agelos28 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 γεια σε ολους!στα καλα καθουμενα το acer 8920g εσβησε και απλα δεν ξαναναψε.δεν αναβουν ουτε τα led στο πλαι ουτε ο μπλε φωτισμος στο κουμπι ενεργοποιησης και οταν συνδεω τον φορτιστη ακουγετε ενας ηχος σαν δεικτης ρολογιου μεσα απο το μηχανημα. σκεφτηκα μηπως χαλασε η μητρικη αλλα μετα ειδα αυτο το video sto youtube Fix Almost Any Laptop Video Card for Free "Oven Trick" και αλαξα γνωμη γιατι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα και τον εφτιαξε αλαζοντας την καρτα γραφικων! δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω το video και να παραγγειλω καινουρια καρτα και γιαυτο ρωταω εσας μηπως και καποιος γνωριζει το προβλημα η το εχει ξανασυναντησει
coolerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 γεια σε ολους!στα καλα καθουμενα το acer 8920g εσβησε και απλα δεν ξαναναψε.δεν αναβουν ουτε τα led στο πλαι ουτε ο μπλε φωτισμος στο κουμπι ενεργοποιησης και οταν συνδεω τον φορτιστη ακουγετε ενας ηχος σαν δεικτης ρολογιου μεσα απο το μηχανημα. σκεφτηκα μηπως χαλασε η μητρικη αλλα μετα ειδα αυτο το video sto youtube Fix Almost Any Laptop Video Card for Free "Oven Trick" και αλαξα γνωμη γιατι ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με εμενα και τον εφτιαξε αλαζοντας την καρτα γραφικων! δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω το video και να παραγγειλω καινουρια καρτα και γιαυτο ρωταω εσας μηπως και καποιος γνωριζει το προβλημα η το εχει ξανασυναντησει Μέ μπατάρια επάνω,χώρις καλώδιο τροφοδόσιας λειτουργεί;; ακούγετε "αχνός" ήχος τακ-τακ-τακ μέσα από τήν μητρική σου αν βάλεις κοντά το αυτί σου;;
agelos28 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 οχι δεν λειτουργει χωρις καλωδιο.ναι ακουγετε ενα τακ τακ τακ και σταματαει οταν βγαζω το καλωδιο.κανει ακριβως οπως το βιντεο
coolerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 οχι δεν λειτουργει χωρις καλωδιο.ναι ακουγετε ενα τακ τακ τακ και σταματαει οταν βγαζω το καλωδιο.κανει ακριβως οπως το βιντεο δέν είναι κάρτα γραφικών. κάποιος πυκνωτής(τροφοδόσιας) σού έχει πρόβλημα γιά αυτό σού έκλεισε απότομα το λάπτοπ. βρές ένα "γατόνι" τεχνικό πού ασχολείται καί θά σού έρθει φθηνά. από πού είσαι;;
agelos28 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 απο αλεξανδρουπολη δεν εχει καποιον καλο τεχνικο που να ξερω εδω ...παλιοτερα μου εκαιγε συνεχεια το ινβερτερ τις οθονης και αφου μου κρατησανε τον υπολογιστη περιπου τρεις μηνες τον εστειλαν τεληκα στν θεσ/νικη σε μια εταιρια για να βρουν τι εχει την πρωτη φορα .....190 ΕΥΡΟ τους εδωσα γιατι δν ηθελα να τον πεταξω καθως δεν ειχα καθολου γνωσεις και δεν εβρισκε κανενας τι ειχε..και τους τα εδωσα 2 φορες μεχρι που εμαθα να τον αλαζω μονος ....12 ευρο....δεν υπαρχει λογος να τον παω εδω για νατον στειλουν κατω και να πληρωνω ξανα τσαμπα λεφτα αν δεν βρισκανε οτι καηκε το ινβερτερ που να βρουνε το πικνωτακι..μαλον θα κατεβω ο ιδιος θεσ/νικη να βρω τεχνικο
coolerman Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 σε καταλαβαίνω.το τροφοδοτικό είναι γνήσιο τής acer;; δέν είναι κάτι δύσκολο,βασικά πράγματα έχει να σκεφτείς ένας πυκνωτής ο καλυτέρος ποιοτικά στοιχίζει 1 ευρώ τπτ. γιά αυτό σού είπα γιά "γατόνι" τεχνικό. μετά πάς σε μητρική άλλη αγορά, αν δέν θέλεις να μπλέξεις. αν θές βοήθεια εδώ είμαστε
agelos28 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 η θα το ανοιξω μονος μου να δω απο που προερχετε ο ηχος λογικα απο το πυκνοτακι και θα βρω καποιον ηλεκτρονικο να μου βαλει αλο..ελπιζω να μην ειναι δυσκολο ναι φιλος ειναι το γνησιο .και ευχαριστω που ασχοληθηκες 1
thegrdrean Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 η θα το ανοιξω μονος μου να δω απο που προερχετε ο ηχος λογικα απο το πυκνοτακι και θα βρω καποιον ηλεκτρονικο να μου βαλει αλο..ελπιζω να μην ειναι δυσκολο ναι φιλος ειναι το γνησιο .και ευχαριστω που ασχοληθηκες Καλημέρα, Είναι παλιό το θέμα αλλά αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ με ένα 8920g, ήταν ο Inverter. Απλός το γράφω ενημερωτικά, μπορεί κάποιος άλλος να έχει το ίδιο πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα