Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

lam ρωτα στους grof καλυτερα.εκει θα σου πουν και αναλογος το game που παιζεις.

οσο για την προταση τοθ 965,ειναι αστειος αυτοσ ο cpu

δεν θα σπαμαρω το σποτ φιλε μιλενιουμ.

το παλικαρι δινει 600 ευρω και ειναι χαζομαρα να βολευτει με εναν 965...

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχεις πλακα ! αχαχαχα

Δημοσ.

δεν θα σπαμαρω το σποτ φιλε μιλενιουμ.

το παλικαρι δινει 600 ευρω και ειναι χαζομαρα να βολευτει με εναν 965...

τι προτεινεις λοιπον ? να βαλουμε κανεναν ιντελ pentium g2020?

εχει ακουστει οτι ειναι λιγο καλυτερος στην αναπαραγωγη winamp :X

Δημοσ.

ουδεν σχολιον.

τι ουδεν σχολιο που λες οτι δεν σπαμαρεις φιλε μου ?μπαινεις σιφουνας κραζεις εναν επεξεργαστη και καλα κανεις γιατι ετσι πιστευεις αλλα δεν μας λες την προταση σου....

οποτε και εγω ειπα να σε σπαμαρω λιγο  ;)

Δημοσ.

ουδεν σχολιον.

λοιπον σε παρακαλω! αμα δεν ξερεις μν δινεις συμβουλες και καψεις κοσμο....φιλικα παντα

Δημοσ.

ειστε αρκετα εριστικοι με την συμπεριφορα σας,στον λαμ ειπα την προταση  μου σε pm.

εμεις εριστικοι? εσυ μπαινεις και κραζεις ενα επεξεργαστη απο το πουθενα και μας λες εριστικους εμας?ας τελειωσει εδω  το στορυ

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια??ας ηρεμησουν τα πνευματα...θα ηθελα φιλε να χωρεσεις και τον επεξεργαστη που λετε οτι κανουν απιστευτο διδυμο.. :P να δω ποσο βγαινουν συνολικα..να εχω μια αποψη..η καρτα στα συγκεκριμενα λεφτα ειναι οτι καλυτερο??μια καλυτερη μητρικη τι παραπανω μπορει να μου προσφερει?ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια και τις προτασεις σας!! :-)

Δημοσ.

συγνωμη που διπλοποσταρω αλλα δεν εχω και κανεναν αλλον να μου προτεινει ενα συστημα επισης αυτον που εχω 4 χρονια απο εδω τον εφτιαξα και ακομα αντεχει!!μεχρι την πεμπτη που θα δωσω αυτον πρεπει να εχω συγκεντρωσει ολα τα parts!!ριξτε τα φωτα σας!!!!χελπ μιιιιιιιιιιιιι

Δημοσ.

συγνωμη που διπλοποσταρω αλλα δεν εχω και κανεναν αλλον να μου προτεινει ενα συστημα επισης αυτον που εχω 4 χρονια απο εδω τον εφτιαξα και ακομα αντεχει!!μεχρι την πεμπτη που θα δωσω αυτον πρεπει να εχω συγκεντρωσει ολα τα parts!!ριξτε τα φωτα σας!!!!χελπ μιιιιιιιιιιιιι

Με οδηγό τη πολύ καλή σύνθεση του evagelou, κόβεις 14€ απ' το κουτί και 9€ απ' τη μητρική: 

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=31184&cat=1

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=26298&cat=3&sub=374&pmanuf=470&sort=undefined&step=undefined

Βάζεις τώρα 4gb ram αντί για 8gb και προσθέτεις άλλα 4gb στο μέλλον (είναι απλό και δεν θα έχεις κανένα μα κανένα θέμα) :

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32530&cat=4&sub=244&pmanuf=1158&sort=undefined&step=undefined

Συνεπώς εξοικονομείς συνολικά 43€ και πας ΑΝΕΤΑ στον εξαιρετικό 6300 και έχεις εξαιρετικό value for money σύστημα με καταιγιστικές επιδόσεις στα παιχνίδια:

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32105&cat=2&sub=377&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Έτσι απλά κι όμορφα!!!  :mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

εχεις επιχειρηματικο μυαλο εσυ!!το κουτι μου αρεσει!!αυτο με τις ραμ οντως εξικονομεις χρηματα..αν ειναι να εχει μεγαλη διαφορα η μητρικη αυτη απο την αλλη που προτεινε ο evagelou να αγορασω την 6300...

Δημοσ.

Η Gigabyte 970Α UD3 είναι ανώτερη απ' την Asrock Extreme 3, αλλά δε χάνεις και πολλά στη περίπτωσή σου.

Μπορείς όμως πάντα, να αγνοήσεις τη συμβουλή μου και να τα δώσεις τα ρημάδια τα επιπλέον 9€ και να πάρεις και την UD3, η οποία σε συνδυασμό με τον 6300 και την κάρτα γραφικών 7870 κάνουν καταιγιστικό τρίδυμο!!!

Πίστεψέ με, αξίζει με τρέλα και κορδέλα...   :mrgreen:  

εχεις επιχειρηματικο μυαλο εσυ!!

Με ολίγον από κοινή λογική...  :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...