karaflas1908 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 καλισπερα σας βοηθηστεμε σας παρακαλω γιατι 3 μερεσ δεν μπορω να κανω ενα φορματ.....θελω να βαλω τα windows 7.εχω βαλει κανονικα τις ρυθμισεις να ξεκιναει απο το cd και οντοσ το ξεκιναω αλλα οταν ξεκινανε και φορτονουν καπια στιγμη μου γραφει σε μαυρη οθονι οτι τα windows δεν μπορουν να σινεχισουν και να ξαναπροσπαθεισω..................η αλλεσ φορες φτανει μεχρι τιν εκγατασταση αφου εχω επιλεξει και εχω αδιασει τον σκλιρο και εκει που εχει φτασει σε καπιο ποσοστο τις εκατο μου λεει οτι ειπαρχει σφαλμα παλι...........και τορα το λει οπωσ ειπα πιο πανω στιν αρχι.....δεν φτανει καν μεχρι εκει......ευχαριστω
άδικος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μπορεί ο δίσκος με το setup να έχει πρόβλημα. Δοκίμασε με κάποιο άλλο δίσκάκι. Μπορεί επίσης να έχει πρόβλημα ο σκληρός δίσκος.
karaflas1908 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ο σκλιροσ ο δισκοσ δεν εχει προβλημα μπορει οποσ ειπεσ να εχει το σιντι .τωρα κατεβαζω τα windows xp απο τορεντ αλλα πως να τα βαλω στο σιντι οπως ειναι σιμπιζμενα ι να κανω αποσιμπιεσι και μετα να τα γραψω στο σιντι ? γνωριζεισ κατι ? ευχαριστω...
micos000 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Πρέπει να υπάρχει πρόβλημα ή με τον δίσκο ή με τις μνήμες και δεν νομίζω να τα καταφέρεις ούτε με τα xp.
karaflas1908 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ευχαριστω πολυ παντος για τις απαντισεις σας......τωρα τι να κανω?τι να κοιταξω γιατι δεν γνοριζω και πολλα
mascuale Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δοκίμασες με άλλο cd των windows; Αν είναι σε αρχείο .iso τα γράφεις σε cd ως αρχείο εικόνας/ειδώλου (ανάλογα το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς). Επίσης, έχεις φορμάρει το partition που θα κάνεις εγκατάσταση; Κάνε μια δοκιμή να ξεκινήσεις με το Site: http://www.partitionwizard.com/download.html">Bootable CD του MiniTool Partition Wizard για να καθαρίσεις το partition που κάνεις την εγκατάσταση και μετά πέρνα τo λειτουργικό. (Ομοίως, κι αυτό το γράφεις σε cd ως αρχείο εικόνας, boot-άρεις με αυτό και φορμάρεις το partition που θες). 1
micos000 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν έχεις άλλον δίσκο μπορείς να δοκιμάσεις σε εκείνον. Αν έχεις δύο ντιμάκια μνήμης δοκίμασε να αφαιρέσεις το ένα και αν πάλι δεν προχωράει να το βάλεις πίσω και να αφαιρέσεις το άλλο. Μπορείς να κατεβάσεις και να κάψεις το ubcd (θα το βρεις σαν iso με απλή αναζήτηση) και να κάνεις κανένα memtest ή να σκανάρεις τον δίσκο για λάθη. Δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα αν έχει ή όχι πρόβλημα ο δίσκος αν δεν τον σκανάρεις. Τα λειτουργικά, όταν τα αποκτάς σε μορφή iso δεν τα αποσυμπιέζεις. Όπως είναι το iso το καις σε cd/dvd (ανάλογα το μέγεθος) με κάποιο πρόγραμμα εγγραφής, προτείνω το imageburn για εγγραφή iso ή αν έχει κάποιο άλλο να δεις πως γράφει αρχεία disk image ή αρχεία εικόνας δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα