008 unibody ? Για να του βαλω τα Mountain Lion. Corsair Reactor R60 60GBThanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα