Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τελικα απογοητευτηκα και θα κατσω να κανω την "εγχειρηση" να το βγαλω..

λογικα με καποιους ανεμιστηρες θα δουλευει απροβληματιστα οπως επιβεβαιωνει και ο heatspreader που ειναι κατοχος, αλλα οχι με τους δικους μου και δεν παιζει να αλλαξω τους φθηνους ανεμιστηρες μου

οποτε λεω να το βγαλω αγγελια κανα 10ευρω και αν το θελει κανεις να το παρει, γιατι εγω θα  το χω στο κουτι του να σκονιζεται 

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο Mad ισχυει και ακομη η εξτρα θερμοκρασια παραγεται απο την αυτοταλαντωση (κινηση) των πηνιων.... και μακροπροθεσμα μπορει να χαλασουν ή και να σπασουν ακομη επιτοπου αν ειναι πολυ ζεστα. Μη τα χαμηλωνεις τοσο πολυ. Εχουν απολυτη σχεση με τη ροπη τους.

Αυτο που λεει ο heat ισχυει οταν τα πηνια ειναι πολυ καλης ποιοτητος και εχουν ανοχες για αυτο και δεν τα ακουει σε αυτα που δεν ακουει. Οταν ομως ξεκινησεις και τα ακους.... αστα βραστα.

• Like 1
Δημοσ.

βγηκε και επεστρεψε στη προτερη κατασταση το μηχανημα μου 

αν βρω κανενα που εχει καλους ανεμιστηρες και το θελει καλως.. εγω για 12αρηδες πανω απο 4.5 ευρω που κανουν οι απλοι cm δε δινω :P 

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο heat ισχυει οταν τα πηνια ειναι πολυ καλης ποιοτητος και εχουν ανοχες για αυτο και δεν τα ακουει σε αυτα που δεν ακουει. Οταν ομως ξεκινησεις και τα ακους.... αστα βραστα.

Έχω την εντύπωση ότι οι ανεμιστήρες μου δεν ακούγονται σε χαμηλές στροφές λόγω ότι έχουν μικρότερο πηνίο, μιας και είναι πολύ πιο αδύναμη από εκείνους που ακούγονταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...