eko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ειλικρινα μερικους δεν τους καταλαβαινω... Πανε και βρισκουν κατι μαγαζια της πλακας που πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... μα τι νομιζουν οτι βρηκαν, προσφορα γνωριμιας?? Ακομα και ον λαην να θελεις να το παρεις για να ειναι πιο φθηνα απο καταστηματα υπαρχουν πολυ πιο αξιοπιστα μαγαζια, με χρονια στον χωρο... Πειτε μου μια προσφορα που βγηκε απο αγνωστο μαγαζι και εμεινε αναπαντητη απο πιο γνωστα, μια στις χιλιες να την βρει το μικρο μαγαζι, θα τον φανε λαχανο πιο μεγαλα, μπορει οχι τα τοπ αλλα σιγουρα πιο αξιπιστα!! Ρε καλα κανουν και εξαπατουν κοσμο... Ειναι ωρα να αποκτησει ο καθενας καταναλωτικη συνηδειση! 1
Aias Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 γενικα με το νετ εχει χαθει καθε ειδος επικοινωνιας.Ανθρωποι εχουν το μαγαζι.Οποτε πριν ανεβει κατι εδω ,μπορει καποιος πολυ απλα να κανει ενα τηλεφωνο στο μαγαζι και να ρωτησει. 5 σελιδες με ποστ και κανεις δεν σκεφτηκε να παρει τηλεφωνο πριν παραγγειλει....
giorginho Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μπα δεν ειναι αυτο, απλα σε τετοιες περιπτωσεις κανεις δεν "θελει" να παρει τηλεφωνο... 1
nomikarios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Το θέμα βγήκε χθες λίγο πριν τις 18.00...Σύμφωνα με το site τους το ωράριο λειτουργίας τους είναι μέχρι τις 19.00. Οπότε και να ήθελε κάποιος, ελάχιστο χρονικό περιθώριο είχε για να επικοινωνήσει και να ρωτήσει για την τιμή. Λες και το έκαναν επίτηδες! (όχι ο Razor7 που άνοιξε το θέμα βέβαια, αλλά το κατάστημα)
astymagos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ο αλλος μιλάει για καταναλωτικη συνειδηση..δεν πηγαμε να το παρουμε τζαμπα αδερφε..100 ευρω κατω θα το περναμε δεν θα μας το χαριζαν..ας τους μεινουν στα ραφια σε λιγο καιρο που το αμαζον θα το πουλαει πραγματι τοσο.αυτο σας χρειαζεται μαγαζακια χωρις λογο υπαρξης 3
Razor7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ρε καλα κανουν και εξαπατουν κοσμο... Ειναι ωρα να αποκτησει ο καθενας καταναλωτικη συνηδειση! Ναι έτσι θα αποκτήσουν καταναλωτική συνείδηση. Μπράβο!!! Μισό, να βρω το δώρο σου. Για να χεις καταναλωτική συνείδηση θα πρέπει να επιβραβέυεις κινήσεις σαν αυτές με χαμηλές τιμές, ώστε να δώσεις και το μήνυμα στις υπόλοιπες επιχειρήσεις να ακολουθήσουν. Από κει και πέρα όταν αποδεικνύεται ότι η προσφορά είναι ψέμα και απάτη όπως και έγινε στην περίπτωση αυτή και μάλιστα υποτιμούν τη νοημοσύνη σου τότε ως καταναλωτής με συνείδηση που λες κι εσύ(κι όχι συνηδειση) θα πρέπει να κινηθείς αλλιώς και να απαιτήσεις το αυτονόητο. Να το αγοράσεις δηλαδή στην τιμή που το παρήγγειλες. Όπως και να χει να τους κυνηγήσεις μέσω καταγγελιών και να τους ζημιώσεις τουλάχιστον μέσω της δυσφήμισης και της καταγγελίας. Εγώ δεν το παρήγγειλα το κινητό αλλά σε φίλο που ήθελε να το πάρει και του το πρότεινα, μετά απ' αυτό του 'πα να κάνει καταγγελία (σε διπλανό τόπικ έτυχε χθες τυχαία να αναλύσω και σε κάποιον άλλο πως γίνεται αναφορά) αλλά βαριόταν και λέει "έλα μωρέ τώρα, εντάξει άστο" και τέτοια . Αυτοί είμαστε ως Έλληνες, καναπεδάτοι,αραχτοί και δε γαμ....ται. Η καταναλωτική συνείδηση εκεί φαίνεται κατάλαβες? Αν είχε αυτή τη στιγμή 50 αναφορές στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και άλλα τόσα με μπινελίκια στο τηλεφωνικό τους κέντρο θα σου 'λεγα εγώ. Για την ιστορία και μιας και ανοίξαμε τέτοιο θέμα όσες φορές έχω πάει σε κατάστημα και έχω πάρει πράγμα στο οποίο η τιμή είναι πολύ χαμηλή και προφανώς λάθος, όλες τις φορές έχω παραλάβει στην τιμή αυτή. Είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ τις φορές έχω παραλάβει στην τιμή που έγραφε,ούτε σεντ παραπάνω σε δήθεν "λάθος" τιμή .Μάλιστα τελευταία πήρα 10 soft kings από το crf με 20σεντς το ένα(προφανέστατο λάθος και το ήξερα πριν πάω στο ταμέιο, αλλά πήγα κανονικά χωρίς ούτε να του πω τίποτα "Μήπως έχει γίνει λάθος?" και άλλα τέτοια. Τόσο έχει τόσο θα το πάρω.). Κι ας ήθελα να πάρω μόλις 2 πακέτα, πήρα 10 μόνο και μόνο για το λόγο αυτό και προφανώς πλήρωσα 2Ε για όλα όσο κι αν ήθελε να τα αφήσω πίσω γιατί ήταν λάθος εκ παραδρομής.Ας μάθουμε να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας επιτέλους κι ας μην κλαιγόμαστε αν μας δουλεύουν και δεν αντιδράμε. Εγώ αυτά είχα να πω, πάω για καμιά φράπα τώρα να αράξω, δε γαμ....ται. 2
eko13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τα δεκα πακετα τα πηρες 2 ευρω διοτι το κοστος ηταν σχετικα μικρο και προτιμησαν απο το να γινει σκηνικο και να δυσφημιστουν να στο αφησουν τοσο... Αν ηταν να επαιρνες δεκα κινητα σε λαθος τιμη, το αποτελεσμα θα ηταν γνωστο, συγνωμη λαθος... Ολα τα σαητ λενε δεν φερνουμε ευθυνη για τυπογραφικα λαθη και ετσι τυπικα ειναι καλλυμενα σε καθε περιπτωση... Μια δυο φορες ειναι ανεκτο, οταν αυτο γινεται συνεχεια σε τετοιες περιπτωσεις τοτε μακρια... Τελος παντων κυνηγηστε τετοιες περιπτωσεις, αλλα μην κλαιτε αν 99% δεν παρετε αυτο που θελετε... Προς θεου δεν λεω οτι το μαγαζι ειναι απατεωνες αλλα σε τετοιες τρανταχτες περιπτωσεις, σχεδον παντα καποιο λακο εχει η φαβα.
Salvation81 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τα δεκα πακετα τα πηρες 2 ευρω διοτι το κοστος ηταν σχετικα μικρο και προτιμησαν απο το να γινει σκηνικο και να δυσφημιστουν να στο αφησουν τοσο... Αν ηταν να επαιρνες δεκα κινητα σε λαθος τιμη, το αποτελεσμα θα ηταν γνωστο, συγνωμη λαθος... Ολα τα σαητ λενε δεν φερνουμε ευθυνη για τυπογραφικα λαθη και ετσι τυπικα ειναι καλλυμενα σε καθε περιπτωση... Μια δυο φορες ειναι ανεκτο, οταν αυτο γινεται συνεχεια σε τετοιες περιπτωσεις τοτε μακρια... Τελος παντων κυνηγηστε τετοιες περιπτωσεις, αλλα μην κλαιτε αν 99% δεν παρετε αυτο που θελετε... Προς θεου δεν λεω οτι το μαγαζι ειναι απατεωνες αλλα σε τετοιες τρανταχτες περιπτωσεις, σχεδον παντα καποιο λακο εχει η φαβα. Καλα αν ηταν καλλυμενα δεν θα επεφταν προστιμα.... Και εγω μπορω να ανοιξω μαντρα αμαξιων και να γραψω σε μια μεγαλη πινακιδα "ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΛΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΜΑΣ" αυτο δεν σημαινει πως δεν θα με μπαγλαρωσουν επειδη ειχα την πινακιδα.
nikosdet Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ολα τα σαητ λενε δεν φερνουμε ευθυνη για τυπογραφικα λαθη και ετσι τυπικα ειναι καλλυμενα σε καθε περιπτωση... Λάθος, νομικά δεν καλύπτονται από μία τέτοια δήλωση!! Δεν είναι μία σελίδα που περιέχει περιεχόμενο από διάφορες πηγές και κάνει αποποίηση ευθύνης, εφόσον αφορά τέτοια δραστηριότητα νομικά λίγο πολύ "ουδέν λάθος αναγνωρίζεται". Κ πέρα από το νομικό κομμάτι, όπως λέει και ο παραπάνω φίλος, αυτονόητο είναι πως αν υπήρχε τέτοια κάλυψη ό,τι και να έκανες θα έβαζες έναν τέτοιο όρο και θα ξένοιαζες για τα πάντα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα