Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δηλαδη χωρις καρτα γραφικων δεν θα ανοιγει το συστημα ε??ασχημο αυτο...δεν εχω και τα λεφτα ακομα για την 7870..

Δημοσ.

Πάρε μια φτηνή των 30€, ίσα ίσα να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να πάρεις την 7870 ή αν έχει εύκαιρη κάποιος φίλος σου δανείσου την! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε μια φτηνή των 30€, ίσα ίσα να κάνεις τη δουλειά σου μέχρι να πάρεις την 7870 ή αν έχει εύκαιρη κάποιος φίλος σου δανείσου την! ;)

αυτο θα κανω..εχω παραγγειλει τα πραγματα απο την προηγουμενη πεμπτη και μου λενε θα τα εχουμε στο καταστημα την αλλη βδομαδα..τι γινεται???απο κινα τα φερνουν?? :P

Δημοσ.

μολις τωρα παρατηρησα οτι η μητρικη και εχω παραγγειλει εδω και ποσες μερες απο 83 κανει 98 ευρω?πως γινεται αυτο ρε παιδια??

Δημοσ.

Εσύ όταν τη παράγγειλες έκανε 83€, σωστά?

Ε δεν έχεις κάτι να ανησυχείς. Τόσο θα τη πληρώσεις εν τέλει. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ όταν τη παράγγειλες έκανε 83€, σωστά?

Ε δεν έχεις κάτι να ανησυχείς. Τόσο θα τη πληρώσεις εν τέλει. ;)

θα τους παρω αυριο ενα τηλεφωνο για σιγουρα βεβαια...να ρωτησω και κατι ακομα,διαβασα σε ενα αλλο τοπικ λεει ενας φιλος για την μητρικη τον επεξεργσατη και τα bios..θα εχω καποιο θεμα με την μητρικη και το 6300?

Δημοσ.

αυτο το "πιστευω" με ανυσηχει λιγακι γιατι θελω να τον συνδεσω και μονο μου τον υπολογιστη..να τα βαλω εγω ενα ενα..σε περιπτωση που δεν δουλευει τι κανω??τον σταυρο μου??

Δημοσ.

Φιλε σου ειπα το πιο απλο.Παρε ενα τηλ το καταστημα απο το οποιο θα παρεις την μητρικη και ρωτα τους με ποιο ακριβως bios ειναι η συγκεκριμενη μητρικη..Ειναι απλο

Δημοσ.

παρε μια 7850 και με τα λεφτα που γλιτωνεις σε σχεση με την 7870 βαλε τον 6300 πανω και μητρικη την asrock extreme 3 που ειναι 990fx.μια χαρα θα παιζεις τα παιχνιδια με την 7850 και θα ειναι πιο ισορροπημενο το συστημα.δεν θα χεις κατι παρα πολυ καλο και τα αλλα μετρια.θα ειναι ολα καλα.

Δημοσ.

ναι θα παρω αυριο να ρωτησω...βασικα τα εχω παραγγειλει ολα εκτος απο καρτα γραφικων και επεξεργαστη ακομα...6300 σιγουρα και μετα για καρτα δεν ξερω ακομα...μια χαρα θα ειναι πιστευω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...