Προς το περιεχόμενο

safari + facebook

mao

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα,,,,,,, οταν μου ερχονται ειδοπηησης κατο στην οθονη δεξια μου τα δειχνει θολα!! ebala to google chrome k mia xara ειναι.......κ ΟΠοτε παω να ανεβασω φοτο απο safari mu kolai den δειχνει τι ανεβαζω σε αλμπουμ 

ευχαριστω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να κάνεις ένα Reset το Safari. Safari > Reset Safari απλά πρόσεξε τι θα επιλέξεις στο μενού που θα σου εμφανιστεί μετά την επιλογή που σου έγραψα...

Ρε παιδες να ρωτησω κατι? εχω επιλεγμενω στο safari οταν τον ανοιγω να μου εμφανιζει τισ τελευταιες καρτελες που ειχα ανοιχτες απο την προηγουμενη μερα ας πουμε...και δε το κανει.. ξερει κανεις τι παιζει? το ίδιο κανει και στο maxtron ξερει κανεις τι πεζει?? καμια επιλογη εκτός safari?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ρε παιδες να ρωτησω κατι? εχω επιλεγμενω στο safari οταν τον ανοιγω να μου εμφανιζει τισ τελευταιες καρτελες που ειχα ανοιχτες απο την προηγουμενη μερα ας πουμε...και δε το κανει.. ξερει κανεις τι παιζει? το ίδιο κανει και στο maxtron ξερει κανεις τι πεζει?? καμια επιλογη εκτός safari?

google chrome ΧΑΛΑΡΑ.

• Super Moderators

Οι όροι χρήσης του Insomnia απαγορεύουν να προτείνουμε spyware προγράμματα ....

Τι να σχολιάσω τώρα, την original πρόταση ή το like από κάτω???

• Like 1

Την original πρόταση...

Wikipedia:Definition of spyware

Spyware is a software that aids in gathering information about a person or organization without their knowledge and that may send such information to another entity without the consumer's consent

Google Chrome Unique ID

:ph34r:

Την original πρόταση...

Wikipedia:Definition of spyware

Spyware is a software that aids in gathering information about a person or organization without their knowledge and that may send such information to another entity without the consumer's consent

Google Chrome Unique ID

:ph34r:

Έχει και ένα καλό definition of trolling η wiki :)

• Super Moderators

http://www.google.com/chrome/intl/en/privacy.html

Αν ήσουν τόσο "τυπικός" ως προς την προστασία από trackers κλπ, δεν θα έπρεπε να είσαι καν online...

:)

http://www.google.com/chrome/intl/en/privacy.html

Αν ήσουν τόσο "τυπικός" ως προς την προστασία από trackers κλπ, δεν θα έπρεπε να είσαι καν online...

Το unique id δεν αναγραφόταν πουθενά(δεν ξέρω αν αναγράφεται πλέον ή αν υπάρχει ή οτιδήποτε),λόγω αυτού πάει στην κατηγορία spyware,μας αρέσει δεν μας αρέσει.

• Super Moderators

Ο,τι και να χρησιμοποιείς, τα αγαπημένα σου sites μια χαρά σε παρακολουθούν! Συνδέσου στο fb, κάνε καμιά συζήτηση με φίλους σε κάνα chat κλπ και μετά δες τι ads θα σου εμφανιστούν με βάση τα keywords που χρησιμοποίησες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...