georgepppo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ρε παιδια εγω με εναν q9550 στα 3.8 σε τι θα μπορουσα να κερδισω με τον εν λογο cpu? εκτος απο καταναλωση? εγώ πήγα απο core2quad 9505 σε i5 2400 και είδα καλές διαφορές στα παιχνίδια λόγω του επεξεργαστή.(GTX 470) προσωπικά πιστεύω πως όποιος έχει i5 και πάνω σε sandy είναι υπέρκαλυμένος δεν χρειάζεται νέο επεξεργαστή γιατί δεν κερδίζει κάτι.
Foker Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 ρε παιδια εγω με εναν q9550 στα 3.8 σε τι θα μπορουσα να κερδισω με τον εν λογο cpu? εκτος απο καταναλωση? Αν εχεις κολλησει με το overclocking, και νομιζεις οτι μονο ετσι αποδιδει ο επεξεργαστης, οτι εισαι στον σωστο δρομο, οτι εχεις βρει το κολπο κτλ στην ουσια θα κερδισεις πολυ λιγα, και ισως τιποτα αν καψεις τον καινουργιο επεξεργαστη.
Crypton-R- Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εγώ που είμαι με έναν Intel Core 2 Quad Q9300, νομίζω ότι ένας Haswell i7 4770 θα είναι ότι πρέπει για αναβάθμιση. Κι εγώ με Intel Core 2 Quad Q9450, περιμένω για Haswell. Τελικά το πρόβλημα με τις USB3 θα είναι στον επεξεργαστή ή στην motherboard; Όχι πως με νοιάζει δηλαδή, αλλά έτσι για να ξέρουμε.
Foker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Κι εγώ με Intel Core 2 Quad Q9450, περιμένω για Haswell. Τελικά το πρόβλημα με τις USB3 θα είναι στον επεξεργαστή ή στην motherboard; Όχι πως με νοιάζει δηλαδή, αλλά έτσι για να ξέρουμε. Δεν εχει σχεση ο επεξεργαστης, στο chipset της μητρικης ειναι το προβλημα, αν υπαρχει τελικα προβλημα, και αν δεν λυθει . Υποψην οτι ο haswell ειναι socket 1150, θελεις αναγκαστικα καινουργια μητρικη. edit Με core duo, ετσι και αλλιως θελεις μητρικη.
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Αν εχεις κολλησει με το overclocking, και νομιζεις οτι μονο ετσι αποδιδει ο επεξεργαστης, οτι εισαι στον σωστο δρομο, οτι εχεις βρει το κολπο κτλ στην ουσια θα κερδισεις πολυ λιγα, και ισως τιποτα αν καψεις τον καινουργιο επεξεργαστη. γιατι να καψει τον επεξεργαστη ; το λιγα με βαση ποιο κριτηριο το οριζεις ; το εχεις μετρησει; γιατι δεν ειναι και τοσο λιγα οσο πιστευεις Υποψην οτι ο haswell ειναι socket 1150, θελεις αναγκαστικα καινουργια μητρικη. με αφορμη αυτο, ξερουμε αν οι τρυπες για τις ψυκτρες θα παραμεινουν ιδιες; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ναι θα έχει ίδιες με αυτές του 1155
Millennium Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δε καίγονται έτσι εύκολα οι επεξεργαστές.Από τα πιο ανθεκτικά κομμάτια ενός συστήματος είναι σχετικά.
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 ναι θα έχει ίδιες με αυτές του 1155 αρα και 1156 , τελεια ! θα κρατησω τη ψυκτρα μου για παντα οσο χαζος λογος κι αν ακουγεται αυτα τα 50-60 ή και παραπανω ευρω που θα εδινα για cooler για μενα ειναι βασικο κριτηριο επιλογης πλατφορμας
Foker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) γιατι να καψει τον επεξεργαστη ; το λιγα με βαση ποιο κριτηριο το οριζεις ; το εχεις μετρησει; γιατι δεν ειναι και τοσο λιγα οσο πιστευεις με αφορμη αυτο, ξερουμε αν οι τρυπες για τις ψυκτρες θα παραμεινουν ιδιες; Για καποια coolers θα κυκλοφορησουν κιτ για 1150, για οσους ειχαν αγορασει σε socket 1155. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από Foker
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 καλα κιτ θα βγουν, αλλα ειναι ιδιες οι τρυπες ή οχι ; εσυ μου λες οχι , ο thresh ναι. τι ισχυει;
Foker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) καλα κιτ θα βγουν, αλλα ειναι ιδιες οι τρυπες ή οχι ; εσυ μου λες οχι , ο thresh ναι. τι ισχυει; Γιατι εχω μητρικη 1150 για να ξερω ή εχω αγορασει ολες τις ψυκτρες να δω τι "μποσικα" εχουν ? Οι περισσοτερες θα κανουν . Αν σεβεσαι τα λεφτα που εχεις δωσει στο pc θα κολλησεις στα 5-10 δολαρια που θα κανει το κιτ ? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2013 από Foker
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 απο την εποχη του 1156 (σα τον επεξεργαστη που εχω στην υπογραφη μου απο το 2009 ) οι τρυπες ειναι ιδιες και ολα τα cooler απο τοτε μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σημερα απο οτι καταλαβαινω ουτε τωρα θα αλλαξουν.. κατι ειναι και αυτο για πολλους γιατι και τα κιτ κανουν καποια λεφτα και φυσικα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που δε θα εβγαιναν καν οποτε θα επρεπε να αγοραστει νεα ψυκτρα
Foker Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 @qsis Γραψε ακυρο , κανει η ψυκτρα απο 1156/1155, δεν θελει κιτ . 1
qsis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 αρα θα συνυπολογιστει σε πιθανη μελλοντικη αγορα , εναντι αλλης πλατφοτμας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα