Προς το περιεχόμενο

Sandisk SSD - SDSSDX-G25 - 120GB στα 69,9 στο Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να τον χαριζανε, απο το συγκεκριμενο μπακαλικο, δεν ξαναπερνω κατι, ουτε τσαμπα. Μετα την κοροϊδια με τα πολυπριζα, εχουν φαει ακυρο για εμενα. Χιλιες φορες να γλεντανε τα λεφτα μου οι Αγγλαρες του Αμαζον. Τουλαχιστον νιωθω και μου αποδεικνυουν οτι με σεβονται ως καταναλωτη οχι μονο στην αγορα αλλα και στο after sales.

Καλη τυχη και υπομονη σε οσους ασχοληθουν με τους εν λογω ερασιτεχνες. Αλλα τι περιμενεις απο μαγαζι που εχει το ονομα "δημοσιος"? Νοοτροπια δημοσιου, οχι σοβαρης ιδιωτικης εταιρειας.

Δημοσ.

ναι φίλε μου και μένα τότε κάτι είχε πάρει το μάτι μου....απλώς δεν μου έχει τύχει κάτι ως τώρα με το συγκεκριμένο μαγαζί(αν και οι αγορές μου δεν είναι πολλές)...όσο για τον δίσκο στα 70ε πιστεύω οτι αξίζει λίγο παραπάνω υπομονή....  

Δημοσ.

ωραίος...για πες εντυπώσεις...

Θα αργήσω μάλλον να τον χρησιμοποιήσω (μέχρι να καταλήξω στο νέο desktop που σκέφτομαι), αλλά από ένα Kingston V+200 που έχω τώρα πρέπει να είναι ταχύτερος.

Δημοσ.

Τον «πρόλαβα» και ΄γω χθες στα 69€. Σήμερα το πρωί τους πήρα τηλέφωνο και ένας ευγενικός κύριος μου 'πε ότι επειδή ήταν διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας θα με ενημερώσουν σε 1-3 μέρες αν υπάρχει. Φυσικά ήξερα ότι έχουν απόθεμα αλλά δεν είχα όρεξη να τον βρίσω πρωινιάτικα οπότε έκανα τον χαζό.

Δημοσ.

Τον είχα παραγγείλει και ήταν υπο επεξεργασία από τις 20/3. Απλά επειδή περνούσα απο Σύνταγμα, μπήκαμέσα και τον ειχαν φέρει (είχα επιλεξει παραλαβή από εκει), χωρίς όμως να με ενημερώσουν προηγουμένως..

Δημοσ.

Παιδιά εμένα σήμερα με πήρανε τηλέφωνο απο ACS κ μου τον στείλανε στο Ηράκλειο που μένω...θα τον παραλάβω αύριο γιατί σήμερα δεν ήμουν σπιτι την ώρα που με πήραν τηλ...θα πόσταρω φωτο κ εντυπώσεις απο τον δίσκο...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εγώ έφαγα το άκυρο μου.....

Πως ακριβώς; Εμένα τελικά με ενημέρωσαν ότι περιμένουν νέα παραλαβή σε 5-10 ημέρες, οπότε περιμένω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...