gnsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ο,τι και να χρησιμοποιείς, τα αγαπημένα σου sites μια χαρά σε παρακολουθούν! Συνδέσου στο fb, κάνε καμιά συζήτηση με φίλους σε κάνα chat κλπ και μετά δες τι ads θα σου εμφανιστούν με βάση τα keywords που χρησιμοποίησες... Άλλο το ένα άλλο το άλλο,στο μεν τα στέλνει ο browser,στο δε τα εκμαιεύει η Google από τα sites που τα εκμαιεύουν από τον browser. Ότι δεν έχει ιδιωτικότητα στο Internet είναι άλλο,δεν θα γυρίσουμε στις σπηλιές,άλλο αυτό και άλλο το να μου στέλνεις τις συνήθειες σου κάθε μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Άλλο το ένα άλλο το άλλο,στο μεν τα στέλνει ο browser,στο δε τα εκμαιεύει η Google από τα sites που τα εκμαιεύουν από τον browser. Ότι δεν έχει ιδιωτικότητα στο Internet είναι άλλο,δεν θα γυρίσουμε στις σπηλιές,άλλο αυτό και άλλο το να μου στέλνεις τις συνήθειες σου κάθε μέρα. Δεν λέει πουθενά τον google chrome ως spyware στο wiki το οποίο παρέθεσες. Ακόμα και για τον internet explorer λέει ότι είναι από τους πιο vulnerable (ήταν τουλάχιστον, δεν τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια). Κατα τ'αλλα, ναι ξέρω από γκομπιούτερς πολλά πράγματα, και το αστείο του όλου θέματος είναι που παρέθεσες τους κανόνες του ινσόμνια και ως παράβασή τους το να προτείνει κάποιος άλλο browser σε κάποιον που ρωτάει. Απορώ πώς και δεν το έχεις κάνει στα εκατοντάδες άλλα θέματα στα οποία αναφέρεται ο google chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Το ότι παραβίασες τους Όρους χρήσης του Insomnia ήταν αστεϊσμός. Το ότι κανείς δεν ήξερε για το unique id μέχρι να το ανακαλύψουν κάποιοι και να αρχίζει να τα μαζεύει η Google τον κατατάσσει στα spyware καθώς έστελνε/μάζευε πληροφορίες χωρίς ο χρήστης να έχει γνώση,aaaaaaanddddd thats it,forever! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα