MikrosComputeras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Ειμαι 13 χρονων και ειμαι καινουριος στο forum .. εχω ενα συστηματακι με mobo : ASUS P5RD1-VM http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5RD1-VM&p=1ram : 2*512 DDR1 400 mhzcpu : INTEL CELERON 2.80 με μνημη μολις 256kb... overclokarismenos στα 3.53 mhzgpu : MSI 8600 GT NVIDIA PCI EXPRES (την αγορασα 20 €) πολυ ευχαριστημενος για την τιμη ... psu : 400 WATThdd :seagate 80 gb 7200 rpmΥπαρχει περιπτοση να βρω cpu 2 πυρηνο pentium D ? (μεχρι 50 €)και ram 2*1GB DDR1 400 MHZ ?? (μεχρι 20€)* Nα ρωτησω και κατι εχω μια ram 1 gb 400mhz kingston και οταν την βαζω μαζι με την μια 512 kingston το συστημα παει πολυ αργα και κολλαει το ποντικι μονιτης δουλευει...την εχω δοκιμασει και με αλλες 400mhz καρτες αλλα τα ιδια... ο μονος συνδιασμος που δουλεθει καλα ειναι με μια 133 mhz 256 mb...αλλα δεν αξιζει τον κοπο για 256μβ παραπανω γιατι χανεις πολλα mhz στον χρονησμο.** Σε μια p4 μητρικη δουλευει κανονικα με ολες της καρτεςτι μπορει να φταιει ? Ειμαι 13 χρονων και ειμαι καινουριος στο forum .. εχω ενα συστηματακι με mobo : ASUS P5RD1-VM http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=P5RD1-VM&p=1ram : 2*512 DDR1 400 mhzcpu : INTEL CELERON 2.80 με μνημη μολις 256kb... overclokarismenos στα 3.53 mhzgpu : MSI 8600 GT NVIDIA PCI EXPRES (την αγορασα 20 €) πολυ ευχαριστημενος για την τιμη ... psu : 400 WATThdd :seagate 80 gb 7200 rpmΥπαρχει περιπτοση να βρω cpu 2 πυρηνο pentium D ? (μεχρι 50 €)και ram 2*1GB DDR1 400 MHZ ?? (μεχρι 20€)* Nα ρωτησω και κατι εχω μια ram 1 gb 400mhz kingston και οταν την βαζω μαζι με την μια 512 kingston το συστημα παει πολυ αργα (cpu 100%) και κολλαει το ποντικι μονιτης δουλευει...κανονικα (cpu 30%) την εχω δοκιμασει και με αλλες 400mhz καρτες αλλα τα ιδια... ο μονος συνδιασμος που δουλεθει καλα ειναι με μια 133 mhz 256 mb...αλλα δεν αξιζει τον κοπο για 256μβ παραπανω γιατι χανεις πολλα mhz στον χρονησμο.** Σε μια p4 μητρικη δουλευει κανονικα με ολες της καρτεςτι μπορει να φταιει ?
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μάζεψε κανένα € και τραβά σε γενική αναβάθμιση ( εκτωσ από κάρτα γραφικών. ) δεν αξίζει να δώσεις ούτε 1€ για να αναβαθμίσεις κάτι επανω του. ο μόνος λογοσ που θα άξιζε να δώσεις χρήματα είναι μόνο να παθεις ζημία (πχ τροφοδοτικο ). 1
MikrosComputeras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μάζεψε κανένα € και τραβά σε γενική αναβάθμιση ( εκτωσ από κάρτα γραφικών. ) δεν αξίζει να δώσεις ούτε 1€ για να αναβαθμίσεις κάτι επανω του. ο μόνος λογοσ που θα άξιζε να δώσεις χρήματα είναι μόνο να παθεις ζημία (πχ τροφοδοτικο ). ok αλλα ηθελα να κρατησω την μητρικη με τις ραμ τι γινεται ??
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μόνο αμα σου χαρίζουν καμία να βάλεισ επανω. οι τιμεσ που παίζουν με δαυτεσ είναι φαρμακείο! οι μνήμες δεν δουλεύουν μαζί γιατί έχουν διαφορετικούς χρονισμούς και όλα τα συναφή. αλλά παιζει και ρόλο το bios το οποίο κανονικά να έπρεπε να τισ βάζει να δουλεύουν το ίδιο στισ τιμεσ τησ μικρότερης.
MikrosComputeras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 μόνο αμα σου χαρίζουν καμία να βάλεισ επανω. οι τιμεσ που παίζουν με δαυτεσ είναι φαρμακείο! οι μνήμες δεν δουλεύουν μαζί γιατί έχουν διαφορετικούς χρονισμούς και όλα τα συναφή. αλλά παιζει και ρόλο το bios το οποίο κανονικά να έπρεπε να τισ βάζει να δουλεύουν το ίδιο στισ τιμεσ τησ μικρότερης. * Nα ρωτησω και κατι εχω μια ram 1 gb 400mhz kingston και οταν την βαζω μαζι με την μια 512 kingston το συστημα παει πολυ αργα (cpu 100%) και κολλαει το ποντικι μονιτης δουλευει...κανονικα (cpu 30%) την εχω δοκιμασει και με αλλες 400mhz καρτες αλλα τα ιδια... ο μονος συνδιασμος που δουλεθει καλα ειναι με μια 133 mhz 256 mb...αλλα δεν αξιζει τον κοπο για 256μβ παραπανω γιατι χανεις πολλα mhz στον χρονησμο. ** Σε μια p4 μητρικη δουλευει κανονικα με ολες της καρτες τι μπορει να φταιει ? και οι 2 ειναι kingstone 400 mhz η μια 512mb και η αλλη στο 1bg με λιγα λογια οι 1 γιγα 400αρα μαζι με την 400αρα 512 δεν δουλευουν η 1γιγα δουλευει μονο μαζι με μια 133αρα 256 οποθ δουλευει χαμιλα...
John-lamia Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 αν τα ντιμακια έχουν αυτοκόλλητο επανω τουσ που αναγράφουν timings, volt, mhz πάρε ένα χαρτι , γραψτα και μετά κουμποσε τεσ στην μητρική σου, μπεσ στο bios και χρονισε τισ ρυθμισεισ για αυτέσ απ το ντιμακι που εχει τα ποιο μικρα χαρακτηριστικά. λογικα θα δουλέψει έτσι. αν πάλι οι μνήμες δεν έχουν αυτοκόλλητο τισ βάζεις μια μια στον υπολογιστή και βλέπεις τα χαρακτηριστικά τουσ με το cpu-z.
MikrosComputeras Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 αν τα ντιμακια έχουν αυτοκόλλητο επανω τουσ που αναγράφουν timings, volt, mhz πάρε ένα χαρτι , γραψτα και μετά κουμποσε τεσ στην μητρική σου, μπεσ στο bios και χρονισε τισ ρυθμισεισ για αυτέσ απ το ντιμακι που εχει τα ποιο μικρα χαρακτηριστικά. λογικα θα δουλέψει έτσι. αν πάλι οι μνήμες δεν έχουν αυτοκόλλητο τισ βάζεις μια μια στον υπολογιστή και βλέπεις τα χαρακτηριστικά τουσ με το cpu-z. οι μνημες ειναι 2 kingston 400 mhz η μια 512mb kαι η αλλη 1gb ολα τα αλλα ειναι ιδια...
WalkerSW Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Απο που είσαι? Εχω ένα Pentium D 820 που καθεται. Αν εισαι απο Θεσσαλονικη και κανεις λιγο υπομονη και περιμενεις μεχρι μεγαλη βδομάδα που γυρναω Ελλαδα μπορώ να στον δωσω με κανενα 20αρικο.
rfc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Το παιδι ειναι πιτσιρικας (13 ετων)....... αν μπορειτε να του χαρισετε οτι νομιζετε, θα τον χαροποιησετε αρκετα. 1
WalkerSW Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν είναι Θεσσαλονικιος και μπορει να έρθει να τον παρει απο το σπιτι μου ευχαριστως να του τον χαρίσω! 6
rfc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Αν και δεν αναφερομουν σε σενα φιλε αλλα γενικως το ελεγα.... σε τιμαει αυτο.
MikrosComputeras Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω ειμαι απο ευβοια,βασικα Ψαχνα..... με αντικαταβολη αν γινεται να μου το στηλεται θα μιλησω και με τον πατερα μου..στα ποσα mhz ειναι..?αν θελεται δωστε μου και ενα τηλεφωνο ...
WalkerSW Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Εγω ειμαι απο ευβοια,βασικα Ψαχνα..... με αντικαταβολη αν γινεται να μου το στηλεται θα μιλησω και με τον πατερα μου.. στα ποσα mhz ειναι..? αν θελεται δωστε μου και ενα τηλεφωνο ... Εχεις Pm
MikrosComputeras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Εχεις Pm Τι ειναι το pm τα μηνηματα στο insomnia ?
nike1600 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Τι ειναι το pm τα μηνηματα στο insomnia ? ναι πανω πανω στην μπαρα φαινεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα