Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχω έναν φορητό υπολογιστή,ένα Toshiba Satellite. Παίζω αρκετά παιχνίδια, εκ των οποίων πολλά είναι online. Το ποντίκι που είχα αρχίζει να τα παίζει και σκέφτομαι να αγοράσω ένα άλλο που να ειδικεύεται στο gaming αυτή τη φορά,μιας και αυτό που έχω τώρα είναι για καθημερινή χρήση. Ψάχνω για ασύρματο ποντίκι,όχι ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους.Αυτό που έχω στο μυαλό μου είναι το Razer Orochi 2013,αλλά θα μου κοστίσει γύρω στα 70 ευρώ.Θέλω να μου πείτε αν θα δω ιδιαίτερη διαφορά από τα απλά καθημερινά ποντίκια και αν όχι να μου προτείνετε κάτι άλλο σε πιο λογικές τιμές.Ευχαριστώ εκ των προτέρων...  :D

post-248403-0-47020800-1363787087_thumb.jpg

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα δεις διαφορά σε σχέση με ένα απλό ποντίκι, είναι σίγουρο. Όσον αφορά το Orochi αλλά και το G700 που πρότεινε ο qsis, είναι πολύ καλά προϊόντα. Θα έλεγα να τα δοκιμάσεις από κοντά προτού αγοράσεις για να αποφασίσεις.

Και εγώ πάντως υπέρ Logitech είμαι.

Δημοσ.

Τα logitech αποτελούν πάντα άριστη επιλογή.

Συμφωνώ και επαυξάνω ότι επίσης μεγάλη σημασία πρέπει να δώσεις στο mousepad.

Δημοσ.

Συμφωνοι, η Razer ειναι εταιρια hit or miss σε θεμα ποιοτητας και αξιοπιστιας. Η θα παρεις κατι που σου κρατησει χρονια χωρις να κανει κιχ ή αμεσως λιγο μετα τη ληξη της εγγυησης του απλα θα το παρεις στα χερια. Εχω περασει απο απειρα προιοντα Razer, καποια εξαιρετικα ακομα και σημερα και καποια αλλα δυστυχως τρεχω ακομα με εγγυησεις και καταστηματα και δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Logitech λοιπον για να εχεις το κεφαλι σου υσηχο μιας και οι πιθανοτητες να πετυχεις σε αστοχια υλικου ειναι εξαιρετικα μικροτερες.

• Like 1
Δημοσ.

Logitech._

το παραμικρό θέμα σε ηχεία,keyboard,mouse,screens κ.λπ. που έχουν τύχει να περάσουν από μένα.

Δημοσ.

Razer Deathadder 2013 απλά απίστευτο, και κάτι που δεν φαίνεται είναι ότι έχει grip σε όλο το mouse, σαν χαλαρό γυαλόχαρτο φάση. Mousepad Roccat sense. Τα καλύτερα που έχω δει και χρησιμοποιήσει. Όλα τα παραπάνω που λένε τα παιδιά είναι επίσης σωστά και αξιόπιστα. Να προσθέσω ότι το mouse έχει και pad recognition αλλα και calibration για non-razer ;)

• Like 3
Δημοσ.

Αυτό το σαν γυαλοχαρτο που λες το έχει και το g700, απλά το αναφέρω γιατί σε αρκετούς δεν αρέσει και θέλουν πιο μαλακό υλικό

Δημοσ.

Κοίταξα το logitech g700 και φαίνεται ενδιαφέρων,αλλά ποιές είναι οι διαστάσεις του?πόσο μεγάλο είναι σε σχέση με το orochi? επίσης βρήκα το orochi σε διάφορα μαγαζιά,εκ των οποίων ήταν και αυτό( http://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=10153 ) ξέρει κανείς αν πάω εκεί, αν μπορώ να το δοκιμάσω για να δω αν με βολεύει?

Δημοσ.

ειναι απο τα μεγαλα και βαρια ποντικια το g700, βολευει καλυτερα σε μεγαλα χερια 

βρηκα και αυτο 

Dimensions (L x W x H) 126 x 80 x 46 millimetres
Weight: 153 grams (with one AA rechargeable battery)

επισης να πω οτι αν μπει το καλωδιο γινεται κανονικο ενσυρματο (δε θελει καν τη μπαταρια επανω , ουτε και τη κεραια) και εχει ενσωματωμενη μνημη ετσι ωστε αν αποθηκευσεις καποια πραγματα στα κουμπια του , οπως μακροεντολες ή οποιαδηποτε αλλη συντομευση , ρυθμισεις dpi και προφιλ ,  να το παιρνεις και να δουλευει σε οποιοδηποτε αλλο υπολογιστη οπως το εχεις ρυθμισει χωρις να χρειαζεται το λογισμικο της logitech εγκατεστημενο 
  • Like 1
Δημοσ.

Δες και το roccat savu αν δεν θες απαραιτητα wireless, εχει πολυ καλο sensor και σχετικα μικρο μεγεθος.

Δημοσ.

Παντως μην τυχον παρεις razer imperator ...Ο σενσορας του ειναι αθλιος .Οταν το πρωτοαγορασα στην αρχη τρεμοπαιζε το βελακι και ευτυχως με το τελευταιο firmware εφτιαξε.Παραμενει ομως ενα οχι καλο mouse  .Aν αγοραζα τωρα θα επαιρνα αυτο το Logitech που προτειναν πιο πανω τα παιδια .Ισως λεω ισως το razer da αλλα με προβληματιζε λιγο οτι ειναι optical αν και τελικα δεν παιζει καποιο σπουδαιο ρολο ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...