Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨Οπως λέει και ο τίτλος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω εικόνα και στο μονιτορ και στο προτζέκτορα?Η οθόνη έχει ένα dvi kai analog.

Δημοσ.

¨Οπως λέει και ο τίτλος τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω για να έχω εικόνα και στο μονιτορ και στο προτζέκτορα?Η οθόνη έχει ένα dvi kai analog.

 

Τα εχεις συνδεσει ολα αυτα ? ή τωρα τα αγορασες ?

 

Πες μας το pc τι εξοδους για γραφικα εχει, αν εχει καρτα γραφικων ή onboard (μητρικη), και τι εισοδους εχει ο προτζεκτορας .

Δημοσ.

Η κάρτα είναι onboard και έχει δυο εξόδους μια dvi και μια αναλογικη συνδεσα τα αναλογα καλωδια με οθονη και προτζεκτορα. Δοκιμασα να τα συνδέσω και δεν μπορώ να έχω και στα δυο εικόνα αλλά μόνο σε ένα.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Η κάρτα είναι onboard και έχει δυο εξόδους μια dvi και μια αναλογικη συνδεσα τα αναλογα καλωδια με οθονη και προτζεκτορα. Δοκιμασα να τα συνδέσω και δεν μπορώ να έχω και στα δυο εικόνα αλλά μόνο σε ένα.

 

Sent from my iPhone using Insomnia

 

Δες ποια μητρικη εχεις, λογικα εχει μια εξοδο (οδηγει μονο μια οθονη).

 

Το ποιο απλο που μπορεις να κανεις ειναι να αγορασεις ενα splitter dvi-d σε 2 dvi-d, και με 2 ξεχωριστα καλωδια να δωσεις στην οθονη-προτζεκτορα (αν εχει εισοδο dvi-d ο προτζεκτορας, αν εχει μονο d-sub (αναλογικο) εισοδο παιρνεις splitter d-sub σε 2 d-sub).Ετσι ομως θα εχεις την ιδια εικονα στο μονιτορ και στον προτζεκτορα.

 

Αν θελεις να βλεπεις αλλα στο μονιτορ και αλλα στον προτζεκτορα (extended desktop) και δεν το υποστηριζει η μητρικη σου, παιρνεις μια καρτα γραφικων 30-50 ευρω και κανεις την δουλεια που θελεις .

 

Αλλα γραψε πρωτα ποια μητρικη εχεις .

Δημοσ.

 

Αν και αυτη που δειχνεις στο link, δεν αναφερει οτι εχει onboard γραφικα, στην φωτο εχει d-sub - dvi-d, και βαση chipset υποστηριζει 2 ανεξαρτητες οθονες (και extended και dual), αρα κανονικα θα επρεπε να εχεις σημα και στην οθονη και στον προτζεκτορα, απο την μητρικη (αν εχεις αυτη την μητρικη).

 

Σε win 7 , δεξι κλικ στην οθονη --> screen resolution --> δες αν βλεπεις την οθονη και τον προτζεκτορ , εχει detect, αν τον βλεπει και δεν εχεις εικονα, χαμηλωνεις την αναλυση. Το θεμα ειναι οτι μπορει να μην τον βλεπει καν γιατι δεν το αναγνωριζει ως συσκευη.

 

Το ιδιο μπορει να κανεις απο το control panel , βρες του intel drivers , και δες απο εκει τις ρυθμισεις .

 

Κανε και μια ενημερωση στους intel drivers της μητρικης .

 

Αν δεν βρεις ακρη παιρνεις ενα splitter οπως σου ειπα παραπανω .

 

Απλα βασικο ειναι αν θελεις να βλεπεις τα ιδια στην οθονη του υπολογιστη και στον προτζεκτορα, ή αν θελεις πχ να βλεπεις την λυση ενος προβληματος στην οθονη και στον προτζεκτορα να βλεπουν οι μαθητες την ασκηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...