cyber_katsarida Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 θα με τρελάνουν τα κοπρόσκυλα. πόσο χρόνο χρειάζεται για να να γίνει μια μεταβίβαση οχήματος και να πάρω τη νέα άδεια; είχα το 50% ενός αυτοκινήτου και θέλω να το πάρω ολόκληρο. κατατέθηκαν τα χαρτιά, πλήρωσα τη μαλακία που θέλανε και περιμένω........... πόσο θα κάνει; υπάρχει λόγος που θέλω τη νέα άδεια στα χέρια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αυθημερόν βγαίνει. Εκτός βέβαια αν πήγες μέσω ΚΕΠ, έτσι παίρνει από ημέρες έως και πάνω από μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 σε ΚΕΠ πήγα. την τρέλα μου μέσα. παρέδωσα την παλιά μου δώσανε αντίγραφο της σφραγισμένο και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε όταν μας έρθει η νέα. κοντεύω 2 μήνες. δηλαδή έχει βγει; μπορώ να πάω να την παραλάβω μόνος και να αγνοήσω το ΚΕΠ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Βασικά το ΚΕΠ ότι χαρτομάνι μαζεύει για το μηχανολογικό το στέλνει υπηρεσιακά κάθε Τρίτη. Το μηχανολογικό είναι αυτό που καθυστερεί(και το ταχυδρομείο ίσως), το ΚΕΠ όταν παραλάβει σε ειδοποιεί αμέσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 όλα δουλεύουν με την ταχύτητα του φωτός σε αυτή τη χώρα. θα περάσω από το ΚΕΠ μεθαύριο να δω τι γίνεται. μήπως και τους πιέσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μάλλον έδωσες σημασία στο τελευταίο μου μήνυμα. Από το μηχανολογικό να περάσεις μήπως και καταφέρεις να επιταχύνεις τη διαδικασία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darknes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Για αυτές τις δουλειές τρέχεις κατευθείαν στο Μηχανολογικό μόνος σου.Σε ένα τρίωρο ξεμπερδεύεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyber_katsarida Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Για αυτές τις δουλειές τρέχεις κατευθείαν στο Μηχανολογικό μόνος σου.Σε ένα τρίωρο ξεμπερδεύεις θεώρησα ότι δε θα αργήσει πολύ. έχω το ΚΕΠ δίπλα μου. γι αυτό πήγα εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 σε ΚΕΠ πήγα. την τρέλα μου μέσα. παρέδωσα την παλιά μου δώσανε αντίγραφο της σφραγισμένο και μου λένε θα σας ειδοποιήσουμε όταν μας έρθει η νέα. κοντεύω 2 μήνες. δηλαδή έχει βγει; μπορώ να πάω να την παραλάβω μόνος και να αγνοήσω το ΚΕΠ; Με το αντιγραφο σφραγισμενο και το χαρτι της μεταβιβασης εισαι ΟΚ αν σε σταματησουν Γιατι ανησυχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Για να δουμε ποσο καιρο θελει για να βγει η αδεια απο μεταβιβαση μεσω gov. Θα πρεπει να εισαι καλος μαντης για να αποφυγεις να πηγαινοερχεσαι στη διευθυνση μεταφορων που ειναι στου διαολ το κολο. Τα αστροπελεκια τους δινεις ολα τα στοιχεια μεσω gov στο πιατο, και δεν φτανει που οι φημες λενε οτι κανει πανω απο 2 εβδομαδες να βγει η αδεια, δεν πατανε και ενα κουμπι να στειλουν ενα email οτι η αδεια ειναι ετοιμη. Τι θα κανω βρε αστερια μου? Θα μυρισω τα δαχτυλα μου? Επεξ/σία 27 Ιουνίου από ringboy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, ringboy said: Για να δουμε ποσο καιρο θελει για να βγει η αδεια απο μεταβιβαση μεσω gov. Θα πρεπει να εισαι καλος μαντης για να αποφυγεις να πηγαινοερχεσαι στη διευθυνση μεταφορων που ειναι στου διαολ το κολο. Τα αστροπελεκια τους δινεις ολα τα στοιχεια μεσω gov στο πιατο, και δεν φτανει που οι φημες λενε οτι κανει πανω απο 2 εβδομαδες να βγει η αδεια, δεν πατανε και ενα κουμπι να στειλουν ενα email οτι η αδεια ειναι ετοιμη. Τι θα κανω βρε αστερια μου? Θα μυρισω τα δαχτυλα μου? Τι στο π......ο θα εχω μαζι μου που φευγω στην επαρχια για δουλεια? (Αλλοι ας πουμε θα φυγουν για διακοπες) Πρεπει να πεφτει μεγαλη ρεμουλα εκει περα. Κατα τα αλλα ψηφιοποιηθηκαν οι δημοσιες υπηρεσιες και αξιολογουνται οι υπαλληλοι. Κοψιμο κολων χρειαζεται. θα εισαι τυχερος αν λαβεις σε 2 εβδομαδες σε αρκετες περιφερειες εχουν φυγει υπαλληλοι (μετακινησεις) ενω αρχιζουν και διακοπες! Εγω με γνωστο και πηγα απο εκει μετα απο 10 ημερες (ημερολογιου) και οταν ειδα τον ογκο δουλειας τους...απλως εφυγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε Εγω με γνωστο και πηγα απο εκει μετα απο 10 ημερες (ημερολογιου) και οταν ειδα τον ογκο δουλειας τους...απλως εφυγα Αν πας στη διευθυνση και πληρωσεις " διεκπεραιωτη" βγαινει την ιδια ωρα η αδεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 12 minutes ago, ringboy said: Αν πας στη διευθυνση και πληρωσεις " διεκπεραιωτη" βγαινει την ιδια ωρα η αδεια. μπα, σε μερικες περιφερειες ειδικα μεγαλες πολεις ουτε αυτο δουλευει .... ασε που εχουν χεσ$# με αυτα που εχουν γινει Χαλκιδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ringboy Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε μπα, σε μερικες περιφερειες ειδικα μεγαλες πολεις ουτε αυτο δουλευει .... ασε που εχουν χεσ$# με αυτα που εχουν γινει Χαλκιδα.. Περα απο αυτα, τουλαχιστον ενα email οταν ηταν ετοιμη η αδεια θα μπορουσαν να στελνουν. Τωρα αν ειδες οταν πηγες εκει καποιους να δουλευουν, αυτο δεν σημαινει οτι η υπηρεσια λειτουργει οπως θα επρεπε να λειτουργει. Π.χ. αυτοι που ελειπαν σε γραφεια-καβαντζες ή σε "εξωτερικες δουλειες" ή με "αναρρωτικες" δεν τους ειδες. Και τελος παντων οσο δουλεια και αν ειχαν, δεν μπορω να πιστεψω οτι μια αδεια κυκλοφοριας με ετοιμα και διασταυρωμενα στοιχεια μεσω gov χρειαζεται 15 μερες για να βγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 24 Ιουνίου Share Δημοσ. 24 Ιουνίου σε μεγαλη πολη εχουν ενα ατομο!!!!!!!! και τα κανει ολα ενας στα χωρια και παλι ενα ατομο και τα κανει ολα ενας στην πολη κανει κανα δυο βδομάδες στα χωριά καμία μερα........... λογο χαμηλου φορτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα