giorginho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Από κινητό λίγο δύσκολο να αντιγράψω όλο το newsletter (λινκ για ολόκληρο δεν ξέρω αν υπάρχει) και επίσης είμαι εντελώς κόντρα στο να ποστάρονται διαφημιστικά τέτοιου τύπου εδώ (σίγουρα όχι όταν δεν περιέχουν καμία προσφορά -- και το προηγούμενο ποστ μου έγινε για συγκεκριμένο λόγο)
HERTHAN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Από κινητό λίγο δύσκολο να αντιγράψω όλο το newsletter (λινκ για ολόκληρο δεν ξέρω αν υπάρχει) και επίσης είμαι εντελώς κόντρα στο να ποστάρονται διαφημιστικά τέτοιου τύπου εδώ (σίγουρα όχι όταν δεν περιέχουν καμία προσφορά -- και το προηγούμενο ποστ μου έγινε για συγκεκριμένο λόγο ) Οκ θα μπορουσες να μου το στειλεις σε p.m. αλλα αφου δεν μπορεις δεν πειραζει.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ας το βαλουμε αφου μονο για να ευθυμήσουμε κανει! " Μην παει χαμενο τετοιο ανεκδοτο!! 3
mikegad Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 χαχαχαχα Από 69.00 το δίνουν 67.90 ,κέρδος 1.10. Και τα υπόλοιπα δεν πάνε πίσω Εντάξει...μιλάμε για την προσφορά της χρονιάς. Καλά δεν καταλαβαίνουν πως ξεφτυλίζόνται...τι τα βάζουν και καθόλου
giorginho Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Οκ θα μπορουσες να μου το στειλεις σε p.m. αλλα αφου δεν μπορεις δεν πειραζει. Αντε (απο λαπτοπ πλεον) ας σου κανω την χαρη... http://us4.campaign-archive2.com/?u=d274fdedf35fc5280d8554b88&id=d453cc084d&e=2bfae5ef52 Οπως ξαναεγραψα, εφοσον υπηρχε εστω μια προσφορα θα την ειχα αναφερει, δε θα ειχα λογο να την κρυψω, οποιος θελει γραφεται πανευκολα στην mail-list του μαγαζιου και το παιρνει, ο μονος λογος που ανεφερα το διαφημιστικο και την ανανεωμενη σελιδα του προϊοντος ηταν για να δωσω μια παραπανω ελπιδα (που απο την 1η μου απαντηση ισως στερησα) σε οσους τσακωσαν την χαμηλη τιμη, καθοτι συνηθως το συγκεκριμενο καταστημα επικαλειται εξαντληση προϊοντων για να μην εκτελεσει παραγγελιες και οχι 'λαθος τιμη'. Αρα αφου εχουν αποθεμα σε ακριβοτερη πλεον τιμη, θα πρεπει να μπορουν να εκτελεσουν και τις υπολοιπες παραγγελιες. Οσοι παραλαβετε παντως καντε και καναν ελεγχο μην τυχον εχει δουλεψει ο δισκος (αν και μου φαινεται εντελως απιθανο για SSD να τον εχει... χρησιμοποιησει το public, μην ηταν απο καμια επιστροφη κλπ δε ξερω), αν και υποψιαζομαι οτι μαλλον θα παραλαβετε απο την "νεα" παρτιδα των 115 ευρω!
nk_surfer Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Πολύ καλή τιμή! Μικρογραφίες Συνημμένων Τι, έβαλε και ρολογάκια το Public??!! Πάντως χάνει 2-3 ωρίτσες.
downhill Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 έχει παραλάβει κανείς SSD? ακόμα "υπό επεξεργασία" είναι η παραγγελία.. ταχύτατοι λέμε Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο
nk_surfer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 έχει παραλάβει κανείς SSD? ακόμα "υπό επεξεργασία" είναι η παραγγελία.. ταχύτατοι λέμε Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο Και ότι ήμουν έτοιμος να ποστάρω και εγώ το ίδιο! Υπό επεξεργασία και σε εμένα. Τους έστειλα email μέσω του site σήμερα και αναμένω....
panosem Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Αφου ρε παιδια το θεμα χρειαζεται επεξεργασια.....Μη βιαζεστε.. Ως το επομενο newsletter θα αλλαξει κατασταση....
nk_surfer Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Μη κοιτάζετε τι status λέει online. Εγώ παρέλαβα και ακόμα γράφει "υπό επεξεργασία". Πάρτε τους κανα τηλέφωνο ή στείλτε email.
xristoslet Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Χθες βράδυ ξαναβάλανε την ίδια τιμή!!! https://www.skroutz.gr/s/439041/Sandisk-Extreme-120GB-SSD-for-Notebook.html?from=account_notifications
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα