mao Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 καλησπερα,,,,,,, οταν μου ερχονται ειδοπηησης κατο στην οθονη δεξια μου τα δειχνει θολα!! ebala to google chrome k mia xara ειναι.......κ ΟΠοτε παω να ανεβασω φοτο απο safari mu kolai den δειχνει τι ανεβαζω σε αλμπουμ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris M Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις ένα Reset το Safari. Safari > Reset Safari απλά πρόσεξε τι θα επιλέξεις στο μενού που θα σου εμφανιστεί μετά την επιλογή που σου έγραψα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 εχει πολλα τι να επιλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larsson2004 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2013 Ρε παιδες να ρωτησω κατι? εχω επιλεγμενω στο safari οταν τον ανοιγω να μου εμφανιζει τισ τελευταιες καρτελες που ειχα ανοιχτες απο την προηγουμενη μερα ας πουμε...και δε το κανει.. ξερει κανεις τι παιζει? το ίδιο κανει και στο maxtron ξερει κανεις τι πεζει?? καμια επιλογη εκτός safari? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larsson2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2013 Παιδιά δε γνωρίζει κανένας κάτι να με βοηθήσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Ρε παιδες να ρωτησω κατι? εχω επιλεγμενω στο safari οταν τον ανοιγω να μου εμφανιζει τισ τελευταιες καρτελες που ειχα ανοιχτες απο την προηγουμενη μερα ας πουμε...και δε το κανει.. ξερει κανεις τι παιζει? το ίδιο κανει και στο maxtron ξερει κανεις τι πεζει?? καμια επιλογη εκτός safari? google chrome ΧΑΛΑΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 google chrome ΧΑΛΑΡΑ. Οι όροι χρήσης του Insomnia απαγορεύουν να προτείνουμε spyware προγράμματα .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οι όροι χρήσης του Insomnia απαγορεύουν να προτείνουμε spyware προγράμματα .... Ο browser google chrome είναι spyware? Από πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2013 Οι όροι χρήσης του Insomnia απαγορεύουν να προτείνουμε spyware προγράμματα .... Τι να σχολιάσω τώρα, την original πρόταση ή το like από κάτω??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τι να σχολιάσω τώρα, την original πρόταση ή το like από κάτω??? Την original πρόταση... Wikipedia:Definition of spyware Spyware is a software that aids in gathering information about a person or organization without their knowledge and that may send such information to another entity without the consumer's consent Google Chrome Unique ID Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Τι να σχολιάσω τώρα, την original πρόταση ή το like από κάτω??? Την original πρόταση... Wikipedia:Definition of spyware Spyware is a software that aids in gathering information about a person or organization without their knowledge and that may send such information to another entity without the consumer's consentGoogle Chrome Unique ID Έχει και ένα καλό definition of trolling η wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δεν trollαρω,απο γκομπιούτερς ξέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 http://www.google.com/chrome/intl/en/privacy.html Αν ήσουν τόσο "τυπικός" ως προς την προστασία από trackers κλπ, δεν θα έπρεπε να είσαι καν online... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 http://www.google.com/chrome/intl/en/privacy.html Αν ήσουν τόσο "τυπικός" ως προς την προστασία από trackers κλπ, δεν θα έπρεπε να είσαι καν online... Το unique id δεν αναγραφόταν πουθενά(δεν ξέρω αν αναγράφεται πλέον ή αν υπάρχει ή οτιδήποτε),λόγω αυτού πάει στην κατηγορία spyware,μας αρέσει δεν μας αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Ο,τι και να χρησιμοποιείς, τα αγαπημένα σου sites μια χαρά σε παρακολουθούν! Συνδέσου στο fb, κάνε καμιά συζήτηση με φίλους σε κάνα chat κλπ και μετά δες τι ads θα σου εμφανιστούν με βάση τα keywords που χρησιμοποίησες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα