odontiatros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα στην παρέα, Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης, μάλλον 32' και κατα προτίμηση μέχρι 400 ευρώ.Μετά απο μια περιηγηση στο φορουμ αλλα και σε διάφoρα sites νομίζω πως κατέληξα στην: Samsung UE32ES5500 (376 ευρω απο το Πλαίσιο) http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE32ES5500-LED-TV-32-UE32ES5500WXXH.htm Την τηλεόραση την θέλω κυρίως για να βλέπω ταινίες μεσω usb, αλλα επίσης και για να δω τις δυνατοτητες μιας smart-tv(skype,browsing,live-streaming κλπ)Οι ερώτησεις μου σχετικα με αυτο το μοντέλο ειναι οι εξής: 1)Υποστηρίζει τους περισσοτερους τυπους αρχειων ταινιας(πχ είχα δει σε ενα βιντεο οτι δν επαιζε αρχειο .mkv) καθώς και εξωτερικούς υποτιτλους(.srt) ; 2)Οσων αφορα την συνδεση με το ρουτερ μου, θα μπορώ να συνδεομαι ασυρματα η χρειαζεται καποιο επιπλεον εξαρτημα;(πχ στο πλαισιο γραφει για την ασυρματη συνδεση οτι ειναι προαιρετικη, ενω σε αλλο site ελεγε: Internet Connection: WiFi via dongle). Εφόσον χρειαζομαι επιπλεον εξαρτημα, γνωρίζει κανεις την τιμη;Φυσικα και είναι δεκτες οποιεσδηποτε αλλες προτασεις για αλλο μοντελο καθώς κ αλλες παρατηρησεις για το συγκεκριμενο!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μπορώ να σου απαντήσω στην 1η ερώτηση. Ναι παίζει κανονικά αρχεία mkv (και 720 και 1080p) καθώς και εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους srt. Η Samsung γενικά έχει τους καλύτερους ενσωματωμένους media player. Που είδες ότι δεν παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odontiatros Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Εδω σ αυτο το βιντεο δοκιμαζει διαφορους τυπους αρχειων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δεν ξέρω τι είδους αρχείο mkv έβαλε για τεστ. Πάντως η συγκεκριμένη τηλεόραση να ξέρεις ότι έχει εξαιρετικό media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html Αυτή γιατί είναι φτηνότερη :: 200Hz + 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Όσον αφορά το (2)... Για ασύρματη σύνδεση της TV θα χρειαστείς usb wifi dongle, το οποίο επίσης πρέπει να αγοράσεις. (σελ. 168 από το manual της TV). Υπ' όψην, θέλει τα συγκεκριμένα μοντέλα της μαμάς εταιρίας για να δουλέψει το wireless, τα κοινά wifi adapters που χρησιμοποιούνται στα pc δεν τα αναγνωρίζει. Γι' αυτό τα έχει και κανα 50άρι ευρώ αν κοιτάξεις στο skroutz. Έξυπνοι ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/2089270/Samsung-UE32EH6030.html Αυτή γιατί είναι φτηνότερη :: 200Hz + 3D Δεν ειναι smart tv και δεν εχει και pvr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Δεν ειναι smart tv και δεν εχει και pvr A Ok Χαρακτηριστικά που για άλλους μετράνε για άλλους όχι. πχ εγώ θέλω μια 32αρα για την κρεβατοκάμαρα να αντικαταστήσω μια αρχαία 22άρα Nordmende , όχι smart, όχι 3D, αλλά FullHD και 200Hz. Αυτές τις ανάγκες έχω . Υπάρχει; Δύσκολο το βλέπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rosgr100 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 η 6030 ειναι vfm σε αυτα που ζητας αν και τα 200hz ειναι πλασματικα αλα πληρως ικανοποιητικα μιας και ειναι 100 στην πραγματικοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 η 6030 ειναι vfm σε αυτα που ζητας αν και τα 200hz ειναι πλασματικα αλα πληρως ικανοποιητικα μιας και ειναι 100 στην πραγματικοτητα Εντάξει και τα 100 είναι 50 . Πάντως σε αυτή καταλήγω και εγώ αν και το 3D θα μου είναι άχρηστο. Μπορούσε να έλειπε και να κόστιζε 280€ -300€ οπότε θα ήταν η απόλυτη αγορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miandge Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Τελικά όμως, η UE32EH6030 που είναι 3D σε σχέση με την UE32ES5500 είναι χειρότερη ή καλύτερη βγάζοντας βεβαίως εκτός τα στοιχεία που τις διαφοροποιούν?? Δηλαδή, αν δε μας νοιάζει που η μία είναι 3D και η άλλη είναι smart tv, στο κομμάτι της αναπαραγωγής ταινιών, αποτύπωσης κίνησης κτλ, ποια θεωρείται καλύτερη??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Η 6030 με 100 πραγματικά Hz, μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odontiatros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια!Την UE32EH6030 την ειχα τσεκαρει γτ ειναι στην ιδια τιμη με την UE32ES5500 απλα αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε smart και 3D ειπα να διαλεξω την Smart! Να ρωτησω κατι ακομα ομως σχετικα με μια αλλη που ειδα σημερα:Ειναι η LG 32LM620S (http://www.lg.com/gr/televisions/lg-32LM620S-3d-tv)Μου αρεσε γιατι την βρηκα στα 429 απο Public και getitnow και ειναι ΚΑΙ smart αλλα ΚΑΙ 3D!!!Διαβασα οτι παιζει dts,οτι το 3D της ειναι καλο, οτι ειναι 400Hz(αν κ μαλλον πραγματικα ειναι τα 100)...Νομίζω ομως πως και αυτη χρειαζεται usb wifi dongle(που μαλλον ειναι ακριβουτσικο)...Ποια η αποψη σας σχετικα με αυτο το μοντελο της LG?Αξίζει τα παραπανω λεφτα του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ναι παίζει DTS. Απ' αυτό το μοντέλο και μετά η LG με τον ενσωματωμένο media player της δεν έχει πρόβλημα σ' αυτό το θέμα. Τώρα, η συγκεκριμένη τηλεόραση συνδυάζει πολλά και η εικόνα της είναι αξιοπρεπής. Επίσης έχεις δίκιο για τα πραγματικά Hz. 100 είναι. Την έχεις δει να παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odontiatros Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Οχι δεν την εχω δει απο κοντα!Θα κανω μαλλον μια επισκεψη το απογευμα στο πλαισο κ ελπιζω να τα εχουν κ τα 2 μοντελα να τα δω και live!Θα σας ενημερωσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα