ggbbqqks2 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπερα σας φιλοι μου! Θα ηθελα σας παρακαλω οποιος γνωριζει και μπορει να βοηθησει να ριξει καμια ιδεα γιατι ειναι επειγον :/ Exω ενα κινητο το lg bl20 η αλλιως lg chocolate Νομιζω λεγεται http://www.skroutz.gr/s/95498/LG-BL20-New-Chocolate.html (αυτο εδω ποιο συγκεκριμενα) και ειχα ενα ατυχημα.... Επεσε το μπουφαν μου οπου και το ειχα μεσα (το κινητο) απο τον 2ο οροφο......Το κινητο δεν εχει παθει την παραμικρη γρατσουνια, ομως τα εχει παιξει εντελως η οθονη του .....Τι θελω να πω; Οτι 9/10 φορες πλεον δε μπορω να το χρησιμοποιησω γιατι μου βγαζει ολη την οθονη μαυρη και καμια φορα μου τη βγαζει μπλε με τα γραμματα αναποδα.....Τι να κανω ρε παιδια;καμια ιδεα;Η εγγυση εχει ληξει....Που να παω να το επισκευασω και ποσο παιζει να κοστισει;να ξερω δηλαδη αν συμφερει κιολας... Ευχαριστω πολυ για τη προσοχη σας Nα προσθεσω πως οταν βγαζει τη μπλε οθονη τα γραμματα βγαινουν οπως βαζεις ενα κειμενο στο καθρεφτη και στα δειχνει ολα αναποδα....ακομα και το ΜΕΝΟΥ αναποδα βγαινει!!! Αρκετες φορες οταν παω να το ανοιξω το κινητο....να το ανοιξω κανονικα ομως και μου βγαζει τη μιση οθονη με χιονια.....αυτα.....
idomeneas26 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Καλησπερα φίλε στην καλυτερη περίπτωση με την πτωση να μην κανει καλή επαφη η καλωδιοταινια της οθονης και να σου κανει αυτα τα τρελλα στην χειροτερη τωρα να θες αλλαγη οθονης . Αν εχεις καποιο γνωστο που πιανουν τα χερια του μπορει να το ανοιξει και να δει αν εχει ξεκουμπωσει κατι η αν θες αλλη οθονη την οποια μπορεις να την παρεις με 15-20 ευρω απο ebay. Για να το στειλεις στο service δεν νομιζω οτι αξιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα