Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς όμως πάντα, να αγνοήσεις τη συμβουλή μου και να τα δώσεις τα ρημάδια τα επιπλέον 9€ και να πάρεις και την UD3

κανε ενα λινκ αν θες γτ μου βγαζει πολλα αποτελεσμετα και δεν γνωριζω πια ειναι..γιατι εχουν τοσες πολλες θυρες για καρτα γραφικων?Μια θελω να αγορασω ρε παιδια οχι 3-4 :P

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ορίστε ολόκληρη η αναθεωρημένη σύνθεση, με μόλις +7€ αλλά με τον 6300 επεξεργαστή! :

post-245726-0-56000100-1363894117_thumb.png

Δημοσ.

αυτο ηθελα να κανω και εγω..ωραιος!!το τροφοδοτικο μηπως ειναι λιγο φτηνο?ειναι καλο?εχω και καιρο να ασχολειθω με αγορα..να φανταστεις ειχα παρει πριν 4 χρονια μητρικη 180ευρω.. :cry:

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό και ποιοτικό. Είναι απ' τα λίγα θαύματα που γίνονται κάποιες φορές!

Δημοσ.

ενταξει...δηλαδη να κλεισω σε αυτο??κανεις αλλος την προταση του??giokou ευχαριστω που ασχοληθηκες..

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχουν και άλλες σοβαρές επιλογές σε αυτά τα χρήματα, για να πεις ότι κάτι θα κάνει την παραπάνω διαφορά! ;)

Θα πρέπει να βάλεις αρκετά πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να δεις αισθητές διαφορές.

*** Μόνο ένας ssd λείπει, τόσο μα τόσο πολύ, για να γίνει το πακέτο τέλειο. Αν βρεις τα χρήματα στο μέλλον, βάλε δίχως 2η σκέψη και θα πάθεις πλάκα με τη διαφορά στις επιδόσεις στα πάντα... 

Δημοσ.

Μα δεν υπάρχουν και άλλες σοβαρές επιλογές σε αυτά τα χρήματα, για να πεις ότι κάτι θα κάνει την παραπάνω διαφορά! ;)

Θα πρέπει να βάλεις αρκετά πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη, για να δεις αισθητές διαφορές.

*** Μόνο ένας ssd λείπει, τόσο μα τόσο πολύ, για να γίνει το πακέτο τέλειο. Αν βρεις τα χρήματα στο μέλλον, βάλε δίχως 2η σκέψη και θα πάθεις πλάκα με τη διαφορά στις επιδόσεις στα πάντα... 

ssd εννοεις τον σκληρο ετσι δεν ειναι?τι παραπανω εχει απο εναν κοινο δισκο?σαν αυτον που θα βαλω π.χ.

Δημοσ.

πολυ κατατοπιστικο το βιντεο εχουν ομως μια τεραστια διαφορα στην χωρητικότητα..ο hdd 500gb τον αγοραζεις ανετα ενω τον ssd οχι...ο 30gb ειναι φτηνος αλλα και πολυ μικρος..

Δημοσ.

Ο 30αρης είναι πολύ μικρός.Καλύτερα να βάλεις έναν μεγαλύτερο όταν μπορέσεις,αναλόγως και τις τιμές.

αυτο σκεφτομαι και εγω...μιας και σε ειδα εδω θα μεταφερω και την απορια μου για την οθονη..

για να καταλαβετε τι συμβαινει...εχω την οθονη syncmaster p2370 θα πουλησω τον πυργο μου και τωρα θα φτιαξω καινουργιο..ειναι καλη η οθονη για gaming η να την πουλησω και αυτην?αν την πουλησω την αγοραζει ο φιλος μου 150 ευρω..αξιζει να την πουλησω και αυτην και να παρω μια καινουργια με 150ευρω?εχετε να προτεινετε καμια?

Δημοσ.

παιζει καποιος λογος που η καρτα που θα παρω θα ειναι hdmi και καλο θα ηταν να εχει και η οθονη εξοδο hdmi ή δεν παιζει κανενας ρολος..

Δημοσ.

η καρτα θα εχει και hdmi + dvi  κανενα απολυτως προβλημα δεν θα εχεις...

εχει διαφορα αν θα γινει η συνδεση με hdmi ή με dvi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...