Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια εχω ενα προβλημα με την συγκεκριμενη μητρικη και δεν ξερω τι να κανω...εχω εναν i7 965ee(overclocked 4ghz με υβριδικο συστημα υδροψυξης-αεροψυξης),12gb ram,750watt psu και μια gts250...το συστημα ετρεχε απο τον ιανουαριο μια χαρα και ωραια...προσφατα μου εβγαζε στην οθονη πριν μπουταρει τα windows  ενα μυνημα (cpu fan error press f1 to continue)....το fan του επεξεργαστη ομως λειτουργουσε μια χαρα οποτε μετα απο μια ερευνα στο ιντερνετ βρηκα καποιους με το ιδιο προβλημα και ειχαν βρει τη λυση του να το αγνοω απο ρυθμιση του bios...ολα καλα μεχρι εδω(προβλημα υπερθερμανσης και λοιπα δεν ειχα...σε full load επιανε 42 βαθμους μεγιστο παντα) συνεχιζει για καμια βδομαδα μεχρι που καποια στιγμη κληνει μονο του και μετα ξεκινα μονο του...περιμενω να ανοιξει αλλα τιποτα...ουτε καν το bios δεν φορτονε...τον ανοιξα λοιπον και παρατηρησα πως οταν πατουσα το κουμπι για να ξεκινησει το led για τον σκληρο δισκο ηταν μονιμως αναμενο ενω ολα τα αλλα ηταν σβηστα και το ανεμηστηρι της καρτας ειχε φορτσαρει στο 100%.....εκανα cmos απο το κουμπι της μητρικης στο πισω μερος αλλα παλι το ιδιο προβλημα...

post-248104-0-05731200-1363781726_thumb.jpg

post-248104-0-88274300-1363781761_thumb.jpg

Δημοσ.

Αρχικα δοκίμασε να εκιννήσεις το συστημα με 1 dimm μνημης και ένα μονο σκληρό (αν έχεις πανω απο ένα). 

Η rampage 3 formula εχει leds που δείχνουν που ακριβώς σκαλώνει το post. Τσεκαρε μηπως εχει κατι παρόμοιο και η 2

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...