Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Σε προσπάθεια δημιουργίας video χρειάζομαι μερικά εφέ όπως, κινούμενα κείμενα για intro κτλ...

επεξεργασία ήχου: δεν έχω καταφέρει να εισάγω ένα εφέ ήχου στο soundtrack ΜΟΝΟ σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Εφαρμόζεται σε όλο το κομμάτι.

Όσον αφορά τα κείμενα, τίτλους, υπότιτλους κτλ... έχω βρεί μόνο τα έτοιμα του στυλ "enter your text here"

Δεν μπορώ να φτιάχνω κάθε φορά δικά μου animated videakia με κείμενα, εικόνες κτλ?

Πχ θα ήθελα ένα δικό μου intro που θα εισάγω σε κάθε video και θα αποτελείται από animated κείμενο + εικόνες (δεν ξέρω τι περιορισμούς έχω σε αυτό)

Αν χρειάζεται μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάποιο άλλο πρόγραμμα για διευκόλυνση + extra δυνατότητες

Δημοσ.

Να σου πω πρώτα για το εφέ στον ήχο. Θα πρέπει να κόψεις το track στο σημείο που θέλεις να εφαρμόσεις το εφέ.

Για εφέ δες το πακέτο hollywood fx για το pinnacle. Είναι customizable και μπορείς να τα κάνεις όπως σε βολεόυν (στα όρια του προγράμματος).

Αν θέλεις να κάνεις σωστή δουλειά με το Intro σου θα πας σε 3d προγράμματα, ένα δωρεάν και καλό είναι το Blender ενώ από εμπορικά υπάρχουν πάρα πολλά: maya, softimage, lightwave 3d, 3ds max, cinema 4d κτλ (το 1ο θεωρείτε το κορυφαίο).

Μπορείς να "μπλέξεις" κινούμενα 3d με εικόνες, text, video στο after effects της adobe που είναι μάνα για τέτοια composition. Το photoshop εννοείται ότι είναι απαραίτητο σε ότι κάνεις και πρέπει να έχεις μια καλή γνώση πάνω σε αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...