CtrlFreak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα, η κατάσταση έχει ως εξής, αύριο μπαίνω φαντάρος και το laptop windows 7 64 bit θα μείνει στους γονείς μου, οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία με τους υπολογιστές. Θα κάνω σίγουρα ένα backup τα αρχεία αλλά θέλω με κάποιο τρόπο να αποτρέψω την κατα λάθος διαγραφή αρχείων και όχι μόνο, πχ και εικονιδίων. Σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα καινούργιο user και εκεί να βάλω τα προγράμματα που θα χρησιμοποιούν, chrome και skype. Επίσης έχω δει προγράμματα τα οποία επαναφέρουν τα windows σε μια αρχική κατάσταση κάθε φορά. Έτσι ακόμα και αν διαγράψει κάτι αυτό με ένα restart να ξαναβρεθεί στη θέση του. Δώστε καμιά ιδέα.
zapermania Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Νέος χρήστης για τους γονείς με administrator τον δικό σου και τελείωσες.Ούτε προγράμματα ούτε τίποτα.Άντε και καλός πολίτης. 2
Moderators Gi0 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Επίσης έχω δει προγράμματα τα οποία επαναφέρουν τα windows σε μια αρχική κατάσταση κάθε φορά. Έτσι ακόμα και αν διαγράψει κάτι αυτό με ένα restart να ξαναβρεθεί στη θέση του. Δώστε καμιά ιδέα. Αναφερεσαι σε προγραμματα σαν το DeepFreeze. Αν και η λυση που προτεινει ο zapermania ειναι λειτουργικη και απλουστερη.
CtrlFreak Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2013 Έγινε καινούργιος λογαριασμός!! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα