Προς το περιεχόμενο

Sandisk SSD - SDSSDX-G25 - 120GB στα 69,9 στο Public

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κινητό λίγο δύσκολο να αντιγράψω όλο το newsletter (λινκ για ολόκληρο δεν ξέρω αν υπάρχει) και επίσης είμαι εντελώς κόντρα στο να ποστάρονται διαφημιστικά τέτοιου τύπου εδώ (σίγουρα όχι όταν δεν περιέχουν καμία προσφορά -- και το προηγούμενο ποστ μου έγινε για συγκεκριμένο λόγο;))

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από κινητό λίγο δύσκολο να αντιγράψω όλο το newsletter (λινκ για ολόκληρο δεν ξέρω αν υπάρχει) και επίσης είμαι εντελώς κόντρα στο να ποστάρονται διαφημιστικά τέτοιου τύπου εδώ (σίγουρα όχι όταν δεν περιέχουν καμία προσφορά -- και το προηγούμενο ποστ μου έγινε για συγκεκριμένο λόγο ;))

Οκ θα μπορουσες να μου το στειλεις σε p.m. ;) αλλα αφου δεν μπορεις δεν πειραζει.

• Moderators
Δημοσ.

Ας το βαλουμε αφου μονο για να ευθυμήσουμε κανει!

347b5o3.png

Μην παει χαμενο τετοιο ανεκδοτο!!

:lol:  :lol:  :lol:

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχαχα

Από 69.00 το δίνουν 67.90 ,κέρδος 1.10. Και τα υπόλοιπα δεν πάνε πίσω

Εντάξει...μιλάμε για την προσφορά της χρονιάς.

Καλά δεν καταλαβαίνουν πως ξεφτυλίζόνται...τι τα βάζουν και καθόλου

Δημοσ.

Οκ θα μπορουσες να μου το στειλεις σε p.m. ;) αλλα αφου δεν μπορεις δεν πειραζει.

Αντε (απο λαπτοπ πλεον) ας σου κανω την χαρη...

http://us4.campaign-archive2.com/?u=d274fdedf35fc5280d8554b88&id=d453cc084d&e=2bfae5ef52

Οπως ξαναεγραψα, εφοσον υπηρχε εστω μια προσφορα θα την ειχα αναφερει, δε θα ειχα λογο να την κρυψω, οποιος θελει γραφεται πανευκολα στην mail-list του μαγαζιου και το παιρνει, ο μονος λογος που ανεφερα το διαφημιστικο και την ανανεωμενη σελιδα του προϊοντος ηταν για να δωσω μια παραπανω ελπιδα (που απο την 1η μου απαντηση ισως στερησα) σε οσους τσακωσαν την χαμηλη τιμη, καθοτι συνηθως το συγκεκριμενο καταστημα επικαλειται εξαντληση προϊοντων για να μην εκτελεσει παραγγελιες και οχι 'λαθος τιμη'. Αρα αφου εχουν αποθεμα σε ακριβοτερη πλεον τιμη, θα πρεπει να μπορουν να εκτελεσουν και τις υπολοιπες παραγγελιες.

Οσοι παραλαβετε παντως καντε και καναν ελεγχο μην τυχον εχει δουλεψει ο δισκος (αν και μου φαινεται εντελως απιθανο για SSD να τον εχει... χρησιμοποιησει το public, μην ηταν απο καμια επιστροφη κλπ δε ξερω), αν και υποψιαζομαι οτι μαλλον θα παραλαβετε απο την "νεα" παρτιδα των 115 ευρω!

Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή!

Μικρογραφίες Συνημμένων

post-228838-0-99327600-1363906532_thumb.

Τι, έβαλε και ρολογάκια το Public??!! 

Πάντως χάνει 2-3 ωρίτσες.  :unsure:

Δημοσ.

έχει παραλάβει κανείς SSD? ακόμα "υπό επεξεργασία" είναι η παραγγελία.. ταχύτατοι λέμε

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο

Δημοσ.

έχει παραλάβει κανείς SSD? ακόμα "υπό επεξεργασία" είναι η παραγγελία.. ταχύτατοι λέμε

Δεν μπαίνω καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο

Και ότι ήμουν έτοιμος να ποστάρω και εγώ το ίδιο!

Υπό επεξεργασία και σε εμένα. Τους έστειλα email μέσω του site σήμερα και αναμένω....

Δημοσ.

Αφου ρε παιδια το θεμα χρειαζεται επεξεργασια.....Μη βιαζεστε.. Ως το επομενο newsletter θα αλλαξει κατασταση.... :-D

Δημοσ.

Μη κοιτάζετε τι status λέει online. Εγώ παρέλαβα και ακόμα γράφει "υπό επεξεργασία".

Πάρτε τους κανα τηλέφωνο ή στείλτε email.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...