dk1210 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Έχω ένα mac mini late 2007, core2duo@ 1.83ghz... Τρέχω snow leopard, και προσπάθησα να εγκαταστήσω mountain lion και δεν με άφησε το σύστημα. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostastnt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Υπάρχει αλλά δεν δουλεύει.. Εννοώ ότι μπορείς να τα βάλεις αλλά είναι ουσιαστικά άχρηστα μιας και πχ για να ανοίξεις το launchpad μπορεί να χρειαστέι και 30sec.. Οπότε βάλε Lion και θα είσαι μια χαρά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Περνιουνται αλλα θέλει διαδικασία με compile των drivers..δεν αξίζει, θα χεις πολλά grapical glitches! Βαλτου όση μνήμη παίρνει (4GB Unofficial), κανένα SSD και LIon! p.s. Για να παίξουν 4GB (2x2GB) θες μνήμες PC5300 SO-DIMM DDR2 667MHz 200pin με CAS Latency 5 ή 4.. με οποιοδήποτε μεγαλύτερο δεν θα παίξουν και τα 4GB στο σύστημα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν έχεις κανένα λόγο να υποβαθμίσεις το mac mini σου μιας και το Snow θεωρείται το πιο σταθερό λειτουργικό της Apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 MoviemakerGr έχει λόγο μιας και πολλά προγράμματα πλέον απαιτούν Lion και πάνω δυστηχώς...(ειτε Apple Related είτε Third Party) Και κακά τα ψέμματα, είναι πιο βαρύ σα λειτουργικό (εξου κ οι αναβαθμίσεις) αλλα είναι και πολύ πιο σύγχρονο σε σχέση με το Snow Leopard. Eιδικά απ την 10.7.4 και μετά έστρωσε η κατάσταση στο Lion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω κατα ποσο ειναι χρηστικά αυτά τα παραπάνω .. εξαρτάτε από τον καθένα μας φυσικά,τώρα να μου λέει κ με notify π.χ ότι το τορρεντ ολοκληρώθηκε δεν μου λέει κάτι εμένα.. ούτε το Game center.. αντιθέτως η σταθερότητα του snow μου λέει οτι θα έχω ένα Mac που θα δουλεύει καλά κ γρήγορα ακόμα και με συμβατικό δίσκο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Το μόνο σίγουρο, δε θέλει αναβάθμιση... τα προγράμματα είναι υποκειμενικά σαφώς όπως και οι δυνατότητες του λειτουργικού και η χρήση τους, αν καποιος χρησιμοποιεί συγκεκριμένα πράγματα ή όχι. Ο μεγαλύτερος λόγος εν τέλει είναι πως το σύστημα θα ναι πιο σύγχρονο όπως προέιπα αλλά και πιο ασφαλές σε σχέση με το Snow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 ssd + ram + lion 10.7.4 = μια χαρά!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Βρήκα μνήμη, (4gb) και σκληρό δίσκο 250gb@5400rpm και εγκατέστησα Lion...Σφαίρα το macmini! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 [...] και σκληρό δίσκο 250gb@5400rpm [...]Αν αυτό σου φαίνεται γρήγορο, που να δεις πως θα πήγαινε με SSD... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dk1210 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Έχω στο macbook pro μου... Η μνήμη έκανε την διαφορά στο macmini... Απλά έτσι οπως το έγραψα παρερμηνεύεται, όντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Ευχάριστα νέα... να χαίρεσαι το "νέο" σου Mini!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 εγώ θα έλεγα snow leopard 10.6.8 SSD και 4 gb και θα πηγαίνεις σφαίρα απο ταχύητητα και σταθερός! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZauZ Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Εγώ πάντως που εγκατέστησα το Lion σε MacBook (Late 2006) Core 2 Duo 1.8 με 3 GB Ram και 160 HDD(5400 Rpm) δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ταχύτητα του. Υποψιάζομαι ότι το γονατίζει κυρίως η κάρτα γραφικών του που είναι Intel 64 ΜΒ κουκουρούκου (ειδικά σε external monitor (όχι dual) τα πράγματα είναι τραγικά). ... Mountain Lion δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο Laptop. Τώρα είμαι σε δίλλημα πάλι … αξίζει να αλλάξω μνήμες και να βάλω 4 GB σύνολο και έναν SSD δίσκο μπας και αναστηθεί το laptopaki ή τσάμπα τα λεφτά ; Αναρωτιέμαι γιατί χρειάζεται πλέον και καινούρια μπαταρία οπότε RAM + SSD + Μπαταρία θα βγει ένα 300άρι. Υγ : Παιχνίδια ΔΕΝ με ενδιαφέρουν, κυρίως web development , browsing και light photoshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Ξεκίνα με τον SSD. Είναι πολύ πιθανό να μη χρειαστείς τίποτε άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα