panagiotidispan Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Παιδιά ο δίσκος που ήρθε απο public Καλαμάτας...κόμπλε φαίνεται...παραθέτω κ μια φωτο...!! Sent from my iPhone using Insomnia
c0prse_grinder Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Παρέλαβα και γω σήμερα [ATTACH]266149[/ATTACH]
fagoura Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 να σας καει ο δισκος μαζι με την μητρικη, παλιοβυσματα του κερατα! πλακα κανω φυσικα, ειπα να εκφρασω το συλλογικο ασυνειδητο
HERTHAN Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 Δημοσ. 3 Απριλίου 2013 να σας καει ο δισκος μαζι με την μητρικη, παλιοβυσματα του κερατα! Και το φα'ι' μαζι.
downhill Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ο δικός μου έχει ημερομηνία κατασκευής Φεβρουάριο 2012...ωρίμασε καλά μέχρι να φτάσει στα χέρια μου. ελπίζω να μην έχει πιάσει σκουλήκια μέσα
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 εδω και ενα benchmark [στο λαπτοπ της υπογραφης μου]
pcfan Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 <p>εδω και ενα benchmark [στο λαπτοπ της υπογραφης μου]</p> Βάλε intel Rst! Sent from my iPhone using Insomnia
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Βάλε intel Rst! Sent fr?om my iPhone using Insomnia δηλαδη?>
pcfan Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 δηλαδη?> http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm εδώ κατέβασε αυτό 12.5.0.1066 WHQL .Θα βελτιώσει τις επιδόσεις σου.
rosspy Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 σορυ αλλα ολο καινουρια πραγματα θελουν οι ssd κ δεν τα προλαβαινω... το παραπανω αρχειο μπορουμε να το κανουμε εγκατασταση οποιαδηποτε στιγμη(π.χ. μετα την εγκατασταση windows) κ σε οποιοδηποτε pc θελουμε ? διοτι στη σελιδα που προαναφερθηκε δεν καταλαβα κ πολλα
pcfan Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 <p>σορυ αλλα ολο καινουρια πραγματα θελουν οι ssd κ δεν τα προλαβαινω...</p> <p>το παραπανω αρχειο μπορουμε να το κανουμε εγκατασταση οποιαδηποτε στιγμη(π.χ. μετα την εγκατασταση windows) κ σε οποιοδηποτε pc θελουμε ?</p> <p>διοτι στη σελιδα που προαναφερθηκε δεν καταλαβα κ πολλα </p> Δεν ειναι ότι το θέλει αυτο ο ssd...αυτο κανονικα πρέπει να το έχεις και με οποιονδήποτε hdd και συνήθως σε site κατασκευαστών ειναι κομμάτι των chipset drivers. Απλα στον ssd βλέπεις τις βελτιώσεις στην πράξη με την εγκατάσταση του. Για να το βάλεις αυτο πρέπει αν έχεις μητρική με chipset intel και μπορείς να το βάλεις μετα την εγκατάσταση των windows μαζι με τους drivers ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή θέλεις. Sent from my iPhone using Insomnia
rosspy Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 ευχαριστω φιλε αρα στο σταθερο που εχω amd το ξεχναω, αλλα στο λαπτοπ που εχει i5 το περναω
fagoura Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 Δημοσ. 4 Απριλίου 2013 http://www.station-drivers.com/page/intel%20raid.htm εδώ κατέβασε αυτό 12.5.0.1066 WHQL .Θα βελτιώσει τις επιδόσεις σου. σε samsung καλυτερα να μην μπει, μετα χτυπαει ο magician οτι δεν βρισκει σωστο driver και δειχνει το ahci mode σαν deactivated.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα