Valiakas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας! Ήθελα να αγοράσω ένα iPhone5,έτσι ένας φίλος μου είπε ότι θα έρθει μια δική του φίλη Ελλάδα από Αμερική και θα του φέρει 2 iPhone5 και 1 ipad.Τελικά θα αγοράσει ένα iphone και για εμένα . Μου είπαν ότι θα κοστίσει γύρο στα 200 euro γιατί το iPhone στην Αμερική κοστίζει 200$ dld 153 euro και τα υπόλοιπα θα είναι τα έξοδα από την τράπεζα που θα στείλει τα χρήματα στην Αμερική και θα κάνει την μετατροπή από euro σε $ . Επειδή λοιπόν δεν έχω καμία ιδέα από αυτά και το οοόλο σκηνικό μου φαίνεται περίεργο.Ξέρετε τι ισχύει τελικά και τι όχι? ευχαριστώ !
pcfan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Η τιμή των 200 δολλαρίων είναι με συμβόλαιο σε κινητή δύο ετών. Καλύτερα να σε πάρει ξεκλείδωτο (κάπου στα 500-600 ευρώ) αλλιώς να σε πάρει (αν μπορέσει, αν και δεν νομιζω) απο την AT&T και να αγοράσεις απο το ebay ξεκλείδωμα με 2-5 ευρώ και να είσαι οκ.
iMarilina Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 <p><span style="text-align:center;">Καλησπέρα σας! Ήθελα να αγοράσω ένα iPhone5,έτσι ένας φίλος μου είπε ότι θα έρθει μια δική του φίλη Ελλάδα από Αμερική και θα του φέρει 2 iPhone5 και 1 ipad.Τελικά θα αγοράσει ένα iphone και για εμένα . Μου είπαν ότι θα κοστίσει γύρο στα 200 euro γιατί το iPhone στην Αμερική κοστίζει 200$ dld 153 euro και τα υπόλοιπα θα είναι τα έξοδα από την τράπεζα που θα στείλει τα χρήματα στην Αμερική και θα κάνει την μετατροπή από euro σε $ . Επειδή λοιπόν δεν έχω </span><strong>καμία</strong><span style="text-align:center;"> ιδέα από αυτά και το οοόλο σκηνικό μου φαίνεται περίεργο.Ξέρετε τι ισχύει τελικά και τι όχι? ευχαριστώ ! </span></p> Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τόσο χωρίς συμβόλαιο 2 ετών οπως ειπε και ο φιλος. Ασε που θαναι και κλειδωμένο στον πάροχο. Και το σκηνικό ακούγεται πολύ περίεργο. Μην τα δώσεις. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple 1
paylidis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 αν ειχε φιλε μου με 200€ iphone απο την αμερική με τις προσφορές της swiss air (487€ μετ επιστροφής) θα συνέφερε να πας για σ/κ να παρεις κινητο και να γυρίσεις... ~510 ευρώ κάνει χωρίς συμβόλαιο και ειναι η εκδοση Α1428 (κοινώς ξεχνάς το LTE στην Ελλάδα) και ελπίζεις οτι θα ειναι ξεκλείδωτο... Στα λέω απο πρώτο χερι γιατι ήταν και εγω να πάρω απο ΗΠΑ ή Καναδα και το παρατησα το εγχειρημα και πήρα αγγλικό παραεισαγωγης απο Ελλαδα... (και εχω σερβις μόλις σε 2-3 εργάσιμες απο την infoquest )
sotiris123 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 οτι ειπαν παραπανω και αναγκαστηκα για να ειναι οκ το κινητο ελλαδασ(ξεκλειδωτο και 4γ) παιρνεισ το Α1429... το Α1428 ειναι χωρις 4γ....
basilis5 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 <p>οτι ειπαν παραπανω και αναγκαστηκα για να ειναι οκ το κινητο ελλαδασ(ξεκλειδωτο και 4γ) παιρνεισ το Α1429... το Α1428 ειναι χωρις 4γ....</p> επειδη θα παω ηπα κ σκεφτομαι να παρω ενα τηλ, στα apple store πουλανε το α1428 μονο απο οσο ειδα στην σελιδα τους. το α1429 gsm παιζει να το βρουμε πουθενα; το 1428 θα ειναι πληρως λειτουργικο με εξαιρεση το LTE? Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!
thanoskf Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 γιατι να μην το παρει και να το ξεκλειδωσει.Μπορει μεσα απο το youtube να βρει το καταλληλο tutorial και να το ξεκλειδωσει με μηδαμινο κοστος σε σχεση με αυτο που θα του ερχοταν ωστε να το παρει ξεκλειδωμενο
iMarilina Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 γιατι να μην το παρει και να το ξεκλειδωσει.Μπορει μεσα απο το youtube να βρει το καταλληλο tutorial και να το ξεκλειδωσει με μηδαμινο κοστος σε σχεση με αυτο που θα του ερχοταν ωστε να το παρει ξεκλειδωμενο δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει 5αρια με 200 .
thanoskf Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 τα λεφτα δεν θα τα δωσει στην φιλη του φιλου του οταν του δωσει το κινητο? EDIT: τωρα διαβασα ολο το μηνημα ναι εχεις δικιο δεν παιζει 5 με 200
sotiris123 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 με 200 ευρω παιρνεις με συνδεση μονο απο αμερικη... και να πεις οτι χρησιμοποιεις με καποιο τροπο τη συνδεση για να ξεκλειδωσει το κινητο πρεπει να περασουν 2 χρονια μου φαινετε.... α 1428 ειναι λειτουργικο απο οσο ξερω αλλα γιατι να πληρωσεις τα ιδια λεφτα για κατι που ειναι υποδιεστερο απο ενα αλλο? θα πας για α1429 απο κατατστηματα εκτος αππστορε.. επειδη δεν το εχω ψαξει και πολυ πηγαινε ρωτα σε καταστηματα κινητης εκει περα αν εχουν α1429 gsm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα