Προς το περιεχόμενο

galaxy nexus ή galaxy s3;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα, έχω το galaxy nexus και σκέφτομαι να αλλάξω σε galaxy s3. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων; Γιατί σαν κινητό το s3 είναι ανώτερο σε χαρακτηριστικά. Ακούω γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
το αντίθετο να το καταλάβω αλλα αυτό όχι.(άποψη μου)

έχω κάνει αρκετές φορές τι βλακεία από την μέρα που πέρασα στο android να πάρω μη Nexus κινητό και έφυγε κατευθείαν μετά από μερικές μέρες.

καλύτερα περίμενε το επόμενο nexus.

από θέμα υποστήριξης και αναβάθμισης θα γράψω μονο αυτό: το nexus S που είχα μέχρι πρόσφατα είχε πάρει μέχρι και τι προ τελευταία αναβάθμιση και είναι κινητό του 10.

και ξανά λέω όλα αυτά είναι προσωπική άποψη από εμπειρίες που είχα,για να μην πέσουν και με φάνε...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλημέρα, έχω το galaxy nexus και σκέφτομαι να αλλάξω σε galaxy s3. Πιστεύετε αξίζει τον κόπο από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων; Γιατί σαν κινητό το s3 είναι ανώτερο σε χαρακτηριστικά. Ακούω γνώμες και προτάσεις. Ευχαριστώ.

Δεν αξίζει τον κόπο από πλευράς υποστήριξης και αναβαθμίσεων γιατί δεν είναι Google Phone.

Θα σου πρότεινα να παραμείνεις με το κατά τ´ άλλα υπέροχο Galaxy Nexus ή να προτιμήσεις το Nexus 4 το οποίο είναι καλύτερο και στην ίδια περιοχή τιμών συγκριτικά με το Galaxy S III.

Sent from my iPhone using Insomnia

Επεξ/σία από nikoskon
Δημοσ.

Το nexus 4 φυσικά και θα το προτιμούσα και από τα δύο, όμως νομίζω ότι είναι ακριβό και θα συνεχίσει να είναι για καιρό, ενώ το s3 έχει πουλήσει αμέτρητα κομμάτια και λόγω του s4 έχει πέσει η τιμή του σε σημείο που λες ή τώρα ή ποτέ.

Δεν ξέρω τελικά αυτή η τρέλα με τα διαρκή updates αν έχει νόημα, γιατί κι εγώ γι αυτό το λόγο το επέλεξα εξ' αρχής, χωρίς όμως να νομίζω ότι στην πράξη κέρδισα κάτι με τα updates, εκτός από την ψυχολογία του καινούργιου.

Η κάμερά του s3 με τραβάει περισσότερο απ' όλα και κάποια χαρακτηριστικά του που υπερτερούν.

Η χρήση μου είναι η συνηθισμένη, αλλά σιγά σιγά αρχίζω να σκαλίζω και το κάτι παραπάνω...

Επίσης σαν γυναίκα να πω ότι μου αρέσει η πληθώρα των αξεσουάρ του s3 και μην πέσετε να με φάτε!! :-D

Το μικρόβιο μου μπήκε όταν έπιασα στα χέρια μου το s3 mini και λάτρεψα το interface του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...