Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη νέα βελτιωμένη έκδοση του Skype για την πλατφόρμα των Windows Phone 8 ανακοίνωσε χθες η Microsoft, λίγους μήνες μετά τη δοκιμαστική έκδοση που είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Νοέμβριο.Η έκδοση 2.4 υποστηρίζει για πρώτη φορά HD video στις βιντεοκλήσεις, κάνονας χρήση του hardware accelaration των WP8 σε συσκευές όπως το HTC 8X, το Nokia Lumia 920 και το Samsung ATIV S.

Επιπλέον όλες οι επαφές που διατηρείτε στο Skype, εμφανίζονται πλέον και στο Peoples Hub, κάνοντας εύκολη την έναρξη μιας κλήσης από τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Ακόμα υποστηρίζεται η εναλλαγή λογαριασμών αλλά και η επιλογή κάμερας κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα διορθωμένα bugs, δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο

Link.png Site: http://blogs.skype.com/2013/03/19/skype-for-windows-phone-8-updated-now-with-hd-video[/url]']Skype Blog

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το νέο UI του skype. Ελπίζω μόνο να είναι αντίστοιχα ωραίο και το UX του. 

Πάντως, σε γενικές γραμμές το design των εφαρμογών στα Windows 8/Windows Phone 8 είναι αρκέτα μοντέρνος και ωραίος, αλλά (όπως πάντα) γούστα είναι αυτά, δε γίνεται να αρέσει σε όλους!

• Like 7
Δημοσ.

Είχε περάσει απο τα χέρια μου το Lumia 800 με WP7.5 και ακόμα και εκείνου ο σχεδιασμός ήταν απίστευτος και σχέση ποιότητα-τιμή τουλάχιστον στα παλιότερα μοντέλα είναι πολύ ικανοποιητική. Απίστευτα γρήγορο λογισμικό για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού (φαντάζομαι στα καινούρια 920κλπ). Κατέφυγα σε iOS γιατι είναι εξίσου γρήγορα και με τεράστιο market. Όταν το ευρως των εφαρμογών μεγαλώσει και στο Windows Phone ίσως επιστρέψω εκεί.

Δημοσ.

Εχω Iphone εδω και χρονια,προσφατα πηρα σε προσφορα ενα zte τανια σε τιμη ξεφτιλα και μπορω να πω οτι το λειτουργικο ειναι παρα πολυ καλο.Μεγαλο μειον οι εφαρμογες που ειναι λιγες,συμφωνω με τον απο πανω οτι αν ειχε αρκετες εφαρμογες σιγουρα θα το σκεφτομουν για πρωτο κινητο.

Δημοσ.

Και δεν εγινε λόγος για αντίστοιχη ενημέρωση σε λειτουργικό Android; έτσι! Δεν τη χάλασε τη Google! Σου λέει η Microsoft "δικό μου είναι πια το Skype, όπου θέλω το ανανεώνω". Πολύ σωστή κίνηση, να στηρίξει κι αυτή την πλατφόρμα της.

• Like 1
Δημοσ.

Να δούμε στα desktop Windows πότε έχουν σκοπό να φτιάξουν αυτό το ΕΚΤΡΩΜΑ που λέγεται Skype...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δεν εγινε λόγος για αντίστοιχη ενημέρωση σε λειτουργικό Android; έτσι! Δεν τη χάλασε τη Google! Σου λέει η Microsoft "δικό μου είναι πια το Skype, όπου θέλω το ανανεώνω". Πολύ σωστή κίνηση, να στηρίξει κι αυτή την πλατφόρμα της.

Η εφαρμογή στα wp εχει τοσες ελλείψεις, που γενικα ηταν ενα χαλι μπροστά σ'αυτες των android&ios,και ηταν πολυ φυσιολογικό να στραφεί κυρίως και πρώτα σ'αυτο με τις περισότερες ελλείψεις και προβλήματα!

Οποταν μη βιαζεστε να κρίνετε!

Επεξ/σία από ektor7
Δημοσ.

Η εφαρμογή στα wp εχει τοσες ελλείψεις, που γενικα ηταν ενα χαλι μπροστά σ'αυτες των android&ios,και ηταν πολυ φυσιολογικό να στραλφεί κυρίως και πρώτα σ'αυτο με τις περισότερες ελλείψεις και προβλήματα!

Οποταν μη βιαζεστε να κρίνετε!

Συμφωνω, ειναι απαραδεκτο να μην ειδοποιει η εφαρμογη για νεο μηνυμα. Αυτο ειναι αληθεια οσο πολυ και να μου αρεσουν τα windows phone. Δεν ξερω τι ισχυει για τα WP8 ομως

Δημοσ.

Συμφωνω, ειναι απαραδεκτο να μην ειδοποιει η εφαρμογη για νεο μηνυμα. Αυτο ειναι αληθεια οσο πολυ και να μου αρεσουν τα windows phone. Δεν ξερω τι ισχυει για τα WP8 ομως

Θα σου πω εγω απο αυριο που θα μου ερθει το 820 χεχε

Δημοσ.

Θα σου πω εγω απο αυριο που θα μου ερθει το 820 χεχε

Απο λιγο που το επιασα στα Public τα παντα ανοιγαν σφαιρα και η οθονη για την αναλυση που εχει ειναι εξαιρετικη

Δημοσ.

Απο λιγο που το επιασα στα Public τα παντα ανοιγαν σφαιρα και η οθονη για την αναλυση που εχει ειναι εξαιρετικη

Καλος ήρθες φίλε μου στον κόσμο της ΝΟΚΙΑ και των Windows Phone..... ;) 

Δημοσ.

Δεν ειναι μονο αυτο,αλλα και το οτι δε τρεχει ουτε στο background!!!

Υ.Γ.Εχεις κολλήσει και συ στο 7.8 βλεπω!:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...